sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Laraa, Hannua ja paljon touhua

Päivä onkin sujunut hyvin talleillessa koko päivän. Yhdeltä mentiin Elinan kanssa tallille ja tallihommat hoidettuamme lähdettiin maastoon. Sain alleni Laran ja käytiin noin tunnin lenkki ihan vaan kävellen ja vähän ravaillen. Yhdessä vaiheessa kun oltiin tulossa takaisin kotiinpäin, takaamme tuli suokki jolla oli kärryt perässä. Sissi saikin siitä jonkilaisen ihmekohtauksen ja kuumui ihan mielettömästi. Se näytti siltä kuin olisi millä hetkellä tahansa räjähtänyt joka ilman suuntaan :D Kun suokki hävisi kamaline kärryineen pois näkyvistä, Sissikin pystyi rauhoittumaan ja päästiin takaisin tallille ihan turvallisesti.

Tuorein kuva minusta ja Sissistä, ja sekin on äidin ottama..

Kun saatiin hepat tarhaan ja muut hommat oli kunnossa, lähdin serkkuni kanssa Hannun luokse. Menin ensin kentälle ihan satulan kanssa ja Hannu oli taas aika huono. En saanut sitä ollenkaan kunnolla avuille ja Hannu vaan liihotteli minne halusi. Välillä se teki ihan totaalisen jumin ja piti sitten juosta ympäri kenttää että saan sen vauhtiin. Kun sain pari hyvää ravipätkää molempiin suuntiin, ajattelin lopettaa siihen kun kenttä on todella epätasainen. Alkuviikosta tämä tulee muuttumaan, sillä tallinomistaja lupasi aurata kentän ja pääsenkin kunnolla ratsastelemaan.


Menin sitten taas siihen suoralle pihatielle ja pystytettiin pikkuinen pysty siihen. Tulin sitä muutamia kertoja ravissa & laukassa ja Hannu oli tosi upee! Este oli tosiaan melko pieni, mutta jostainhan sitä on aloitettava. Kun kenttä nyt saadaan kuntoon, päästään treenaamaan laukka rullaavaksi ja sitten kun laukka toimii, voidaan aloitella kunnolla hyppäämään.

Mä tykkään hirveesti tästä kuvasta! 

Loppuun käytiin vielä vähän ravailemassa pulkan kanssa ja muutama spurttikin otettiin. Hannu toimi taas tosi fiksusti ja hyvillä mielin vietiin poju talliin. Odotan niiiin innolla että pääsen nyt kunnolla treenaamaan laukkaa kentällä ja vielä kun huomenna aloitan mopoilukauden, niin pääsen tallille aina tarpeen vaatiessa. Ja kohta tuleekin kesä ja kärpäset, i h a n a a ! ♥ Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.

2 kommenttia