Aino

Blogia kirjoittelee vuonna 1995 syntynyt Itä-Suomalainen tyttö. Olen kotoisin pienestä kaupungista Varkaudesta, jossa olen koko ikäni asunut. Valmistuin keväällä 2014 yo-merkonomiksi suoritettuani kaksoistutkinnon alle kolmessa vuodessa. Nykyisin käyn töissä ja tarkoitus olisi päästä aloittamaan opinnot uudella alalla kuluvan vuoden aikana. Harrastuksiini kuuluu ratsastuksen lisäksi valokuvaus ja talvisin laskettelu.


Hevosen lisäksi lemmikkejä minulla on kaksin kappalein; kanit Herme ja Helmi. Oma kanini Herme (Tupunan Bernard) on hermeliini-rotuinen uroskani, syntynyt vuonna 2007 maaliskuussa ja meille tuli vuoden 2007 kesän loppupuolella. Toisen kanin otimme leikattuamme Hermen eli joskus vuoden 2008 alkupuolella. Uusi tyttökani sai nimekseen Helmi ja se vietti 8-vuotis synttäripäiväänsä viime vuoden joulukuussa. Molemmat kanit ovat luonteeltaan tosi seurallisia, ihania ja supersuloisia! 


Ratsastus ja hevoset ovat olleet osa elämääni jo noin 15 vuotta. Harrastekaverinani toimii tällä hetkellä oma 16-vuotias puoliveritamma Lara sekä vuokraheppa 10-vuotias estetamma Wiivi. Lara oli ensimmäinen vuokrahevoseni vuosina 2010-2012 kunnes se myytiin toiselle puolelle Suomea. Entisen oman hevoseni, Kallen, lopetuksen jälkeen sain mahdollisuuden ostaa tamman vihdoin omakseni ja niin minusta tuli hevosen omistaja jälleen 30.5.2015. Ratsastushistoriastani löydät lisää tästä postauksesta ja suosittelen tutustumaan noihin muihin välilehtiin, joista löytyy tarkempaa tietoa niin Larasta, Kallesta, kuin aiemmistakin heppaystävistä.

Jos jotain jäi epäselväksi kysyminen on sallittua niin blogiin kuin sähköpostiin aino.huupponen@hotmail.com!