torstai 26. huhtikuuta 2012

Isosilmäisiä mutantteja ja kirppuroottoreita

Voii että tämä tyttö oottelee vappua ja sen jälkeistä viikonloppua! Kaikki suunnitelmat oli vähällä kaatua totaalisesti, mutta onneksi asia on nyt taas reilassa eikä mitään hätää ole suunnitelmien toteutuksessa. HUH, ehdin jo huolestua. Luvassa on siis paljon hauskan pitoa, paljon tekemistä ja ennen kaikkea hyvää seuraa!


Tänään olen ollut taas koko päivän ihan menossa. Aamulla pääsin onneksi Jennin kyydissä kouluun, kun oma mopo edelleen rikki. Onneksi iskä tietää mikä siinä on vikana, ja jos osat tulee huomenna pääsen taas viikonlopuksi huristelemaan! Koulupäivä meni todella nopeasti, aamulla tunti opoa ja sen jälkeen istuttiin kaksi tuntia koneella.

Eilinen tragedia vetikin koko luokkamme aivan hiljaiseksi, ja koulupäivä oli todella alakuloinen ja hiljainen. Ja jos joku nyt ei tiedä, niin eilen 43-vuotias varkautelainen mies puukotti 17-vuotiaan tytön kuoliaaksi keskellä kirkasta päivää, keskellä kaupunkia ja vielä pahimpaan ruuhka-aikaan. Tyttö oli muutaman kaverini hyvä kaveri ja tiesin tämän itsekin. Tuntuu vaan niin pahalta ajatella asiaa, että olen tyytynyt keskittymään muihin, iloisempiin asioihin. Lisää voit tuosta tapahtuneesta lukea tästätästä ja tästä. Että welcome to Varkaus!

Nyt vähän parempi kuva uusista hiuksista :)

Koulun jälkeen mentiinkin Roosan ja Jennin kanssa Kiinalaiseen syömään, nam se ruoka on hyvää! Sieltä suuntasimme Jennin kanssa tallille tarkoituksena lähteä Ilmarilla ja Hannulla maastoon. Otettiinkin hepat heti vaatteiden vaihdon jälkeen sisälle ja minun varustaessa Hannua, Jenni laittoi Ilmarin kuntoon. Sitten vaan pihalle ja selkään.


Käytiin semmoinen kiva reilun tunnin lenkki minä Ilpolla ja Jenni Hannulla. Mentiin ihan rauhallisesti ja otettiin muutama reippaampi pätkä. Oli tosi kivaa ja varmasti mennään joskus uudestaankin! Lopuksi käytiin testailemassa missä kunnossa kenttä oli ja hetkeksi hyppäsinkin Hannun selkään. Se oli aivan superhieno! Rakkauspakkaus ♥


Tallilta mentiinkin sitten käymään kaupoilla suunnitellen vapun viettoa, jota siis vietämme hieman myöhässä, eli 4. päivä perjantaina. Mukaan tarttuikin jo jotain ja voin yhden kuvan verran paljastaa suunnitelmistamme tarkemmin.


Kun kaupat oli kierretty, ajettiin punaisella paholaisella (lue: Jennin kirppuroottorilla) ABClle, jossa Jensyllä oli työhaastattelu. Sitten ajettiin tänne meille ja ensin otettiin muutama hieno kuva ja sitten Jensy alkoi katsomaan Sinkkuelämän kakkostuotanto kautta kera sipsipussin ja itse liityn heti seuraan kun saan postauksen kirjoitettua. Mutta tälläistä tänään, nyt kuulen kuinka popparit, MAHTAVA seura sekä ihana sarja kutsuu!Lopuksi ihastelkaa vielä meiän superihania silmiä! Joo siis Photobucket on uudistunut ja tykkään vähän leikkiä sillä.. :)


2 kommenttia

 1. Ihanat noi sun uudet hiukset !! :) <3 Sopii sulle tosi hyvin! vähän aikaa sitten kirjotit tänne et aiot vaalentaa kesäks niin meinaatko sä siis blondata ne ihan tosi vaaleiks vai jättää tollasiks? :)

  Niin ja muuten tosi ikävä tää Varkauden juttu, huomasin kun siitä oli pari tuntia sitten mtv3 uutisissaki aika iso juttu... :( Osanotot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään itse myös :) Ja varmaan ainakin nyt jonkun aikaa on tämmöset, kattoo sitten myöhemmin.

   Joo, on tosi kamala juttu. Jotenkin vaan tuntuu ettei tollanen ees ole mahdollista missään..

   Poista