perjantai 10. helmikuuta 2012

Hieno Hannu! :)

Moikka taas. Käytiin tänään taas Roosan kanssa tallilla hoitamassa Hannu ja nyt on luvassa myös kuvamateriaalia! :)

Mentiin joskus neljän jälkeen tallille ja otettiin Hannu heti käytävälle ja pistettiin kuntoon. Menin taas ilman satulaa kun ulkona oli päälle 20 astetta pakkasta. Mentiin taas kentälle ja aloin lyhyiden alkukäyntien jälkeen työstämään Hannua käynnissä. Koitin saada sitä hieman rauhallisemmaksi, mutta kuitenkin liikkumaan omalla moottorillaan. Tein ympyröitä ja kääntelin ja taivutin ja asetin ja pikkuhiljaa Hannu alkoi letkistymään ja liikkumaan oikein mukavasti käynnissä rauhassa eteenpäin.

Kuvat © Roosa.

Kun aloin ravaamaan, alkoi taas se sama jumitus ja testaus. Herra nimittäin tekee niin, että kun yritän siirtyä raviin, se pysähtyy ja alkaa heittämään peräänsä. Tällä kertaa sekään ei riittänyt vaan hevonen koitti purra minua! Se siis käänsi päänsä niin että sai kerran napattua jalastani kiinni. Hassu tapaus :D Kun sain Hannun kulkemaan eteenpäin, tein ravissa siirtymisiä ja ympyröitä.


Kun ravi alkoi sujumaan ihan ok, otin hieman laukkaa. Se olikin lähellä katastrofia kun Hannu keksi tehdä ihme pikakäännöksiä ja heittää päänsä alas samaan aikaan. Pari kertaa oli tippuminenkin lähellä, mutta sain juuri ja juuri pidettyäni itseni selässä. Laukkaamisen jälkeen työstin taas käyntiä, sen jälkeen ravia ja loppuun vielä muutama laukannost toiseen suuntaan. Loppuravien jälkeen menin pellolle vielä kävelemään.

Osaa se mennä ihan kivastikin jo :)

Ennen kun vietiin Hannu sisälle, päästin Roosan käymään selässä ja Roosa sitten käveli muutaman kierroksen kentällä. Lopuksi menin vielä itsekin selkään ja kokeilimme tandemia :D Hanhi ei ollut millänsäkään vaan käveli ihan rauhassa kun me koitimme keikkua selässä.. Sitten vietiin poika talliin ja harjailtiin karsinassa.


Keksittiin muuten Hannulle uusi lempinimi: Hanhi! :D Se jotenkin sopii Hannulle, mutta en ala virallisesti sitä sillä nimellä kutsumaan, no worry! Mutta huomenna sitten nähdään selvitäänkö hengissä!Ps, ei tämäkään päivä voinut täydellinen olla; Laralla on taas toinen etunen turvoksissa + kuuma, joten huominen maastolu jää väliin ja menen kävelyttämään tammaa ja myöskin sunnuntain estetreenit peruuntuivat samalla kuin seuraavat kisatkin.. Ärsyttävää.. :( Toivottavasti tamma paranee pian eikä jalassa ole mitään vakavaa! ♥


2 kommenttia

  1. Ihana postaus ja toi Hannu on ihan supersöpö! :D Sun blogisikin on muutenkin tosi kiva, tykkään kun täällä on niin paljon kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Onhan se aika söpö, tommonen suomiputte ;D

      Poista