perjantai 3. helmikuuta 2012

Maastoilua.

Kyllä sitä vaan tälläisessakin pakkasessa tarkenee ratsastaa kun on oikeanlainen varustus; kolmet housut ja topparatsarit, neule, villapaita, huppari ja toppatakki. Ihanaa oli kun ei ollut ollenkaan kylmä, mitä nyt naama meinasi välillä ravatessa ja laukatessa paleltua.


Olin siis ratsastamassa Sissin ja samalla tein tallihommat ja iltatallin. Ensin tallille mennessäni siivosin karsinat, laitoin ruuat ja sitten hain Sissin tarhasta. Pistin tammalle varusteet päälle ja toppauduin itse, jonka jälkeen lähdimme köpöttelemään lähimaastoihin. Käytiin myös hiittisuoralla ja pääasiassa kävelin, mutta otin myös pikkupätkiä ravia sekä laukkaa. Tamma oli oikein pirtsakka ja oli kiva päästä maastoilemaan pakkasesta huolimatta.

Ratsastelujen jälkeen hoitelin Sissin pois ja hain Laramussukan sisälle. En vaan voi käsittää, miten hyvä tuuri minulle on sattunut, kun olen noin minulle täydellisen sopivan hevosen löytänyt. Olisin voinut jäädä vaikka kuinka kauaksi aikaa tammaa rapsuttelemaan kun se siitä niin kovasti nauttii. Kun rapsutukset ja hellimiset oli hoidettu, annoin heposille ruuat ja sitten äiti tulikin jo hakemaan.

Huaaah, jännittää hirmuisesti se huominen! Samalla toivon että se tulisi nopeasti, mutta kyllä voin myöntää että jännittää. Aamulla siis klo 8.30 lähtee bussi kohti Kuopiota ja ajat on varattu klo 14.30 minulle ja 15.00 Roosalle. Eli koko päivä siis on aikaa shoppailla. Myös Anne tulee mukaan, tosin junalla Suonenjoelta. Näemme sitten siellä. (:

r. Hercules

Kuolasin yksi päivä tässä noita napakoruja netistä ja kokosin kivoimmat niistä miljoonista ja miljoonista erilaisista tuohon alle. Jos en osaa valita, niin otan kyllä kaikki kun on niin ihania ja halpoja ♥ Kaivelin myös vähän kuvakansioita ja niistä tuli kesä mieleen niin laittelin niitä sitten tänne pakkasen keskelle. (:

NAM <3"Sulo"

Luokkaretkellä viime keväänä Nurmeksessa.
t. Ein Shalimar "Salli"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti