perjantai 13. huhtikuuta 2012

Ihana kouludataus

Tässä sitä käytetään ruokatunti koneella blogia kirjoitellen. Ajattelin käyttää tätä luppoaikaa hyväkseni ja kirjoitella näiden muutamien päivien kuulumisia.

Tiistaina tehtiin siis Jennin kanssa se videopostaus Hannun kanssa touhuilusta. Kokeilussa oli myös uusi satula, joka on parempi huomattavasti yhden ratsastuskerran perusteella. Hannu toimi itseasiassa alusta asti kivasti, mitä nyt muutamat rodeot heitti protestina, kun joutui viikonlopun huilaamisen jälkeen taas töihin. Mutta suurimmaksi osaksi Hultsi kulki oikein kivasti eteenpäin ja haki ihan itse kuolaintuntumalle ja oikeinpäin.


Lopuksi innostuin ottamaan pari hyppyä, ihan vaan siksi, kun perjantaina ne pomput ei oikein luistanut. Tällä kertaa jumittamisesta ei ollut tietoakaan ja herra hyppäsi oikein kivasti ja selkäänsä käyttäen. Hannu on edistynyt ihan huimasti! Ihan tässä muutamassa viikossa Hannu on alkanut ymmärtämään mitä siltä oikeasti halutaan. Kyllä siitä vielä hieno tulee :)

Keskiviikkona käytiin Roosan kanssa hypärillä liikuttamassa Hannu. Laitettiin suitset päähän ja juoksutusvyö selkään. Roosa hyppäsi alkukäyntien jälkeen selkään ja testailtiin kuinka herra suhtautuu siihen, että juoksutuksen aikana joku keikkuu selässä. Pojuhan käyttäytyi yllättävän asiallisesti ja laukatkin jopa sujuivat Roosa selässä! Hieno ukkeli, saan kyllä olla ylpeä, enkös? ♥


Lopuksi kävin sitten itse vielä ratsastamassa nopeasti askellajit läpi ja Hannun rennoksi. Tähän ei kauaa aikaa tuhlattu, kun Hannulla oli rennompi päivä. Pyrin siis pitämään liikutuksen hevoselle mukavana ja monipuolisena ja teenkin niin, että mennään suunnilleen joka toinen päivä "vakavasti" ja joka toinen sitten tehdään jotain kivaa. Hannu kulki tosi kivasti ja menin ehkä noin vartin selästä käsin. Loppukäynnit käytiin tiellä kävelemässä kahdestaan.

Koulun jälkeen meninkin käymään Laran kanssa kävelemässä maastossa, kun sillä oli ollut edellinen viikko rankempi, ja tämä viikko mennään sitten kevyemmin. Eli tunnin ajan maastokävelyä, tallihommia ja Laran jalkojen kylmäystä.


Torstaina eli eilen lähdin koulusta kahdelta taas köpsyttelemään tammuskalla ja tein tallihommat samalla. Sitten Laura tulikin hakemaan minut ja lähdettiin pyrähtämään Kuopiossa. Matkasta ei sen enempää, kuin että olen vasemmanpuolen olkapäästä polveen asti mustelmilla, kiitos Laura ja Vici ♥

Käytiin vielä ratsastamassa Blondi, eli Laura ratsasti ja minä & Vici oltiin ahkeria kuvaajia. Tallilta selvittyämme Laura heitti minut takaisin Laran tallille jossa tein iltatallin ja ajelin kotiin. Hannu siis lomaili torstain.

Tänään on minun Blondin ratsastusvuoro ja menenkin heti kahdelta Lauran luokse josta suuntaamme tallille. Koitan ehtiä käymään ratsastamassa Hannun ennen kun mennään Larppaseni kanssa tekemään taas iltatalli ja Laura ratsastaa Peston.


Olen tässä pohtinut, pitäisikö minun tehdä sellainen ns. "selvennyspostaus", jossa kerron missä mennään tällä hetkellä, keillä ratsastan, yms yms? Olisko mitään järkeä? Laitelkaas muutenkin kommenttia ja ehdotuksia! Ps, sori vanhat kuvat, oon siis koulussa.

4 kommenttia

  1. Tee vain sellanen selvennyspostaus, auttas kauheesti! :D

    VastaaPoista
  2. Pakko kysyä, että oliko keltaisilla ajoneuvoilla mitään osuutta vasemman käden mustelmiin? ;))

    VastaaPoista