perjantai 23. maaliskuuta 2012

Älä koskaan unohda tuota katsetta.

Pitkästä aikaa jouduin pakottamaan itseni kirjoittelemaan jotain, jottei kaikki lukijat kaikkoaisi. Viikko on mennyt ihan hurjan nopeasti ja kun koko ajan on ollut kamala kiire, en ole edes kerinnyt koneelle. En ole  jaksanut kirjoitella myöskään siksi, kun en aikoihin mitään tuoreita kuvia ole saanut. Ehkäpä se postausinto sieltä tulee pikkuhiljaa kiireen hellittäessä takaisin.. :)

Mutta asiaan. Hannulla olen pitänyt koko viikon lomaa, ja aloitellaan viikonloppuna taas työskentelyt. Keskiviikkona kävin kuvaamassa Lauran ensimmäistä valmennusta Blondilla ja hyvinhän se meni. Eilen menikin koko ilta tallilla, kun ratsastin sekä Pestolla & Laralla.

Linssilude Pesto.

Menin ensin siivoamaan Laran ja Sissin karsinat, sekä laittelemaan ruuat. Sitten ajelin Kimmolle jossa "koeratsastin" Peston. Menin pääasiassa ympyröillä kaikki askellajit läpi ja heppa tuntui todella mukavalta kun siihen tutustui. Menin pari kertaa yhtä puomia ympyrällä laukassa ja ravissa, ja kun vaan hevonen rentoutui, oli ratsastaminen tosi mukavaa.

Kun menin takaisin tallille, laittelin Laran rauhassa kuntoon ja käytiin tunnin verran maastossa köpöttelemässä. Aina kun olen Laran kanssa kahdestaa, juttelen sille vaikka miten paljon asioita. Siksi on ihana päästä aina tamman kanssa kahdestaan maastoon, olla vaan rauhassa. Saatan kertoa sille ihan vaan päivän tapahtumista tai höpötellä sille ihan outojakin juttuja. Ja se kuuntelee. Lara on vaan elämäni hevonen, eikä toista samanlaista tule olemaan. Kultani♥


Tänään lähdin töistä jo kahdelta ratsastamaan Blondin. Laura on reissussa, joten ei itse päässyt. Menin kentällä reilun puolen tunnin verran ihan kevyesti. Menin kaikki askellajit läpi ja heppa tuntui tosi rennolta ja hyväntuuliselta. Lopettelin sitten aika pian, kun molemmille jäi hyvä maku suuhun ja olin tyytyväinen Blondiin.

Kävin vielä tallilta lähtiessäni viemässä ratsastustavarani L&S tallille ja jutustelin taas vähän Laran kanssa. Oli maailman suloisinta, kun menin Laran luokse tarhalle ja tamma hörisi minulle! Olen varmaan liian kiintynyt tuohon otukseen... Illalla käytiin sitten Jennin ja Lauran kanssa elokuvissa kattomassa Nälkäpeli ja hyvähän se oli. Huomenna Kimmolle kansallisiin hoitamaan Sissiä ja sunnuntaina aluekisoihin hoitamaan Blondia :)

Loppukevennykseksi video minun ja Laran alkuajan yhteisistä ratsastuskerroista :DDD Saa nauraa!


Osallistuin muuten arvontaan, joka löytyy tästä linkistä! :)

2 kommenttia

  1. voitko välillä kirjottaa itestäskin jotain eli muusta kuin hevosista? :) ja erikoispostauksia enemmän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki, mutta en koskaan keksi mitään kirjoitettavaa :D Erikoispostausaiheita saa ehdottaa, mutten kaikkia välttämättä ehdi toteuttaa.

      Poista