perjantai 17. helmikuuta 2012

Tyttöjeniltaa ja aukkotarina

Heips, ollaan tässä Lauran ja Jennin kanssa meillä ja kohta kun olen saanut postauksen kirjoitettua ja pakattua, lähdemme viettämään iltaa Lauran luokse. Tänään oltiin koulussa kattomassa Vanhojen tanssit ja niiden jälkeen käytiin Mäkkärissä. Mutta nyt Lauran ja Jennin ideaa toteuttamaan. Eli teen tähän tarinan ja jätän kaikki adjektiivit pois. Kun olen saanut tarinan valmiiksi, Laura ja Jenni täydentävät tyhjät kohdat adjektiiveilla, mutta eivät missään vaiheessa saa nähdä tarinaa. Nauttikaa! :D

Eräänä keltaisena päivänä karvaiset tytöt ällöttävä Aino, limainen Jenni ja höntti Laura lähtivät ratsastamaan villille Varkauden ratsastuskeskukselle. Kanneltavat tytöt olivat varanneet ratsastuksen tummalle lauantaille klo yhdeksitoista. Kymmeneltä Ainon pieni äiti ja suurensuuri Aino lähtivät hakemaan lihavaa Lauraa ja kirjavaa Jenniä Lauran luota, jotta valoisa matka tallille voisi alkaa. Kun he pääsivät kaikuvalle tallille, soivat tytöt menivät katsomaan hölmöä tuntilistaa. He huomasivat heti, että kyseessä oli innokas estetunti ja vilkkuviksi hevosikseen Laura sai kiitävän kilpaheppansa puisen Sulon, Jennille homeinen Miksu ja Ainolle haiseva Nena. Laura oli oikein eloisa hevosestaan, mutta Aino ja Jenni olivat kuolaavia. Kun katkarapumainen tunti alkoi, heti alkuun idiootille Jennille ja Miksulle tuli löllöjä ongelmia. Ponteva Miksu ei halunnut mennä sinne minne vatipää Jenni, jonka seurauksena ääliö Jenni putosi enkelimäisesti. Tunti jatkui ja seuraavana lipevä Laura oli ongelmissa kun omituinen Sulo oli niin liukas ja  hiekkainen. Klönttinen Ainokaan ei ongelmitta selvinnyt, vaan irstas Nena ei pysynyt Ainon pyörivissä käsissä, vaan lähti laukkaamaan kauniisti ympäri maneesia ja heitti Ainon selästä onnellisesti. Samalla rietas Nena villitsi kaikki muutkin jäätävällä tunnilla olevat kullertavat hevoset ja koko hevoskaarti karkasi hapokkaasta maneesista. Läpinäkyvä ratsastuksen opettaja käski imeviä oppilaita ottamaan läpsähtävä hevoset kiinni ja viemään takaisin harvaan talliin, sillä kukkaisa tunti oli päättynyt. Loppuajan röyhelöiset tuntilaiset saivat harjata kuolettavia ratsujaan, mutta ratsastaminen ei enää ollut sallittua. Täysi Aino, punainen Laura ja lituska Jenni eivät enää kehdanneet jäädä hiostavalle tallille, vaan lähtivät kuumiin koteihinsa. 
Eli näin meillä, kannattaa kokeilla! :D Mutta nyt lähdemme sinne Lauran luokse ja huomenna koitan päästä sinne Hannun luokse. Sunnuntaina käyn tekemässä aamutallin ja kävelyttämässä Laran. Sieltä menen sitten Kimmolle katsomaan kisoja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti