maanantai 12. maaliskuuta 2012

Suunnitelmia viikolle

Heips. Luvassa aika tylsä postaus, mutta mitään erikoista ei ole tapahtunutkaan.

Tänään menin työpäivän jälkeen Lauran kanssa tallille kuvailemaan Lauraa ja Blondia. Menivät sitten tuonne pellolle hankeen ja tuli ihan kivojakin kuvia. En jaksa alkaa hirmuisesti kirjoittelemaan siitä, mutta huomenna mennään serkkuni kanssa taas Hannun luokse ja toivotaan että kenttä on aurattu!


Koko loppuviikko onkin ihan täynnä. Keskiviikkona menen kuvailemaan Lauraa ja Blondia hyppäilemässä, torstaina Laran liikutus ja tallihommat, sekä Peston testailua. Perjantaina ei ole mitään 'virallista' suunnitelmaa, joten ajattelin kokeilla Hannulla vähän hyppimistä kentällä jos saan kaverin mukaan. Lauantaina koittaakin vuoden eka kisareissu Elinan kanssa, kun lähdetään Kuopioon kisoihin Sissin kanssa. Sunnuntaina Hannu ja Blondi.

Tuntuu, että vapaa-aikaa kaikkeen muuhun jää todella vähän, varsinkin kun työpäivät ovat pidempiä kuin koulupäivät. Useat kaverini ovat ihmetelleet, kuinka jaksan ja miten minulla riittää intoa käydä joka päivä tallilla. Yksinkertaisesti se, että olen totaalisesti antautunut hevosille. Ihan oikeasti. Ei ole mitään parempaa kuin pörrätä tallilla hyvässä seurassa aikaa vietellen. Sellainen minusta vaan on tullut :D
Kulta oot aina mulle tärkein<3

Erikoispostauksia koitan saada pian tehtyä, ja montaa olenkin jo suunnitellut. Kaikki vaan sitten kuulolla ;)

2 kommenttia

 1. Tuttu tunne tuo kiire !
  Itsekkin käyn joka päivä tallilla, kokeita on koulussa ihan hirveästi ja myös kanitkin pitää hoitaa. Mutta ei tässä asiassa auta valittaminen ; eläimet ovat elämäntapa, yksi valinnoistamme ! (:

  Hei voit kurkata myös ylläpitoponini ja minun toista blogia :

  www.prinsanton.blogspot.com


  //: Julia

  VastaaPoista