lauantai 11. elokuuta 2012

Viikon kuulumiset + muutama kysymys lukijoille

Heippa kaikki pitkästä aikaa! Eilen kotiuduttiin reissusta Jennin kanssa ja lupailinkin tälle päivälle jonkinlaista postausta reissusta ja nyt sitä sitten saattekin. Kuten eilisessä minipostauksessa mainitsinkin, viikko oli aivan täydellisen onnistunut ja hauskaa oli! Kirjoittelen tähän postaukseen suht vähän, koska kaikki oleellinen käy selväksi videopostauksesta (joka vähän venähti...) mutta ehkä joku jaksaa sen katsella. Kuviakin koitin karsia, mutta niitäkin hieman tuohon tuli. Huh, oli kyllä mahtava viikko! Jos jokin jäi mietityttämään, kysykää ihmeessä!

Sitten muutama infoasia. Ensinnäkin 120 lukijan raja meni rikki tuossa viikon aikana, joten sen kunniaksi tulossa kilpailu. Kyselyssä niukasti voiton vei arvonta, joten sellaisen sitten taas olen järjestämässä, heti kun arki tästä pyörähtää taas käyntiin ja saan hieman aikaa suunnitella palkintoja yms yms. Mutta sellainen siis lähiviikkoina tulossa!

Seuraava asia koskee noita pikkuisia infopostauksia kuten tämätämä ja tämä postaus. Eli onko mielestänne tarpeellista antaa jotain pientä vihiä tulevasta postauksesta jos en ole sitä edellisenä päivänä ehtinyt kirjoittaa, tai kysyä jotain postausideaa viime tingassa? Vai haluatteko mielummin pelkkiä täysmittaisia tarkempia  postauksia? Ja vielä yksi kysymys ennen videopostausta ja kuvarykelmää. Olen miettinyt että perustaisin jonkinlaisen oman ryhmän blogilleni facebookkiin (joka näyttää yleistyvän koko ajan) ja voisin sitä kautta laittaa nopeasti muutamia tilapäivityksiä ellen koneelle heti pääsisikään. Nyt sitten kaikki vaan kommentoimaan  ja kertomaan omat mielipiteet! Arvostan todella paljon jokaista kommenttia ja niitä on ihan älyttömän kiva saada, eli nyt on hyvin tärkeää että ilmaisette itseänne. :)

Nyt vuorossa kuvapläjäys viikosta heti videon alla.

























9 kommenttia

 1. Mun mielestä se facebook ryhmä olis kiva! Teillä on nähtävästi ollut hauskaa :D Ihania heppoja ♥ Kuka tuo vaalein heppa on 3 kuvassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, oli kyllä tosi hauskaa :D Idina on tuo vaalein heppa noista :)

   Poista
 2. Ihana postaus! Tykkäsin tosi paljon ja kivasti kuvia yms:) Minun mielipide tuohon infopostaus juttuun on, että minusta on kiva saada tietää että on tulossa huomenna isopostaus kun muuten aattelee helposti sillai, että nyt se Aino on taas unohtanu/ei oo jaksanu postata. Joten jatka samalla lailla:) ja facebook ryhmä on iha ok juttu myös:)

  VastaaPoista
 3. Kiva tuo videopostaus. Ja olen samaa mieltä kuin ylempi tuon infopostauksen kanssa, myös facebook ryhmä juttu kuulostaa ihan ok:lta :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä mä sitte ihailen tuota sun kykyäs olla hevosten kanssa! Kaikissa kuvissa on aina niin ihanan rennon ja luonnollisen näköistä menoa, niin ratsastuskuvissa kuin muutenkin. Voi kun vielä ittekki pystyis, mutta sitä on vanhemmiten tullu niin ylivarovaiseksi. Ylihieno kuva susta ja Idinasta! Ja Laurakin näyttää kivalta ja rennolta :) Mun ja Lauran meno on varmaan aika kaukana vielä tuosta...onneksi kukaan ei oo ottanut kuvaa ;)
  Ja mä myös tykkään noista pikkuinfoista, että jotain on tulossa.
  T: Ilona täältä pohjanmaan lakeuksilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Ja onhan Laran kanssa tullut tuota harjoiteltua pari vuotta, ei se ihan ruusuista alkuun ollut.. Ajan kanssa sitä oppii tuntemaan hevosen niin hyvin, että se toimii ajatuksen voimalla :) Kiitos kivasta kommentista!

   Poista