keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Uusi heppa kuvioihin

Miksi nämä pakkaset tuli takasin? Eilen oli niiin kiva lähteä kouluun kun oli vaan 5 astetta pakkasta, mutta eikös tänä aamuna ollutkin 24 astetta.. Huoh. Mutta siis, teen nyt tämmöisen melko pikaisen ja lyhkäisen postauksen, mutta pakko on päästä kertomaan uutisia!

Eli, serkkuni laittoi minulle eilen viestiä, tietäisinkö hänen hevoselleen ylläpitäjää/vuokraajaa ensi kesän loppuun asti, tai haluaisinko itse ryhtyä hommaan. Tietenkin innostuin, mutta heti suunnitelmat romuttuivat siihen, kun en saa rahaa. Laitoinkin tänään hänelle viestiä, että mielelläni Hannun ylläpitoon ottaisin, mutta kun omaa rahaa ei ole ja vanhemmat ei kustanna. Serkkuni sitten vastasikin, että voisin alkaa ratsastamaan ja hoitamaan Hannua, ihan ilman maksua! Eli otan siis sen ylläpitoon sinne samalle tallille, ja saan hoitaa ja ratsastaa sitä kuin omaani.

Hannu on siis vuonna 1998 syntynyt suomenhevosruuna. Mukava tapaus sekä ratsastaa että hoitaa ja käsitellä. Hannu sukupostissa. Molemmat kuvat viime kesältä.Saatte sitten jatkossa lukea minusta ja Hannusta enemmänkin syksyyn asti ainakin! (:

6 kommenttia

 1. Jee! Tosi kiva juttu! :)

  VastaaPoista
 2. eli tuleeko hannu sinne missä lara on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tule, vaan jää sille tallille missä se nytkin on. :)

   Poista
 3. aiivan :D lukihan tuossa et sinne tallille :) katoin sukupostin ja jäin miettii eli siis on entinen ravuri? et minkä aikaa on ollu ratsuna ;)

  VastaaPoista
 4. On joo ollut ravurina joskus, mutta en kyllä osaa sanoa kuinka kauan on ratsastettu.. En usko että kuitenkaan 3-4 vuotta enempää, on sen verran ravurin piirteitä esim. laukassa :D

  VastaaPoista