tiistai 20. maaliskuuta 2012

päivää

Heipsan vaan, pitkästä aikaa kirjoittelen ihan vaan kuulumisia. Lauantaina Laura siis kävi käppäilemässä Hannulla maastossa kun itse en ehtinyt. Maanantaina pääsin sitten taas Hannulle ja menin ilman satulaa kentällä. Heti alkuun Hanski tuntui tosi hyvältä, eteenpäin pyrkivältä ja mikä tärkeintä, rennolta.

Ravailin siinä ympyröitä ja suoria uria ja heppa oli tosi kivan tuntuinen! Ravaili tyytyväisenä ja rentona letkeesti eteenpäin ja otinkin parit laukat molempiin suuntiin vaikka olin suunnitellut vaan ravailevani. Laukat kuitenkin meni myös tosi kivasti, paitsi Hannulle on hankalaa laukata vaan suoraa uraa, mutta harjoitellaan harjoitellaan.. Tosi hyvä maku jäi kyllä suuhun kun kaikki nostot meni ihan nappiin ja laukka rullasi hyvin ympyröillä.


Loppuun sitten juoksutin hepsua hetken ja Hannuhan toimi siinäkin oikein esimerkillisesti. Ajattelin jatkossakin alkaa juoksuttamaan enemmän, jotta laukan vinous paranisi. Loppukäynnit sitten maastossa.

Eilen Hannu lomaili ja kävin Lauran kanssa ratsastamassa Blondin. Ensin Laura ratsasti Blondin nopeasti joka askellajissa jotta minun olisi mukavampi ja helpompi ratsastaa. Pian meninkin selkään ja ravailin ihan vaan tuntumaa hakien suurella ympyrällä. Alkuun olin ihan hukassa että miten tämä toimikaan :D


Kohta sainkin jo mukavan otteen Blondista ja ravi alkoi sujumaan hyvin. Laukkailin sitten molempiin suuntiin ja laukassakin kun vain sain kunnon otteen, tuli ihan hyviäkin pätkiä. Välikäyntien jälkeen ravailin vielä molempiin suuntiin ja lopuksi menin vielä muutaman kerran yhtä pikkuristikkoa molempiin suuntiin. Blondi hyppäsi tosi kivasti! Siitä tulee hirmuisen hieno isona :)

Tallin jälkeen käytiin vielä Lauralla ja Laura heitti mut sitten kotiin. Tänään olikin ihan normaali työpäivä ja illaksi ei ole mitään ohjelmaa joten pidämpä ihan vapaata. Hannulle en siis pääse koko viikkoon ennen perjantaita, ensinnäkin siksi, että mopoilu loppui kuin seinään lumien tullessa takaisin ja toisekseen siksi, että ohjelmaa on taas kamalasti.


Teenkin ihan heti perään sen kysymyspostauksen, ja muistakaa osallistua vielä arvontaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti