perjantai 9. maaliskuuta 2012

Hieno Blondi ja lukijat huom!

Kävin tuossa kuuden aikaan Lauran kanssa ratsastamassa Blondin. Ratsastin siis Blondin itse ja menin kentällä kun maneesissa oli alkamassa agilitytreenit. Kentän pohja ei ollut onneksi yhtään liukas ja pääsin kunnolla ratsastamaan. Verkkailin alkuun ihan käynnissä ja sitten ravissa niin, että ravasin aina pitkät sivut tunnustellen liukasteleeko heppa. Ei liukastellut ja sainkin tehtyä suunnanvaihdot, ympyrät sun muut ravissa.


Nostinkin sitten pian pari kertaa laukat molempiin suuntiin ja laukkasin vaan pitkät sivut ettei mene hankalaksi hepalle eikä minullekkaan kun toista kertaa Blondin selässä olin. Laukkojen jälkeen Blondi oli paljon kevyemmän tuntuinen suusta, eikä ollut niin sitkeä. Ravikin rullasi paremmin ja sain Blondin menemään pätkittäin tosi kivasti. Kaikenkaikkiaan Blondin on oikeasti hirmuisen mukava tapaus!

Nyt haluaisin sanoakin pari sanaa teille lukijoille. Olen todella iloinen, että seuraajia on jo 43. Mutta taas kerran mainitsen tästä, kun itse olen nyt kunnolla motivoitunut tähän bloggaamiseen ja jaksan postailla tosi usein odotan kyllä teiltä lukijoilta vastakaikua. Ei se varmaan paljon vie aikaa jos painaa [ ] luin [ ] tykkäsin [ ] en tykännyt jotain noista napeista, mutta kyllä sekin kummasti lisää tätä bloggausintoa. Joten nyt kaikki painaa jotain tuollaista nappia ja laittaa jonkun parannusehdotuskommentin kommenttiboksiin, KIITOS! :)

11 kommenttia

 1. Hei laitteleppa joskus vähän videotakin mukaan ;) Mun mielestä tää sun blogi on tosi selkeä ja helppoa lukea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Koitan saada videoita niin usein kuin mahdollista, joten pitääpä ottaa seuraavan kerran molemmat kamerat tallille :)

   Poista
 2. Jostain syystä mun puhelimella ei näy noita tykkää ym nappeja (ei kylläkään näy missään blogissa) ni sit ei jaksa kännykällä aina kommatakkaan, mut aktiivisesti luen :)

  VastaaPoista
 3. Jos viitsit, niin vaihdatko kirjoituksesi fonttia? :) Siitä kyllä näkee, mutta olis kiva jos sais vielä helpommin selvää kirjaimista. :D Ehehe. Ja hmmm.. Voisit tehdä vaikka jonkun varustepostauksen sinun ratsastusvarusteista? Ja sitten ehkä Hannun verusteista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenkin jo ajatellut tekeväni jonkinlaista varustepostausta, varmasti pian sellainen tuleekin :)

   Poista
 4. Kiva blogi ja selkeää tekstiä :) Hmmmmm, parannusehdotuksena mulla olis et olis kiva jos kirjottasit useemmin erikoispostauksia taisiiis postauksia jossa on joku aihe/teema eikä vain "tein tänään sitä ja sitten tein...". :) Siis esim kaikkee tällästä: rats.varusteet, mitä tavoitteita sulla on ratsastuksessa, kisaaminen, lapsuus, perhe, kaverit, kosmetiikka/ihonhoito jutut mitä käytät, vaatteet, hiukset tmv.... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea! :) Laitelkaa vaan noita ehdotuksia kun olen niin huono mitään erikoista keksimään..

   Poista
 5. Mäkin tykkäisin jos olisi useammin videoo :))

  VastaaPoista
 6. Vähän hieno blogi ja kirjoittelet kivasti :) Ja aloin ny lukee sun blogias kun löysin tubesta linkkii ;))

  VastaaPoista