torstai 1. toukokuuta 2014

Kiitos Winski

"Missing someone gets easier every day
because even though it's one day
further from the last time you saw each
other, it's one day closer to the next time
you will."

Winski on nyt myyty ja se lähti tänään. Kaupat varmistuivat eilen ja sen takia en enää jaksanut postailla, oon vaan ihan sekaisin kaikesta edelleen. Mä ikävöin Winskiä jo nyt niin paljon, että mun on vaikea ees olla.Winski pääsi ihanaan kotiin suomalaiselle kilparatsastajalle, joka asuu Espanjassa. Poni pääsee kilpailemaan ihan uudenlaisissa ympäristöissä lämpimässä Espanjassa, kaukana kylmästä Suomesta. 


Eilen kävin sanomassa rakkaalle heipat. Olin saanut päivän miettiä ja totutella ajatukseen ja mun oli pakko pysyä Winskin luona rauhallisena. En ajatellut tulevaa ollenkaan, elin vain hetkessä ja otin kaiken irti, nautin niin paljon kuin osasin viimeisistä parista tunnista rakkaan ystäväni kanssa.


En oiken osaa sanoa mitään. Mä ikävöin Winskiä niin paljon. Se on mulle aivan uskomattoman rakas. Mua helpottaa tietää, että se saa aivan ihanan uuden kodin ja pääsee tekemään juuri sitä mistä se tykkää. 


Kiitos Winskille suuresti näistä kahdesta vuodesta ja kymmenestä päivästä. Kiitos kaikista onnistumisista ja epäonnistumisista, kiitos kaikista ihanista maastoretkistä ja rapsutteluhetkistä. Winski on elämässäni ja harrastuksessani eniten muhun vaikuttanut hevonen  ja tulee varmasti aina olemaankin. Winski oli ennen kaikkea mulle loistava opettaja, mutta sitäkin rakkaampi ystävä. 

Aino <3 Winnie de Pooh G
20.4.2012 - 30.4.2014


Viimeinen kuva yhdessä. Viimeinen halaus, viimeiset heipat ja viimeisen kerran; minä rakastan sinua.

Nähdään taas rakas ystävä<3

33 kommenttia

 1. voi ei, pärjäile! :') mieti vaan sitä, että mitä kaikkee ootte kokenu yhdes ja et miten paljo se on sua opettanu! nyt sulla on ainaki paljon aikaa Kallen kans :)

  VastaaPoista
 2. voi ei en ois aavistanu millään! teiän meno oli 110% täydellistä kateltavvaa. en voi ees kuvitella sitä ikävää, tsemppihalit!

  VastaaPoista
 3. voi ei! ): hurjasti voimia sulle, olitte hieno pari :') <3

  VastaaPoista
 4. Voi ei :'( Mieleeni tuli oma rakas ystävä, jonka kanssa tarina loppui lyhyeen. Viimeinen kerta yhdessä oli kuitenkin aivan mahtava, mutta itku meinasi koko ajan päästä kun olin kiintynyt niin valtavasti siihen möhkyyn 😘 Toivottavasti saat Kallesta tukea ja rakkautta ennen kaikkea! Voimia, voin sanoa ettei tuo ole missään nimessä helppoa, ei ollenkaan! Mutta minua kiinnostaa onko kolmanneksi viimeisessä insta kuvassasi Vippi vai näänkö harhoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :( Ei se helppoa ole, ei ollenkaan. Kyllä se Kalle auttaa, se on ihana<3

   Ja joo, Vippihän se!

   Poista
 5. Paljon voimia Aino, ei varmasti oo helppoa <3 Päivä kerrallaan eteenpäin! (':

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo helppoa ei, mutta niimpä. Ajan kanssa.

   Kiitos Sofia <3

   Poista
 6. Voimia ! Onneksi saat erota Winskistä tilanteen haikeudesta huolimatta noin onnellisessa merkeissä; se on terve ja pääsee jatkamaan elämäänsä kohti uusia seikkailuja. Ihanat muistot ovat ikuisia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Joo, on ihana tietää että se pääsee aivan loistavaan paikkaan ja että siitä pidetään ihan varmasti aivan superhyvää huolta. Ja kyllä, muistot säilyy aina.

   Poista
 7. Voimia! :/ Voin ite vaan kuvitella kuinka kova ikävä sulla on sitä..:( Mutta onneks sulla on Kalle :)

  VastaaPoista
 8. Voimia Aino ! Hyvä, että Winski pääsi hyvään kotiin. Sulla on kuitenkin ihania muistoja sen kanssa ja ne on ikuisia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minustakin on aivan ihanaa, että se sai ihan superkodin.

   Poista
 9. Voimia! Tämä ei kyllä lohduta yhtään vaikka sanon että tiedän miltä rakkaan hevosen menettäminen tuntuu, itse menetin 1½ vuotta sitten rakkaimman poniystäväni, eräs pvä puhuin erään ihmisen kanssa joka silloin piti minulle tunteja ja hänkin sanoi että sellaisia poneja ei kyllä montaa maailmasta löydy... Ikävä on vieläkin kova <3 Mutta onneksi sinulle jäi sinne hevosystäviä, minulle ei jäänyt yhtään joten en ole oikein saanut sitä ikävää hävitettyä muihin hevosiin..

  Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli tismalleen sama tilanne kuin 2 vuotta sitten huhtikuussa, kun entinen rakas heppakaverini Lara lähti vaihdossa sinne, mistä Wimpe tuli. Jos jotain siitä opin, niin sen että aina on mahdollista saada uusi ihana heppakaveri. Vaikka tällä hetkellä en siihen haluaisi uskoakaan...

   Ja onneksi on Kalle, en mä muuten tätä kestäisi.

   Poista
 10. Voimia! Pakko oli tulla sanomaan että mun äitipuoli on se joka kuljettaa Winskin! En olisi tajunnut ennen kun luin tän tekstin ja kuulin sen koko nimen. Olen aina yrittänyt kuvitella millainen Winski on mutta ku näin sen aitona voin sanoa että en ole nähnyt mitään niin komeaa mahtavaa että olet saanut tehdä sen kanssa töitä. Voimia kamalasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja huu, onpa maailma pieni, kiva kuulla! Ja aivan ihana kuulla, et voi uskoa miten hyvältä tuntui lukea tämä sun kommentti <3 Winski on aivan super.

   Kiitos vielä, ihanaa kun kommentoit <3

   Poista
 11. voi ei:( Tuli ihan kylmät väreet kun luin postauksen...Mutta hienoa että heppa saa nyt ihanan ja rakastavan uuden kodin jossa pääsee hyödyntämään taitojaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :( Totta, helpottaa kovasti kun tietää miten hyvään paikkaan se pääsee.

   Poista
 12. Huh, itkettää, tuli ihan kylmät väreet kyllä. Voin niin samaistua sun tunteeseen. Vuoden alussa mun paras ystävä ja opettaja myytiin. Kilpailemaan myöskin, mutta onneksi edes suomeen. Voimia hirveästi! Mulla tulee joka ikinen kerta hirveä ikävä ja itkettää, kun edes ajattelen mun pientä, ehkä se joskus helpottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :( Kiitos, tiiän tosi hyvin ton sun tunteen. On se rankkaa, huhhuh.

   Poista
 13. Siis sulle kuuluu olla oma hevonen. Oot niin hyvä ratsastaa ja hoitaa että hevonen nauttis varmasti sun seurastas!! :) Laitappa tuo korvan taakse :)

  VastaaPoista
 14. Tää ei nyt liity tähän, mutta teitkö ns. "Ostotarkastuksen" kun otit Kallen ylläpitoon? Olen nimittäin miettimässä kannattaako mun tehdä semmonen mun (toivottavasti tulevalle) ylläpitohevoselle.

  Ps.Voimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi tehdä tarkastus, jolloin voit hevosen omistajan kanssa todeta että hevonen on kunnossa ja käyttöön sopiva. Silloin teillä on myös "todistusaineistoa" siitä, missä kunnossa hevonen on siirtynyt Sinun käyttöösi.

   Poista
  2. En tehnyt. Suosittelisin ihan ehdottomasti sua tekemään, ihan jo senkin takia että jos "ostotarkistuksessa" löytyy jotain, osaat varautua siihen tai jopa jättää ottamatta ylläpitoon mahdollisesti kipeää hevosta. Mutta kyllä mä suosittelen tarkastuttamaan :)

   kiitos!

   Poista
 15. Olitte Winskin kanssa ihana pari <3
  Itse menetin myös eilen erään erittäin rakkaan hevosystäväni. Tämä heppa oli myös ollut kauemmin myynnissä, mutta myynti tuli kumminkin nyt aivan yllättäen lomareissuni aikana, en edes kerinnyt hyvästelemään tätä rakasta hevosystävää. Ikävä on kova, onneksi tiedän hevosen kumminkin menneen asiantuntevilla ihmisille. Kaveria ei kumminkaan korvaa mikään. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3

   Meillä kävi kans tosi nopeasti kaikki, kun W oli ollut jo pitkään myynnissä ja sitten ihan yllättäen se sitten löysikin juuri sopivan ostajan. Mä en ois kyllä kestänyt jos en olis päässyt sanomaan viimeisiä heippoja :( Tsemppiä sulle!

   Poista