torstai 2. helmikuuta 2012

KYLMÄ!

Miksi pitää olla ulkona noin kylmä? Siellä olisi ihan täydellinen sää, jos pakkasta ei olisi tuota 25 astetta..

Eilen menin kouluun vasta kahdelta ja oli ihanaa kun sai nukkua pitkään. Kävinkin ennen kouluun menoa ulkona vähän kuvailemassa vaikka siellä jäätävän kylmää olikin. Illalla Jensy sitten tulikin hetkeksi meille käymään pitkästä aikaa. Riehuttiin sitten hetki ulkona eikä tehty oikeastaan mitään fiksua.

Tänään aamulla menin kymmenelle kouluun tekemään asiakaspalvelun tenttiä. Olin jo varautunut hirveän vaikeaan ja pitkään kokeeseen, mutta kun pääsimme luokkaan, opettaja kertoi kokeen olevan yksisivuinen ja sen saa tehdä kirjan kanssa. Koe oli siis mielettömän helppo, ja lähdimmekin Roosan kanssa kotiin jo 10.50 lähtevällä linja-autolla. Mentiin sitten suoraan meille, kamera kainaloon ja ulos pakkaseen kuvailemaan. Ennen jäätymiskuolemaa tultiin sisälle ja katsottiin toinen jakso Ponnyakutenin 3. kaudelta.

Kahdelta alkaisi matikan kertaustunti, mutta koska olen nyt kotona, niin en kyllä jaksa enää lukiolle raahautua.. :D Mutta nauttikaa pakkasista ja laitelkaa kysymyksiä kysymyspostaukseen. (:
Opettelin lentämään.. :)

Voisin joku päivä tässä tehdä esittelypostausta huoneestani ja videopostaustakin on lähiaikoina luvassa.. ;) Niin, nyt sitten varattiin Roosan kanssa ajat sinne lävistäjälle.. Hui..

2 kommenttia