maanantai 23. huhtikuuta 2012

Varustepostaus nro 1.

Minulta on toivottu pariin kertaan varustepostausta hevosen tai minun varusteista. Tänään päätin toteuttaa sellaisen Hannun varusteista kertoen. Kävin viemässä sille Elinalta ostamani tavarat tänään koulun jälkeen ja koska oli niin järkky sää, en edes viitsinyt lähteä ratsastamaan. Nyt olenkin ollut koko illan Lauran luona ja tuossa se ihanasti värjää mun tukkaa kun itse kirjoitan postausta.. :) Ja muuten, laitoin kyselyn tuohon vasemmalle, kaikki sitten vastailee siihen! Ja muokkasin myös noita välilehtiä, kannattaa tutkia.


Hannulla on yhteensä viisi satulahuopaa ja tuossa ylhäällä olevat ovat kaikki Horzelta tuollaisia kivan värikkäitä. Vihreä on vähän pidemmän mallinen kuin nuo kaksi muuta, mutta sopivia on Hanskille kaikki.


Sitten on vielä nuo kaksi tummempaa, ylempi on Elinalta ostettu Harry's Horse merkkinen, myöskin vähän pidempi huopa ja alempi Finntackin paksumpi yleishuopa. Molemmat oikein hyviä käytössä, kesäisin tuo Finntackin vähän liian paksu.


Nämä kahdet suojat on enimmäkseen käytössä. Vaaleanpunaiset on Horzen perussuojat, etusiin jänne- ja taksiin hivutussuojat. Ruskeat on myös ostettu Elinalta ne on nahkaa. Takasuojat on aavistuksen liian isot mutta menevät juuri ja juuri. Näiden lisäksi hokkikautena Hannulla pidetään takasissa putseja.


Hieman huonokuntoisemmat Horzen suojat, jotka onkin ihan varasuojina. Käytetään juuri tämmöisillä mutakeleillä ja ovat siihen juuri sopivat.


Harmaat pintelit ovat villapintelit, siniset ja punaiset jousto ja mustat ihan tavalliset kangaspintelit. Mustia on yhteensä kaksi paria, samoin kuin sinisiä. Sinisissä & punaisissa tarrakiinnitys.


Hannun kaikki päitset yhdessä nipussa. En jaksanut/ehtinyt kuvata kaikkia erikseen, ja olivat muutenkin niin likaisia että.. 


Nahkainen riimunnaru, jossa metalliset päät. Toimii oikein kivasti ja on siistin näköinen.


Niin.. Harjat on siis tosimiehellä punaiset :D On oikein hyvä kokoelma, löytyy kaikki tarvittavat eikä tarvitse ikinä miettiä mitä puuttuu.
Tuossa Hannun kaikki fleeceloimet, tosin ensimmäinen on ratsastusloimi. Lisäksi sillä on vielä toinen samanlainen kuin tuo ruskea, mutten jaksanut sitä kuvata. Yleensä laitan fleecen Hannulle jos se on hionnut ratsastuksen jälkeen, tai kylmällä säällä ulos mennessä tallitoppiksen alle.Tallitoppikset. Ylempi on vähän huonokuntoisempi, mutta vähän paksumpi. Näitä käytetään joskus kylmillä säillä ulkona tai kuljetuksessa.


Fleecevuorellinen sadeloimi, tottakai vaaleanpunainen.


Tuliterät Finntackin kuljetussuojat. Oikein hienot ja Hannulle juuri sopivat!


Hannun oma, Kiefferin yleissatula. Tällä hetkellä tuo toinen satula on parempi, joten käytetään sitä.


Tämäkin yleissatula, merkkiä en edes tiedä. Ilmarin entinen satula joka sopii Hannulle ihan hyvin, paremmin kuin sen oma. On myös ihan hyvä istua, siivet on tosin vähän lyhyet minun jaloille..


Käytetään tuollaista juoktutusvyönä, näin paremman puutteessa. Toimii kyllä oikein hyvin!


Meksikolaiset ruskeat suitset, enkä tiedä merkkiä. Olympiat on näissä suitsissa ja käytetään aina maastoillessa ja usein hypätessä.


Myöskin meksikolaiset ja näissä on sitten ihan tavallinen kolmipala, jolla mennään kentällä.

Tämmöistä varustepostausta sain tänään aikaiseksi, huomenna koitan tehdä jotain hiukan lyhempää postausta, kun on ollut nyt lähiaikoina kaikki tosi pitkiä. Laittakaas kommenttia mitä tykkäsitte ja olinko ihan toivoton :D En siis ole koskaan juuri pahemmin itse näistä välittänyt, mutta teinpä nyt ihan teidän iloksi!

4 kommenttia

  1. todella mukava ja kiva mutta voisitko tehdä ihan videon missä esittelet ponin varusteet ja omasi

    VastaaPoista
  2. tosi selkee ja kiva postaus! Tuli hyvin selväks mitä on teillä käytössä ja näin. Ja sekin että hannu on aika tyttömäiseks laitettu pinkkeine varusteineen;)

    VastaaPoista