torstai 23. helmikuuta 2012

Supertylsä hyppytunti..

Taas vaihteeksi vietellään tässä tylsää hypäriä, joten tulin sitten kirjottamaan hiukan kuulumisia :) Eilen menin kouluun vasta kahdeltatoista ja ajattelin saavani nukkua pitkään. Klo 9.00 heräsinkin ihan itsestäni, enkä enää saanut unta. Nousin sitten ylös ja menin hetkeksi katsomaan telkkaria ja syömään aamupalan. Sittenpä kävin koneella nopeasti ja kirjoittelin tuon postauksen ja lähdin kouluun.


Ensimmäinen tunti oli liikuntaa ja suunnitelmissa oli luistelu. Olimme kuitenkin Roosan kanssa ainoat, joilla oli luistimet mukana, joten lähdimme sitten kahdestaan luistelemaan. Tosin, jäälle asti emme ihan ehtineet, mutta eipä siitä sen enempää. Tunnin jälkeen olisi ollut vielä lukiolla äikän tunti, mutta ahkerina oppilaina emme Roosan kanssa jaksaneet sinne mennä, vaan lähdimme kaupunkiin pyörimään. Menin sitten kolmen bussilla kotiin.


Illalla meninkin tallille ja ensimmäisenä siivoilin karsinat, laitoin ruuat ja hain Laran. Otin tammalta loimen pois ja heitin viltin selkään ja suitset päähän ja lähdimme hirmuiseen tuiskuun ja tuiverrukseen kävelemään. Käveltiin sitten maastossa noin tunti, jonka jälkeen oli pakko lähteä takaisin tallille, koska
 1. olin ihan märkä ja jäässä
 2. Lara oli läpimärkä
 3. tamma ei meinannut kestää lapasessa, kun halusi koko ajan vaan ravata.

Tallilla heitin sitten Laralle fleecen heti niskaan, jotta ehtisi hiukan kuivua ennen karsinaan menoa. Sillä aikaa kun tamma kuivui siinä, minä laittelin loimia kuivumaan ja tein vielä muutamia tallihommia. Sitten vaihdoin Laralle tallitoppiksen ja päästin sen karsinaan. Hain vielä Sissin ja Hilutellan sisälle ja lähdin itsekin kotiin.


Tänään tulin kouluun jo yhdeksältä, koska ajateltiin Roosan kanssa taas reippallen tulla matikan kokeen kertaukseen. Kello näytti 9.15 eikä opettajaa näy missään, joten mentiin sitten tunniksi istumaan koneelle. Kymmeneltä olikin itse koe, ja saatiin tietää ettei koko opettaja ole edes koulussa.... Oisin saanut nukkua yli tunnin pidempään! :( Koe meni kuitenkin aika hyvin, olihan siinä kaikki tehtävät edellisen tunnin kertausmonisteesta. Nyt sitten vietellään tämä hypäri täällä kirjastossa ja 12.15 hipsimme liikuntatunnille. Lukiolla enkun tunti on peruttu, joten menen sitten suoraan kotiin. Kotona vaihdan nopeasti vaatteet ja lähden Hannun luokse. Luvassa armotonta koulutreeniä, jonka jälkeen käymme varmaankin jäällä kävelemässä loppukäynnit.


Sorry vanhat kuvat, mutta näillä koulun koneilla ei oikein kuvia ole..

Perjantaista en ole vielä varma ehdinkö tallille, mutta koitan ehtiä. Lauanataina Hannulle testataan moneen vuoteen kärryjä perään ja illalla menenkin tekemään taas iltatallin ja kävelemään Laralla. Jos ehdin niin maastoilen Sissinkin pitkästä aikaa. Niin, ja siinä videopostauksessa voi kestää jonkun aikaa, kun se on niin suuri tiedosto ja se lataa youtubeen miljoona vuotta... Mutta se on tulossa kyllä! Ja ainiin, ne viime viikolla tilaamani napakorut tuli eilen! Ne on niiiin söpöjä :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti