torstai 1. maaliskuuta 2012

Uutta ulkoasua ja hyviä uutisia.

Blogi on ollut nyt muutaman päivän melko hiljaiselolla kun on aina ollut niin kiire töiden jälkeen etten ole millään ehtinyt käymään kirjoittelemassa. Nyt kuitenkin on sen verran aikaa, että ehdin parin päivän tapahtumat tänne raapustelemaan.


Töissä on ollut oikein mukavaa. Olen saanut olla jo hieman kassalla hommissa ja kaikki hamsterit, kanit, gerbiilit sun muut on niin söpöjä! Eilen tuli siis kaksi pikkupupua ja olen niitä nyt hoidellutkin. Kaikki on sujunut hirmuisen mukavasti ja mitään ongelmia ei ole tullut. Kaikki työntekijät ovat oikein kivoja ja kaikkien kanssa tullaan toimeen.Eilen kävinkin sitten Jennin kanssa Hannu ratsastamassa. Sunnuntaista asti se olikin saanut latailla akkujaan kun tunnettu kyytipula on estänyt tallillepääsyni. Eilen mentiin siis mäkkäriin ensin syömään, ja sieltä suoraan tallille. Vaihdeltiin ensin vaatteet ja laitettiin Hanskille suitset päähän. Mentiin sitten kentälle ilman satulaa ja alkuverkkailin siinä ihan rauhassa. Otin myös parit laukat ja nekin nousi yllättävän hienosti! Hyvin menneiden alkuverkkojen jälkeen päästin Jennin hyvällä mielellä selkään.


Jenni käveli ensin puolipitkällä ohjalla ympäri kenttää ottaen tuntumaa vieraaseen hevoseen ja pikkuhiljaa alkoikin keräilemään ohjia ja tekemään käyntiympyröitä ja ympyräkahdeksikkoa. Kohta Hannu tuntui tarpeeksi hyvältä ja Jenni alkoi ravailemaan. Hannu oli niin mallikkaasti! Jenni siinä teki ympyröitä ja ravaili ihan rauhassa tunnustellen miltä hepsu tuntuu. Oli huippua nähdä Hannun toimivan niin kivasti ihan vieraallakin ratsastajalla ja muutenkin oli kiva katsoa välillä pojan menoa ihan maasta käsin. Jenni tykästyikin Hannuun, joka pelottelustani huolimatta toimi ihan superhyvin. Yhtäkään jumia eikä muutakaan tyhmyyttä esiintynyt ja lopeteltiin vähän tarkoitettua aiemmin. Mentiin hetki kakspäällä jonka jälkeen kävin hangessa kävelemässä. Loppukäynnit käytiin taluttaen tiellä ja Hannu oli sielläkin hyvin mallikelpoinen pikku-ukkeli ♥


Tänään olinkin Miian ja Moonan kanssa tallilla katsomassa ja kuvaamassa Miian kouluvalmennusta. Uusi heppa näytti todella mukavalta Miian alla. Huomenna mennään Jennin kanssa ruokatunnilla käymään kiinalaisessa syömässä ja lauantaina luvassa saattaapi olla pulkkailua Hannulla. Niin, ja huomenna menen siis maastoilemaan Laralla, ja ihanaa päästä jo ravailemaan tammalla, kyllä se paranee <3

Maailman söpöin hamsu!

Ja ainiin! Vaihdoin tuon ulkoasun hieman erikoisemmaksi, vastatkaa kyselyyn tykkäättekö! :) Kiitos ulkasta ja bannerista kuuluu Miialle!

2 kommenttia

  1. Sun blogin osote oli hevoset & ratsastus lehessä :) Niin ja siis oon ite lukenu blogiis alusta asti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijjaa! Enpä ois tienny, kiitti vinkistä ja täytyypä mennä ostamaan se lehti! :) Ja kiva jos oot jaksanut lukea:)

      Poista