keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Nopea päiivitys eilisestä

Heipparallaa taas, huomaatteko, olen taas ryhdistäytynyt kirjoittelussa! ;) Sain myös aikaan eilen erikoispostauksen, nimittäin Hannun tallin esittelyn videon muodossa. Latailen sen joko tänään tai huomenna ja kommentoikaas mitä piditte, hiljaista on taas ollut.

Värjättiin siis maanantaina hiukset :)

Eilen menin siis töistä suoraan tallille ja otin Hulttion sisälle. Tai ainakin yritin... Yllätysyllätys, juoksin taas vartin verran hevosen perässä kun herra ei halunnut lähteä lenkille. Tällä kertaa ei kentän pinta-ala riittänyt, vaan molemmat hevoset juoksivat tielle, mutta onneksi mitään ei sattunut eikä autoja kulkenut. Tällä kertaa selvittiin säikähdyksellä ja otettiinpa ainakin alkulämmittelyt siinä. 

Olin kyllä hieman vihainen Hannulle kun vein sen talliin takaisin, mutta kun herra käyttäytyi tallissa niin asiallisesti, en voinut olla sille kauaa vihainen :') Menin siis kentälle ilman satulaa pelkällä riimulla ja ohjat laitoin riimuun kiinni. Olin ihan varma ettei hommasta tule mitään, varsinkaan karkaamisepisodin jälkeen. 


Iloiseksi yllätyksekseni olin väärässä. Hannu kuunteli oikein hienosti pelkkiä pohje- ja istunta-apujani ja ratsastus oli yllättävän mukavaa. Menin ympyröitä, kolmikaarista ja siirtymisiä, pääosin ravissa ja käynnissä. Harjoittelin myös pohkeenväistöjä ihan käynnissä, ja Hannu tuntui hetkittäin tosi kivalta! Nostin myös muutaman kerran laukat molempiin suuntiin ja tuntui vähän hassulta kun ei tuntenut ollenkaan hevon suuta :D

Tänään menenkin töistä suoraan tallille Lauran ja Jennin kanssa ja suuntaamme Peston ja Laran kera maneesille. Koitan päästä huomenna tai jopa tänään postailemaan siitä sitten enemmän :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti