torstai 16. helmikuuta 2012

Flunssa lähes ohi!

Tauti melkein selätetty! Vielä kun äänen saisi takaisin, yskän pois ja nenän auki niin olisin täysin terve. Tänään olin siis ensimmäistä päivää koulussa tällä viikolla ja päivä oli melko normaali koulupäivä. Aamulla kymmeneltä matikkaa, sitten liikuntaa johon en kyllä voinut osallistua ja viimeiseksi vielä lukiolla englantia.


En olekkaan muistanut kertoa, että tilasin ne napakorut minulle ja Jennille viime viikolla ja maanantaina tulikin sähköpostiin viesti, että korut on laitettu tulemaan Thaimaasta ja tulevat sitten 4-8 päivän kuluessa postilaatikkoon.


Nyt olen tässä koululla odottelemassa äitiä, ja kun se ehtii tänne niin lähdemme tallille kävelyttämään Laran. Teen samalla kaikki tallihommat ja iltatallin. En kuitenkaan uskalla lähteä vielä Hannuilemaan tämän yskän kanssa, mutta Laralla pääsen vaan kävelemään eli se ei haittaa. Jos huomenna olisi hyvä sää ja yskä ei ihan näin paha, voisin lähteä maastoon Hannun kanssa, mutta sen näkee sitten.


Sunnuntaina onkin blogin puolivuotispäivä ja ajattelin väsäillä jotain erikoispostausta, mutten tiedä yhtään mitä. Siksipä minä kyselenkin teiltä, arvon lukijat, mistä haluaisitte sunnuntaina lukea? Paljon kiitosta siitä, että olette aktivoituneet painelemaan noita nappeja, mutta nyt kaipaillaan kommentteja! :) Ja anteeksi, lyhyt postaus mutta kun on kamala kiire ja vanhoja kuvia kun en omalla koneella ole.. :(

2 kommenttia

  1. must ois kiva kuulla sun ihan koko ratsastushistoria plus paljon kuvia ;) tai sitte ihan normi videopostaus, missä kerrot vaikka larasta, tai sit ylipäänsä vaa kaikesta :D kiva romaani tuli...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, se ratsastushistoria vois olla kiva tai sitten voisin tehä videopostauksen sunnuntaista :D kattoo nyt miten kerkeen.

      Poista