keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Kiirettä pitää

Oijjoij, nyt kyllä tuntuu etten ole kerennyt istumaan koko viikolla ollenkaan alas. Olen vain juossut joka paikassa, mutta nyt kyllä istun sen verran alas että saan kirjoitettua tämän postauksen. Tämän päivän aikana tuli huomattua, etten oikeasti ole nyt ihan satasella mukana, mm. puhetaitonikin hävisivät.. :'D 


Kuvasin töissä tälläsii söpöläisiä :3

Eilen en päässytkään Hannuilemaan kun piti tulla kotiin kirjoittamaan äikäntehtävänä joku novelli. Kyllä kyrsii kun Hannuparka joutuu vaaan seisomaan siellä :( Tosin, poika taitaa vaan nauttia ylimääräisistä vapaapäivistä, mutta asiaan tulee heti muutos kun uskallan mopolla lähteä tien päälle! En siis tehnyt tiistaina mitään mainitsemisen arvoista, paitsi oli tietty ihan normi työpäivä.

Tänään Laura tuli hakemaan minua töistä ja suunnattiin suoraan tallille. Blondi olikin sisällä, mutta käytiin ensin ottamassa muutamia hiienoja kuvia siitä ulkona kun oli niin mahtava ilma. Kuvien räpsimisen jälkeen laitettiin Blondille varusteet päälle ja mentiin maneesiin. Laura ottikin vähän estereeniä ja hienostihan se sujui.


Tallilta selvittyämme minun oli tarkoitus käydä vielä Hannuilemassa, mutta suunnitelmien vaihduttua en sitten mennytkään. Käytiin Lauran luona laittamassa kuvia koneelle ja pian iskä tulikin hakemaan. Sunnuntaina onkin minun Blondin ratsastusvuoro ja sitä ennen luvassa paaljon heppailua.

Kimmon Tallin hevosia^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti