perjantai 9. maaliskuuta 2012

Loma lähestyy loppua.. :(

Heips. Tänään olenkin viettänyt koko päivän Lauran kanssa ja onkin ollut tosi kiva päivä, eikä ole ollut yhtään tylsää hetkeä. Eilen olin siis 9-16 töissä ja oli ihan normaali, ei kovinkaan kiireinen päivä. Illalla mentiin Lauran kanssa tallille ja kuvasin Lauran koulutuntia. Sieltä mentiinkin Lauralle yöksi ja tänään päivällä lähdettiin Hannuilemaan.


Otettiin tallilla Hannu ensin sisälle ja laitettiin uudet, hienot suitset päähän ja mentiin kentälle. Aioin ratsastaa vain puolisen tuntia melko kevyesti kun on poika saanut huilia muutaman päivän. Meninkin koko ajan pääty-ympyrällä pääosin ravaillen ja kävellen. Muutaman laukannostonkin otin molempiin suuntiin ja Hannu oli tosi hyvä nostoissa! Ravissa ei sitten mennytkään niin hyvin. Tuntui, että Hannu oli todella vahva, muttei kuitenkaan liikkunut itse omalla moottorilla eteen ja jos koitin saada sitä myötäämän, se alkoi vaan jarruttaa hirveästi. En sitten jaksanut kauaa siinä kentällä pyöriä vaan mentiin ravailemaan ja laukkailemaan pienelle tienpätkälle.

Hannu oli ihan innoissaan päästessään pois kentältä, mutta sain yhden todella hyvän ja rauhallisen laukkapätkänkin. Päästin (tai Lauran sanoin tungin..) Laurankin vielä lopuksi käymään selässä ja käveltiin sitten loppukäynnit. Vietiin sitten ukkeli talliin ja lähdettiin kaupunkiin.

Piruetit harjoittelussa.
Hurjistui :D


Hannu & Laura

Mentiin tallilta suoraan mäkkäriin syömään ja istuttiinkin siellä lähemmäs puolitoista tuntia. Sitten saatiin idea lähteä käymään Agrimarketissa jonne on mäkkäriltä noin reilu kilometri matkaa. Löysin sieltä vaikka mitä! Olisin halunnut ostaa Hannullekkin loimen, satulahuovan sun muuta, mutta ei sillä ole oikein tarvetta. Löysin kuitenkin nahkaiset minichapsit joiden oikea hinta oli 66 € mutta olivat alennuksessa -70%. Kokeilinkin niitä ja olivat juuri passelit! Toisesta oli vain vetoketju hieman revennyt, mutta se oli helposti korjattavissa, mutta myyjä oli kuitnekin reilu ja antoikin vielä reilumman tarjouksen. Ostin myös uudet ratsastushousut, jotka on söpöt siniruudulliset, sekä sukat.
Agrista matka jatkui Kuvansiin liikuttamaan Sissi ja iltatallille. Tehtiin tallihommat Lauran kanssa puoliksi ja niissä ei kauaa kestänytkään. Putsailtiin vielä Laran kahdet suitset ja molempien vatsapanssarit ennen kuin haettiin Sissi ja lähdettiin maastoon.vauvani<3
Käytiin vajaa tunnin lenkki ihan rauhallisesti ja kevyesti kun Sissillä oli ollut eilen estetreeni maneesilla. Tammuli oli silti aika pirteä ja oli tosi kiva maastoilla. Kun mentiin takaisin tallille, hoideltiin Sissi ja otettiin muutkin hepsut sisälle.

Nyt ollaankin Lauran kanssa täällä meillä ja ollaan vaan löhötty koko ilta. Huomenna menenkin varmaan taas katsomaan Blondia ja viikonloppuna suunnataan Elinan kanssa maastoon. Loppuun vielä koko päivän hienoin kuva Hannusta joka leikkii muikkua :D

Ja älkää sanoko mitään tuosta istunnasta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti