sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Paljon kuvia ja asiaa!

Teenpä nyt hetken hengähdettyäni uuden postauksen samantien, kertoillen viikonlopun tapahtumista. Perjantaina siis Laran lähdön jälkeen, suunnistin Sissillä käymään vähän maastossa köpöttelemässä. Sain aikaa miettiä ja olla rauhassa, vain minä ja hevonen. Se kyllä helpotti. Puolisen tunnin ilman satulaa köpöttelyn jälkeen siivosin Laran karsinan vielä viimeisen kerran ja tein muutkin tallihommat. Sitten suuntasin Kimmolle, jossa Laura jo Blondin kanssa odottelikin.

Oli tarkoitus, että myös minä ratsastan, mutta tunsin oloni niin sekaiseksi, etten oikein osannut keskittyä mihinkään. Laura hoiti siis ratsastuksen ja minä kuvaamisen. Illan vietin sitten myös Lauran kanssa ja menin sitten hänen luokseen yöksi.


Tänään iltapäivällä käytiin juoksuttelemassa Blondia ja siitä meninkin hakemaan moponi ja hurautin tutustumaan uuteen vuokrahepoon, Winskiin. Se oli niiiiin hurjan suloinen otus, ettei voi uskoakkaan näkemättä sitä! Winski on noin 170cm korkea ja kiltti kuin mikä. Se vaan nuoli sormiani ja etsi herkkuja. Kameraakin hän olisi mielellään halunnut maistaa, mutta minusta se ei ollut kovin hyvä idea.. :D

Tallilta menin sitten käymään kotona ja vaihdettuani vaatteet ja syötyäni, lähdin ajelemaan Lekolle, jossa Jenni ja Laura minua odottelivat. Siitä ajettiin sitten yhtä matkaa ensin tankkamaan ja sitten mäkkäriin kun noilla kaveruksilla oli niiin kova nälkä. Siellä nähtiin paria tuttua ja kyllä vaan juttu lensi. Ihan uskomaton paikka.. Kun oltiin valmiit, ajeltiin Hannulle. Otettiin ipana sisälle ja minä harjasin kun Jenni laittoi suitset. Mitään suojia ei edes viitsitty laittaa, kun kenttä oli niin kamalassa kunnossa että ne olisi vaan hiertänyt kuran mennessä suojan ja jalan väliin.
Kentälle menin ensin pyörimään ja Hannu oli tosi villi! Se vaan juoksi kenttää ympäri kuin päätön kana.. :D No ei ihan, melkein. Kun sain hommaan jotain rotia ja heppa kuunteli minuakin hieman siirryin pellolle vähän revittelemään. Onneksi oli ihanat kuvaajat mukana ja sain mahtavaa kuva- ja videomateriaalia.

No oli mulla ihan hauskaakin. :DHomma siis ei mennyt aivan kuin suunnittelin. Sama päätön juoksentelu ja riehuminen jatkui pellolla ja löysinkin itseni 4 siis NELJÄ kertaa maistelemassa lunta.. Huhhuh, huusinkin Jennille ja Lauralle pariinkin otteeseen, että minä lopetan ratsastamisen kokonaan kun tästä ei vaan tule mitään.EN TIPPUNU!


"Mä en ratsasta enää ikinä!"

Loppujen lopuksi neljännen ilmalennon jälkeen minulta paloi hermo totaalisesti ja siirryttiin sitten kentälle. Totesin olevani liian väsynyt jatkaakseni ratsastusta, joten tyrkkäsin ensin Jennin selkään. Jenni meni sitten siinä hetken ja sitten oli Lauran vuoro. Tytsyt tekivät jotain kummaa Hannulle (lue: Hannun kunto loppui) eikä se enää juoksennellut ympäri kenttää, vaan kuunteli minuakin. Muutama tosi kiva pätkä saatiin siihen loppuun ja jäi oikeastaan ihan kiva mieli. Laittelen huomenna mahdollisesti videomateriaalia kunhan saan osan videoista Lauralta.

Hoideltiin sitten Hannu ja otettiin Ilmarikin sisälle. Hulttio on vaan niin ihanan kiltti ♥ Huomenna aion mennä sillä kunnon koulurääkin, miten nyt kentällä voi mennä. Mennään myös Elinan kanssa molemmilla heposilla käymään maneesilla puolen päivän aikaan ja illasta sitten taas vietän aikaa Larppasen ja Jensykän kanssa.

Loppuun vielä video torstain maneesireissulta.


3 kommenttia