keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Maastoilua.

Muutama viimeinen postaus on venähtänyt jotenkin kummasti tosi pitkäksi, mutta nyt tulee hieman lyhyempi postaus, jotta kaikki jaksaisi lukea. Maanantaina menin Lauralle yöksi, ja kolmen tunnin hiustenvärjäysurakan jälkeen, rakastuin uusiin hiuksiini aivan totaalisesti! Kiitos hirmuisesti Lauralle, nää on ihanat! ♥


Eilen mentiin Roosan kanssa hypärillä käymään Hannun luona ja laitoin Roosan selkään. Juoksuttelin niitä pellolla hangessa ja kaikki meni suurin piirtein suunnitelmien mukaan.. Oltiin kyllä ihan märkiä kun mentiin takaisin kouluun..

Koulun jälkeen käytiin Elinan kanssa maastoilemassa ja totuttelemassa Winskiä uusiin maastoihin. Elina meni siis Winskillä ja minä Sissillä. Käytiin ensin kiertämässä se lenkki, mikä kiertää siinä ihan tallin ympäristössä. Yhdellä pätkällä joutui kulkemaan melko lähellä aika isoa maantietä, jossa kulkee paljon autoja ja rekkoja. Sen jälkeen mentiin käymään yhdellä läheisellä hallilla ja ravailtiin siinä hiekkatiellä. Muutama mopokin tuli vastaan, mutta Winski oli oikein hienosti eikä säikkynyt oikein mitään. Muutaman kerran se teki jonkun kummallisen sivupompun, muttei muuta. Myös yhtä tunnelia se alkuun vierasti hieman, muttei hölmöillyt mitään.


Mentiin sitten kiertämään vielä kertaalleen se lenkki, ja kaikki sujui oikein kivasti. Sissillä vaan oli koko ajan ihan kamala kiire, eikä Winski meinannut kestää perässä. Tuntuu jotenkin todella oudolta, että nyt Sissi on se, joka kävelee nopeasti. Ennen aina maastoillessa Sissi ei millään kestänyt Laran perässä ja nyt sitten Winski ei kestä Sissin perässä.. :D Hullua.


Mentiin sitten tallille takaisin ja oli oikein kiva maastolenkki, kun kaikki meni suunnitelmien mukaan. Sovittiinkin Elinan kanssa, että aletaan nyt käymään kerran viikossa yhdessä maastoilemassa. Hoideltiin sitten hepat ja vietiin ne vielä ulos. Putsailin vielä molempien suojat sekä vaihdoin yhdet kuolaimet toisiin suitsiin. Vein Winskille vähän heinää ulos ja lähdin kotiin. Jensy tulikin vielä hetkeksi käymään meillä ja suunniteltiin hieman vappua :)

Tänään menen heti koulun jälkeen tallille kuvailemaan Lauraa kun hän aikoo hypätä Blondilla ilman satulaa.. Saa nähdä mitä siitä tulee. Hannu joutuu taas vapailemaan, sillä moponi sanoi aamulla sopimuksen irti eikä käynnistynyt ollenkaan.. Toivottavasti huomenna se on kunnossa, sillä suunnitelmissa on mennä maastoilemaan Jennin kanssa Hannulla sekä Ilmarilla.


Larasta voisin muutaman sanasen sanoa. Uuden omistajan mukaan tamma on sopeutunut oikein hyvin uuteen kotiin (ei kyllä yllätä ollenkaan :D). Elina ja tämä uusi omistaja olivat jo alustavasti sopineet, että menen kesällä viimeistään Laraa katsomaan ja saatanpa siellä hieman kauemminkin viipyä :) Siitä sitten myöhemmin lisää.

5 kommenttia

 1. Kiva postaus ! :) Oletko muuten tilannut jo sen palkinnon ? :) T. Jenna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Laitan sulle niistä postia niistä :)

   Poista
 2. Tiiätkö tuosta Varkauden puukotuksesta...?
  Nimim. Huolestunut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa tiedän kyllä oikein hyvin :(

   Poista
  2. Vooi eei.. :(( Koita pärjäillä jos oli tuttu !<3

   Poista