Kalle


r. Vodevils Son "Kalle"
Tilasto
s. 14.7.2006
k. 5.4.2015
Ylläpidossa 28.1.2014 - 12.6.2014
Oma 12.6.2014 → </3

Kalle jouduttiin lopettamaan aurinkoisena sunnuntaina 5.4.2015 äkillisen tapaturman seurauksena. Minun oma Kalleni, ensimmäinen oma hevoseni ja rakkain pieni poikaseni. Tämä teksti jääköön tänne kertomaan millainen kultaseni oli ja millaista elämää me vietettiin yhdessä. Kalle on maailman rakkain, olen niin onnellinen yhteisestä vuodestamme. Kiitos Kalle <3


Kalle tuli minulle ylläpitoon samalta reissulta, kun vietiin aikaisempi ylläpitoheppani Vippi kotiinsa. Ruuna on 8-vuotias tilastoheppa, jonka suvusta löytyy hannoveria sekä torinhevosta. Säkäkorkeutta ponilta löytyy reipas 155cm mutta onneksi rakenteensa puolesta ei poni ole mullekaan liian pieni. Kalle oli minulla ylläpidossa reilun 4 kuukautta, kunnes ostin sen ekaksi omaksi hepaksi kesäkuussa.

Kalle on ikäisiään koulutuksen suhteen reippaasti jäljessä ja minulle tullessaan se oli perusratsukoulutettu. Kisatuloksia ei ponilta löytynyt ja ollaan aloitettu ratsastuksen suhteen kaikki melko lailla alusta. Ollaan edetty melko hitaaseen tahtiin ja kokeiltu ponin rajoja pikkuhiljaa. Tavoitteena olisi päästä vuoden parin sisällä nousemaan aluetason kisoihin niin koulu- kuin estepuolellakin. Kisojen suhteen meillä ei ole mikään kiire, vaan edetään ponin mukaan. Nyt ollaan päästy pyörähtämään pareissa harkkaestekisoissa ja esiinnytty kerran valkoisten kouluaitojen sisällä.


Kallen kanssa haluan saada kasvatettua luottamusta ja edetä ratsukkona. Kalle on mulle tärkeintä elämässä tällä hetkellä ja haluan pitää siitä niin hyvää huolta kuin vain voin. Ruuna on joutunut kokemaan todella ikäviä aikoja elämässään ennen mulle tuloa, se on kiertänyt paikasta toiseen ja leimautunut "ongelmahevoseksi". 

Kalle on erittäin potentiaalinen ja sillä on ihan uskomattoman hieno into tehdä töitä ja oppia uutta. Näinkin lyhyessä ajassa mitä ollaan saatu viettää yhdessä, ollaan päästy valmentautumaan niin esteillä kuin koulussakin. Kallen kanssa harrastetaan hyvin monipuolisesti, treenataan sileetä, harjotellaan kisoihin, tehdään esteharjotuksia, maastoillaan, humputellaan ja käydään vaan kävelemässä metsässä. On ihanaa saada omistaa näin täydellinen heppaystävä.

Rakas ♥

5 kommenttia

  1. Eiks olis ihanaa saada toi omaks ♥

    VastaaPoista
  2. mikä kallen oikee nimi on?:) voit varmaa nyt kertoo ku se on sun oma,onnee:)

    VastaaPoista