keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Tää on se fiilis, minkä mä saan.

Heipsan. En ole nyt kahteen päivään ehtinyt mitään kirjoitella kun on ollut paaljon menoja. Mutta nyt kerron sitten maanantaista ja eilisestä hieman tarkemmin.


Maanantaina menin Roosan kanssa Hannun luokse neljän aikoihin, ja saimme idean tehdä videopostauksen. Sellainen on siis tulossa, heti kun ehdin sen lataamaan. Käytiin vähän jäällä päästelemässä ja oli ihan huippuhauskaa! Sääkin oli mahtava, aurinko paistoi ja oli tosi lämmin. Mutta maanantaista enemmän saatte tietää siitä videopostauksesta. Tässä kuitenkin nyt muutama kuva maanantailta.
Eilen eli tiistaina mentiin taas Roosan kanssa tallille joskus kuuden aikaan. Hannu olikin jo sisällä ja laitoimme sille vaan kamat päälle ja suuntasimme maastoon, pulkan kanssa.. :D Eli Hannulle pulkka perään, Roosa pulkkaan ja minä ohjaamoon. Käytiin siinä tallille vievällä tiellä ensin ja sitten lähdettiin käymään läheisellä laskettelurinteellä pyörähtämässä. Ei me päästy edes pihaan asti kun Hannun mielestä kaikki oli niin kamalaa... :D Käytiin vielä yksi ylämäki ravailemassa ylös ja alas, jonka jälkeen lähdettiin takaisin tallille päin. Lopuksi vielä vähän päästelyä ja sitten Roosa Hannun kyytiin ja minä pulkkaan loppukäyntien ajaksi. Ihan lopussa käytiin vielä kentällä kävelemässä.


Hoideltiin Hannu sitten tallissa ja kohta äiti tulikin hakemaan. Tänään Hannu saa vapaan ja menen itse kävelyttämään Laran ja tekemään iltatallin. Huomenna menen (jos pääsen) Hannulla koulua ihan kentällä, on nuo kouluväännöt vähän jäänyt... No ei se mitään, jospa saisin kyydin huomiseksi. Laran jalka on muuten jo tosi hyvin paranemaan päin! Turvotusta on tuskin lainkaan, ja lämpökin alkaa olla jo normaali. Kyllä se siitä.. :)
4 kommenttia

 1. Hienot aurinkolasit! :D

  VastaaPoista
 2. oii vähä ois kiva päästä jäälle laukkaamaan tollasessa kelissä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, oli kyllä hirmuisen kivaa! :) tollanen on pakko saada kokea kerran elämässä :D

   Poista