keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Hurja maastolenkki + meikkaus

En eilen ehtinytkään koneelle, sillä koko ilta meni lukiessa äidinkielen kokeeseen joka oli tänään. Luultavasti juuri ja juuri meni läpi.. ehkä? Kävin eilen siis kuvaamassa Lauran valmennusta Blondilla ja Laura alkaa nyt sitten itse liikuttamaan Blondia ja minä käyn edelleen pari kertaa viikossa. Oli kyllä kiva hoidella neitiä parin päivän ajan!


Kimmolta meninkin suoraan ratsastamaan Pestolla ja lähdettiin karsinan siivouksen jälkeen heti maastoilemaan. Käytiin puolentunnin lenkki lähimaastoissa, enkä olisi ihan kuvitellut kaiken menevän niinkuin ne nut meni.. Pesto oli aivan villinä. Hyppi pystyyn, peruutteli ojaan eikä kuunnellut minua juuri ollenkaan. Käyntiaskeleetkin ovat laskettavissa yhden käden sormilla.. Herra ilmeisesti vaan halusi testata uutta ratsastajaa, mutta kun en niin helpolla tullutkaan alas, Pesto onneksi rauhoittui ja päästiin takaisin tallille. Olen vaan onnellinen että pääsin ehjänä perille.. :D

Meninkin sieltä sitten suoraan lukemaan siihen kokeeseen, eikä asiat millään tarttunu päähän.. Inhoan äidinkieltä muutenkin eikä asiaa helpottanut se, etten ole ollut kuukauteen niillä tunneilla.. Onneksi tänään oli viimeinen äikän tunti tänä vuonna ♥

Kohta olenkin menossa liikuttamaan Hannun ja sitten tekemään iltatallia Kuvansiin. Loppuun vielä esittelen miten laitan hiukseni ja naamani aamulla.


Ensin harjaan hiukset sekä suoristan ne. Tähän meneen noin 5-10 minuuttia, riippuen miten kikkaralla hiukset on.


Sitten tupeeraan niitä vähän, ettei ne näytä ihan littanilta ja laitan lakkaa. Punainen on extravahvaa ja valkea sitten aika normaali.


Joskus jos jaksan, niin meikkivoidetta. En läheskään aina:D


Jos laitan meikkivoiteen, laitan myös mineraalipuuteria (alempi purnukka) ja aurinkopuuteria.


Lopuksi vielä taivutan ripset ja laitan ripsivärin. Keltaista käytän pääasiassa, sillon tällöin tuota mustaakin :)

2 kommenttia