lauantai 10. maaliskuuta 2012

Erikoispostaus

Ajattelin tehdä pitkästä aikaa jonkun erikoispostauksen, ja päädyin sitten esittelemään pari epäonnistumiskuvaa. Näitä olisi myös videoina vaikka kuinka paljon, mutta nyt en ehdi niin suurta projektia tehdä, joten tässä tälläinen lyhyt versio :)Hypättiin siis Jullen kanssa semmonen ihan miniristikko ja olin itse suunnistamassa oikealle, mutta polle päätti kääntyä vasemmalle. Itsehän jatkoin sinne minne olin menossa ja tulos oli tässä.. :D


Hannun kootut protestit.. Teki (huom TEKI) aina niin, että kun työnteko ei maistunut, jumittiin paikalleen ja alettiin pelleilemään.


Ja laukka hallinassa?


Kerran oltiinkin jo nousemassa pystyyn kun yhteistä säveltä ei ollut löydetty..


Yksi Tuomas Jauhiaisen valmennus joka ei ihan mennyt putkeen.. Tultiin _vähän_ lähelle estettä ja hypättiin ihan sekaan.Jotain epämääräistä pellolla..


Hannuhan siis on aina hallinnassa? :D


Pientä kompurointia laukannostoissa, ilmeeni kertoo kaiken..


Melkoinen mahtilaukaus.. Todella huono lähestyminen ja hyppy, seurauksena tipuin niskoilleni ja en muistanut loppuillasta mitään :D


Hannun hiieno hyppytyyli. (Lumien sulamista ja hyppytreenien aloittelua innolla odotellen..)


Jenni ja minä ollaan aina hallittu nämä ponien suitsien vaihtamiset! 

Loppuun haluan vielä kiittää kaikista kommenteista, oli hirmuisen mukava lukea niitä! Mitä mieltä olette näistä tälläisistä lyhyistä erikoispostauksista, ovatko ihan turhia?

8 kommenttia

 1. Tooosi kiva postaus sai nauraa :D Tee vaan lisää tälläsii :) esim se kenkä postaus oli kiva :D Ja lisää videoita vaan :) sua on kiva kuunnella :D Sit jos vaan saat/ voit niin tee tallista jossa Hannu asuu esittely :) Noi "etusivu" "Aiino" "lara" ym hommat on ehkä vähän hassussa paikassa ite tykkäsin kun olivat alempana :) Mut toistamiseen sun blogin on toodella kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit :) Ja joo, noi välilehdet on tosiaan vähän hassusti, pitää sanoa Miialle josko voisi laittaa alemmas. Ja eiköhän Hannunkin tallista tule hetki kun mahdollista esittelyppstaus :)

   Poista
 2. Oho noi välilehdet on hypänny jotenkii oudosti näköjään ku oot lisänny ton Hannun tonne :D Mun pitää korjata noi joku pv, ku tää ulkoasu oli säädetty silleen et siinä olis vaan 3 välilehtee. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo siis kun se hannu on vaa tuolla hirmu reunassa :D

   Poista