torstai 29. maaliskuuta 2012

Ms orange

Ja otsikko ei siis liity aiheeseen mitenkään, kuvaa vaan niin hyvin tämän päivän työpäivää.. :DD Eilen en ehtinyt enää illalla koneelle, kun tulin tallilta kotiin vasta kymmenen  aikaan. Mentiin töistä suoraan tallille ja laitettiin Lara ja Pesto valmiiksi ja suunnistettiin maneesille. Matka meni ihan hyvin, lukuunottamatta pelottavaa traktoria joka melkein söi molemmat hevoset.. Päästiin kuitenkin perille ja verkkailin ihan rauhassa ravissa löysin ohjin.


Aloin työskentelemään ensin käynnissä. Oli todella vaikea saaha Lara rentoutumaan ensinnäkin siksi, että kahteen kuukauteen sillä ei ole koulua juurikaan menty ja toisekseen, kuinka estehevonen voi keskittyä johonkin niin tylsään kuin kouluratsastukseen kun maneesi on täynnä esteitä? No niimpä, ei mitenkään. Mentiin sitten ihan hevosen ehdoilla, paljon suoria uria ja hevosta mahdollisimman rentona eteenpäin. Pikkuhiljaa Lara alkoi vähän rentoutua ja tuntui oikein mukavalta. Laukkailinkin molempiin suuntiin ja kyllä, laukka oli ehkä parhain askellaji ratsastaa, mitä se ei vielä ole koskaan ollut. :D


Loppuravit mentiin eteenalas (tai ainakin yritettiin siinä kiitoravissa) ja ihan hyvä mieli jäi tästä ratsastuksesta. Tästä se treenaus taas pikkuhiljaa lähtee.. :)

Tallilla sitten hoideltiin hepat pois ja tehtiin iltatalli. Sieltä suunnattiinkin vurrille katsomaan Lauran tuntia ja vasta tosiaan kymmenen aikaan illalla ehdin kotiin. Meninkin suoriltaan suihkun kautta nukkumaan ja nukuinkin tosi hyvin!

Meidän tallitiimi♥

Tänään oli töissä ihan huippupäivä! Oltiiin vaan ja höpötettiin kaikkea kaikesta ja käytiin mäkkärissä syömässä. Oltais myös käyty h&m avajaisissa, mutta koska tungos oli tielle asti, ajateltiin mennä vasta huomenna. Töistä meninkin sitten tallille ja käytiin nopeasti Lauran kanssa Kimmolla. Tallilla teinkin kaikki tallihommat ja tein Laran kanssa hetken maastakäsin työskentelyä kentällä. Tamma ei ihan ymmärtänyt mistä on kyse, vaan juoksi suoraan heinäkasan luokse.. Otin sen sitten narunpäähän ja tamma toimi tosi kivasti!noi pupuset on jotain niiin söpöä!


Hain sitten Sissin tarhasta ja käytiin maastoilemassa. Oli tosi kiva mennä kiisselilläkin pitkästä aikaa ja tamma oli tosi kiltisti :) Ei tehty mitään pitkää lenkkiä, humpsuteltiin vaan lähimaastossa. Ratsastuksen jälkeen tein vielä iltatallin. Huomenna taas koitan päästä postailemaan, öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti