perjantai 24. helmikuuta 2012

Viimeinen koulupäivä!

On ne rankkoja noi kolmen tunnin koulupäivät.. En tiedä kiinnostaako ketään lukea ihan tavallisesta koulupäivästäni tai muusta vapaa-ajastani, mutta kirjoitanpa silti. Eli kerron ensin muista asioista ja sitten heppajutuista, mitä mieltä tästä?

Kouluun menin tänään yhdeksäksi kuuntelemaan ryhmänohjaajan höpötystä työssäoppimisesta, joka siis alkaa ensi maanantaina. Tänään oli siis viimeinen koulupäivä kuukauteen ja menen koko maaliskuuksi Varkauden lemmikkikeskukseen työssäoppimiseen, paitsi vko 10 on hiihtoloma. Ryhmänohjaajan tunnin jälkeen oli liikuntaa ja pelattiin kaupunkisotaa, joka oli itseasiassa oikein hauskaa! Liikunnan jälkeen päästiin kotiin, mutta ennen kotiin lähtöä, kävimme Roosan kanssa lemmikkikeskuksessa kysymässä moneltako menen maanantaina hommiin.


Kun asia oli hoidossa, bussin lähtöön oli 20 minuuttia ja lähdin käymään Jim&Jillissä sillä välin ajatellen, että kävelen sitten vartin päästä pysäkille takaisin jotta ehdin kotiin. Olin kuitenkin ihan shoppailufiiliksissä, ja katsoin vartin yli 12 kelloa, että perhana, bussi lähti 5 minuuttia sitten! :D No, kävin sitten vielä Suomalaisessa kirjakaupassa, Seppälässä ja yhdessä kahvilassa juomassa limpparin. Seppälässä oli aivan ihania mekkoja! Kokeilin kahta mustaa ja rakastuin niihin täysin. Kokeilin myös yhtä neuletakkia, mutta koska rahaa ei ollut mukana, en ostanut mitään vaikka olisin kaikki ne halunnut :( Ja tossa kuvat niistä napakoruista, pahoittelen laatua..Sitten heppajuttuihin. Tänään en pääse tallille kyytiongelman vuoksi, mutta huomenna menen ratsastamaan Laran ja Sissin, ja mahdollisesti aamupäivällä Hannun luokse. Eilen kävin tosiaan pojan ratsastamassa ja mentiin alkuun kentälle. Tein jonkin aikaa ihan peruskäyntityöskentelyä koittaen saada Hannua rentoutumaan ja myötäämään hieman eteen ja alas. Kentällä on aika huono mennä, kun siinä on paljon lunta, eikä sitä aurata. Pohja on myös todella epätasainen, mikä vaikeuttaa sileätyöskentelyä hirveästi.


Kun käynti alkoi pikkuhiljaa sujumaan ihan ok, aloin ravailemaan puolipitkällä ohjalla. Hannu olisi halunnut vain juosta, joten aloin sitten suoraan työstämään ravia. Tein ympyräkahdeksikkoa niin, että toisella ympyrällä oli vähemmän lunta kuin toisella, joten Hannu joutui hieman keskittymään jalkoihinsakin. Alkuun herralla oli hieman hankalaa hahmottaa minne ollaan menossa, mutta kun se tajusi jutun juonen, harjoitus meni ihan hyvin.


Menin kentällä yhteensä noin puolisen tuntia käynnissä ja ravissa työskennellen. Pätkittäin Hannu ravasi oikein mallikkaasti rentona ja rauhallista, hallittua ravia. Pian se alkoi kuitenkin kyllästyä koko hommaan ja jumittaminen alkoi. Kerran meinasinkin tippua ihmeellisen pukin johdosta, ilman satulaa kun olin. Kun sain Hannun menemään ravia niin kauan kuin itse halusin, ajattelin että on viisaampaa lopettaa kuin jatkaa tappelua. Meninkin sitten hetkeksi tielle ravailemaan ja loppukäynnit kävelin lähimaastoissa. Pikkuhiljaa alkaa yhteisymmärrys löytymään :D

HUOM HUOM kaikki! Kun lukijoita on 50, aion järjestää arvonnan. Eli nyt kaikki anonyymitkin lukijat liittymään lukijoiksi jotta saadaan arvonta pian pystyyn! :)


Leikittiin yksi ilta pikkuveljen kanssa sellasella laser-jutulla :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti