tiistai 7. helmikuuta 2012

Ei otsikkoa

Vitsi mä en osaa keksiä noita otsikoita!! :D Mutta. Ajattelin tulla ilmoittelemaan, että ei mitään kummempaa ole tällä viikolla tapahtunut, mutta silti halusin jotain kirjoittaa ettei postaustauko veny liian pitkäksi. Sunnuntaina oltiin siis Elinan kanssa tallilla ja Elina ratsasti molemmat heposet maneesilla ja minä sitten vaihdoin niitä välissä. Ensin Elina meni Sissillä sinne ja minä menin Laralla puolisen tuntia perästä. Sitten vaihto ja kävelin Sissin takaisin tallille. Sillä aikaa kun Elina ratsasti minä ehdin tekemään tallihommat.Eilen olin koko päivän kotona koulusta tultuani. Koulussa olikin vain matikan tunti ja lukiolla ruotsin koe, joka meni ihan hyvin.

Tänään oli sitten lukiolla matikan koe, joka meni ehkä juuri ja juuri läpi.. Toivottavasti. Koulusta suoraan menin Mäkkäriin Jensyn kanssa ja sieltä suuntasimme Tokmannille ostamaan minulle hiusvärin. Sittenpä ajeltiin bussilla tänne meille ja värjättiin minun hiukset. Jenni sitten juuri äsken lähti kotiin ja minä suuntaan kohta lenkille Lauran kanssa. Eli ihan tälläinen perus viikon aloitus. (:


Talleilemaan menen vasta lauantaina, kun minulla on silloin aamutalli ja lähden Laralla pitemmälle maastolenkille. Siitä tallipäivästä onkin luvassa sitten videopostaus. ;) Sunnuntaina mennään Elinan kanssa maneesille treenaamaan kisoihin, jotka ovat jo kahden viikon päästä.... :s Mutta nyt sitten sinne lenkille. --->


2 kommenttia

  1. Mihin kisoihin ootte menossa ja mille tallille? :)

    VastaaPoista
  2. Tuossa Kimmon Tallilla on kisat eli ihan lähellä :)

    VastaaPoista