lauantai 24. maaliskuuta 2012

Kisapäivä

Olipa taas vauhdikas päivä. Heti aamulla lähdettiin Jennin kanssa Kimmon tallille hoitamaan Sissiä ja kattomaan muutenkin kisoja. Kimmolla oli siis tänään kansalliset ja huomenna alue-estekisat.

Mentiin ensin tallille laittamaan Sissi kuntoon ja ratsastin sitten Jennin kävellessä vierellä sinne Kimmolle. Perillä sitten taluteltiin Sissiä jonkin aikaa, kunnes Elina tuli hevosen selkään. Ensimmäisenä oli 110cm, jossa Elina lähti melko loppupäässä. En jaksa paljon alkaa siitä selittelemään, mutta mainitsenpa sen verran että voittohan sieltä napsahti! :)


Ennen Elinan toista rataa (120cm) oli jonkin aikaa odotusta, mutta innokkaina heppahoitajina Jennin kanssa aika kului nopeasti katoksessa seisten ja Siiselin kanssa höpötellen. Kohta Elina taas tulikin ja lähti verkan kautta radalle verkkaryhmän ensimmäisenä. Sarjan A-osa tuli alas, mutta Sissi oli hieno silti.


Muutama kuva tältä päivältä. Lisää löydät täältä.

Lähdettiinkin heti Elinan tultua selästä alas takaisin tallille. Sissi sai jonkun ihme kohtauksen maneesilta lähdettäessä, ja jos en tasapainoa olisi sillä hetkellä omistanut, olisin sieltä komeassa kaaressa alas päätynyt, ilman jalustimia kun olin. Päästiin kuitenkin tallille turvallisesti ja Jennin hoitaessa Sissi, minä putsasin karsinat ja tehtiin vielä loputkin tallihommat. Tallilta lähtiessämme ajeltiin mäkkärin kautta filmtowniin vuokraamaan leffa ja mentiin sitten Jennin luokse sitä mässyjen kera kattomaan.

Loppuillan olen lataillut kuvia koneelle, jotta huomenna saan kuvattua paljon. Huomenna siis menen hoitamaan Blondia sinne Kimmolle ja kuvaamaan loppupäiväksi. Eipä tänään muuta, huomenna on viimeinen mahdollisuus osallistua arvontaan, joten kaikki jotka eivät vielä ole osallistuneet, nyt osallistumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti