torstai 9. helmikuuta 2012

Hannuilua.

Heips. Tänään oli ensimmäinen Hannun liikutuspäivä ja äiti tuli hakemaan minut ja Roosan koulusta kun päästiin lukiolta. Käytiin ensin mäkkärissä ja siitä suunnattiin tallille. Odoteltiin hetki serkkuani ja pian päästiinkin ratsastamaan.

Laatu<3

Menin siis kentälle ilman satulaa. Hannu oli heti alkuun ihan samanlainen kuin muistinkin; testaa ja jumittaa. Jos sitä ei saa heti kulkemaan miten ratsastaja tahtoo, koko ratsastus on yhtä tuskaa. Mutta koska muistin Hannun olevan juuri sellainen testaaja, käskin sen vaan menemään heti alusta alkaen juuri sinne minne itse halusin. Kun Hannukin huomasi ettei nyt saa pelleillä, se rupesi toimimaan oikein kivasti. Teinkin ihan perusjuttuja ravissa ja käynnissä ja ratsastin yhteensä noin vajaan puoli tuntia, koska oli niin kylmä.

Älkää kattoko mun käsiä!!

Hannu on siis pohjimmiltaan mukava ja herkkäkin pikkuheppa, mutta välillä poika luulee itsestään hieman liikoja eikä millään viitsisi kuunnella ratsastajaa. Kun liika höyryily kentällä saadaan pois ja Hannusta hieman kuuliaisempi, siitä tulee oikein mukava ja miellyttävä ratsastaa. Mitään kehitystä ei tietenkään lyhyessä ajassa ehdi tapahtumaan, mutta katsellaan pikkuhiljaa mitä puolessa vuodessa saadaan aikaan.. :)

Videolaatu..

Ratsastuksen jälkeen siis hoidettiin Hannu karsinaan ja äiti tulikin hakemaan. Huomenna mennään taas Roosan kanssa tallille ja ajattelin taas mennä vähän kentällä. Lauantaina ajateltiin sään vaan salliessa laittaa Hanskille pulkkaa perään ja katsoa kestääkö Hannu käsissä.. :D


Hannun laukannostot..... :)

Sain nyt ladattua sen videon Youtubeen ja äänellistä versiota ei tube hyväksynyt, mutta tässä se nyt on!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti