maanantai 9. syyskuuta 2013

Viikon kuulumiset

Huhhuijjaa, viime postauksesta taas vierähtänyt tovi ja sen jälkeen onkin sattunut ja tapahtunut vaikka mitä. Ennen kaikkea, mut löytää nyt vihdoinkin Instagramista ja nimellä aiino_ ja kaikki menkääs kattomaan jotka IG:n omistatte! :) Kuulumiset voidaankin vaikka aloittaa siitä, että saatiin viime viikonloppun taas huippuhieno idea ja perjantaina aamupäivällä lyötiin lukkoon Roosan & Ollin kanssa, että lähdetään illalla mun päästyä töistä ajelemaan kohti Helsinkiä. Again.


Kasin jälkeen ajelin rivakasti suoraan kotiin, pakkasin pikapikaa tavarat kasaan ja lastattiin kaikki tavarat omaa pieneen Poloseeni tällä kertaa. Nappasin Roosan kyytiin ja ajettiin tankkaamaan. Noh, sitten selvisi että toinenkin Olli lähtee myös mukaan ja näin saatiinkin ihan tunkemalla tunkea kaikki matkatavarat tonne autoon.. Ei tosiaan ole mikään järin suuri, mutta hyvin mahduttiin kaikki autoon tavaroinemme ja vihdoin päästiin kohti Stadia.


Roosa ajoi alkumatkan ja mä sitten loppumatkan. Matka meni tosi nopeasti ja perillä oltiin vasta kahden jälkeen aamuyöllä. Etsittiin reitti Simon luokse, missä viikonloppu vietettiin ja melkein samointein mentiin kaikki nukkumaan, että aamulla jaksaisi nousta ihan reippaina ylös. Aamulla ysin aikaan heräsin itse tähän mun järkyttävään yskään ja samalla onnistuin herättämään kaikki muutkin :) Kattelin hetken Gossip Girliä ja kun oltiin heräilty tarpeeksi lähdettiin metsästämään Heseltä aamupalaa.


Hyvinhyvin terveellisen aamupalan jälkeen alettiin valmistautumaan lähtemään ulos. Kun oltiin kaikki valmiita lähdettiin läheisessä puistossa pidettävälle jättikirppikselle pyörähtämään ja siellä vierähtikin reilu tunti. Siellä pyörittyämme riittävästi mentiin Simolle takaisin ja hetki vaan jumitettiin katellessa Simpsoneita ja mä aloittelin kirjottamaan yhtä erikoispostausta. (joka on edelleen kesken...) Hetken huilattuamme lähdettiin talsimaan keskustaan ja mentiinkin leffaan.


Käytiin kattomassa Kick Ass 2 ja sen jälkeen käveltiin sitten takasin. Alettiin pikkuhiljaa valmistautumaan iltaa varten ja kateltiin samalla videoita & kuunneltiin musiikkia. Lähdettiin sitten illaksi keskustaan baareilemaan ja oli kyllä ihan huippuhauskaa! Ilta venyikin ihan liian myöhään, kun nukkumaan menin vasta aamuyöstä viiden aikaan.


Sunnuntaina lähdettiin ajelemaan kotia kohti siinä puolen päivän jälkeen Subwayn kautta tietenkin. Reissu oli aivan loistava, paria vastoinkäymistä lukuun ottamatta.. :D Kotosalla kävin vaihtamassa vaatteet ja lähdin samantien tallille. Tallilla mua odottikin Winskin ratsastus ja oli ihana päästä vaan kevyesti humputtelemaan maastoon murusen kanssa. Tehtiin ihan rauhallinen lenkki ja ratsastuksen jälkeen poni pääsikin sisälle syömään.


Maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona olin illat töissä. Mutta keskiviikko. Se oli parhain päivä pitkiin aikoihin! En ookkaan maininnut täällä, mutta oon taas kipeenä. Kamala yskä, kurkkukipu ja antibioottikuuri. Onneksi tuo kuuri jo helpottaa oloa, mutta alkuviikko oli ihan tuskaa. Olin ihan maassa ja niin väsynyt, että en jaksanut oikein keskittyä mihinkään. No mutta keskiviikkona kyllä korvattiin kaikki ne kärsimykset! Ensinnäkin, sain vihdoin uuden puhelimen! <3 Käytiin iskän kanssa koulun jälkeen tuo hakemassa ja olen kyllä niin totaalisen rakastunut tuohon uuteen vauvaan että huhhuh. Puhelinhan on Samsungin Galaxy s4 mini ja ei mulla muuta, olen rakastunut.


Toinen päivän piristys tuli jo aamulla. Se onkin eräs suuuuri juttu, joka tulee muuttamaan mun elämää tosi paljon sekä myös blogi tulee muuttumaan sen myötä hurjasti. En taida vielä paljastaa, mutta ihan tässä lähipäivinä saatte kuulla iloiset uutiset ;)

Torstaina sitten Emmi lähti mun kanssa tallille mukaan ja mulla oli kaikki tallihommien tekeminen sekä Winskin kanssa kenttäilyä. Tein ensin karsinat, laiteltiin ruuat ja sitten Emmi haki W:n tarhasta. Laitettiin se kuntoon ja valitsin pitkästä aikaa meille kamat sävysävyyn. Harmi kun tuli jo hämärää kun ehdin ratsastamaan. Ei tehty kentällä mitään ihmeellistä, Winski tuntui vähän laiskalta ja meinasi painua tosi helposti kuolaimen alle ja jäi vaan töpöttämään hidasta ravia.

Ihan kamalaaa! Winski ihan hassusti, takaosa ihan kuollut ja mä istun niin rumasti että huhhuh..
Laukassa poni oli jo parempi ja tuntuikin pätkittäin oikein kivalta. Kuvissa mulla on ihan järkyttävä istunta, en voi käsittää miten oon saanu itteni tolleen :D Mutta ehkä pitäs taas mennä joku viikko tunnille.. Ratsastuksen jälkeen kävin kävelemässä loppukäynnit maastossa ja tehtiin vielä iltatalli ennen kotiin lähtöä. Kello huitelikin jo yhdeksää kun päästiin lähtemään ja oli ihan outoa olla tallilla vielä siihen aikaan.

Tässä W selvästi ryhdikkäämpi, mutta ei tarpeeksi pyöreä selästä. Ja mun istuntaa ei tarvinne edes kommentoida...
Lopussa parani, mutta mistä toi tuoli-istunta nyt tuli?!?! Tunnille ja pian, pls.
Perjantaina koulun jälkeen lähdin Roosan mukana tallille, kun hän meni ratsastamaan Hannun. Roosa siis alkoi Hanselmin vuokraajaksi ja ratsastaa ponyä kolmesti viikossa. Lähdin siis kuvaamaan ja olikin ihan loistava sää kuvailemiseen! Annoin välistä Roosalle muutamia vinkkejä ja neuvoja miten ponia kannattaa ratsastaa ja Hannu näyttikin hetkittäin oikein mukavalta ja tyytyväiseltä. Oli kivaa kuvata pitkästä aikaa ihan kunnolla ja oli myös kivaa nähdä Hannu liikkuvan Roosalla noin tyytyväisenä :)


Iltapäivällä nappasin Emmin koulusta ja lähdettiin käymään Pojun tallilla. Pojuhan siis lopetettiin saman viikon tiistaina ja viikko on ollut tosi raskas itse kullekin. Haettiin siis Emmin tavarat ja lähdettiin pois. Poju on täälläkin blogissa joskus vieraillut, mutta suosittelen lukemaan lisää Emmin omasta blogista, jos kiinnostaa. Kauniita unia siellä taivaslaitumilla Poju, sanohan Sissille terveisiä <3


Lähdettiin käymään sitten vielä Kuopiossa pyörähtämässä kera äitin sekä Roosan. Pyörittiin kaupungissa ja löysin jopa sen mitä olin etsinytkin, nimittäin uudet valkoiset tennarit! Ennen kotiin lähtöä käväistiin vielä Ikeassakin ja otin Spice Icestä jäätelön. Kotiin tultua kamat kasaan ja eikun taas menoksi! Tällä kertaa lähdettiin viettämään iltaa tyttöporukalla Roosan ja Hannan kanssa, mutta parin suunnitelmanmuutoksen jälkeen päädyttiinkin käymään Joonaksen luona ja näin ollen idea "tyttöjen illastaa" kuopattiin. Anyway, sairaan hauska ilta, ihania ihmisiä ja hyvä mieli! :)


Lauantaina herätys oli puoli ysin maissa ja heti herättyäni äiti heitti mut tallille. Siivoilin karsinat ja kävin maastoilemassa Winskillä ihan kevyesti vaan lähimaastoissa. Oli ihana ilma ja W oli tosi hyvällä tuulella! Pääasiassa vaan käveltiin, mutta otettiin myös laukkapätkät & vähän ravia. En mennyt kovin kauaa, ja kun menin takaisin tallille pääsi poni laitumelle. Itse siivoilin karsinat loppuun ennen kun Elina tuli tallille ja alettiin lähtemään kohti Kiuruveden kansallisia.


Moni tosiaan varmaan on lukenutkin blogin fb-sivulta että oltiin Zipen kanssa siis Kiuruvedellä kisoissa. Elina hyppäsi sen kanssa 120 & 130cm luokat ja Zippe meni oikein mukavasti. Muutama puomi lähti harmittavasti mukaan, mutta ei sen suurempia virheitä. Radat oli molemmat melko vaikeita ja esteet ihan maksimikorkeudessa, joten siihen nähden ei ollut ollenkaan hassumpi päivä. Kisat vaan venyi ja paukkui, ja kotiin päästiin lähtemään vasta seiskan aikoihin.

Kärsä :3
Kerkesin aika kivasti kuvaillakin, kun kisat oli n. tunnin myöhässä :)
Tallilla vaan nopeasti Zipulin jalkojen kylmäys, hevosen hoito ja sitten äkkiä kotiin nukkumaan. Tänään sitten käytiin Elinan kanssa yhdessä tallilla ja ratsastin jälleen Winskin. Aluksi en jaksanut millään keskittyä en sitten ollenkaan, mutta kun Elina laittoi mut oikeasti hommiin ja rastastamaan, alkoi tuloksia syntyä ja W tuntui lopuksi jo ihan erilaiselta. On ihanaa kun on tuollainen ihminen aina silloin tällöin mukana, joka laittaa mut oikeasti tekemään jotain ja jaksaa auttaa mun ratsastusongelmien / istuntavirheiden kanssa. Elinalle iso kiitos taas kivasta tallipäivästä! :)

Huh! Johan on taas tarinaa. Huomenna ne sitten alkaa, nimittäin kirjotukset. Ruotsin kuuntelussa sitä istutaan aamulla kahdeksan aikaan ja toivotaan parasta.. Huhhuh nytkö se on jo aika, kun ne alkaa? Vastahan mä lukion kirjoihin pääsin! Nyt sitten alan nukkumaan, että jaksan skarppina (...not) kuuntelut kuunnella, kuulumisiin taas! Kertokaas mitä tykkäätte ja löytyikö kamalasta kuvakasasta lempparikuvaa? 

PS! Muistakaas laittaa vielä kuvatoiveita tänne!! 

17 kommenttia

  1. onko w tä moni käynyt kokeilemassa?

    VastaaPoista
  2. mä arvaan tuon suuren muutoksen:D sä saat winskin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun saisinkin.. Ei ihan noin loistavia uutisia :D

      Poista
  3. Winski on kyllä hieno hevonen :)

    VastaaPoista
  4. Tosi kiva postaus ja ihania kuvia! :-)

    VastaaPoista
  5. Oma heppa tai uus vuokris? :) liittyykö ees heppoihin toi juttu? ;)

    VastaaPoista
  6. Joko seureustelet (no se ei kyllä vaikuttaisi blogiin kauheasti, kai?) tai sitten saat oman hevosen tai Elina ostaa tyyliin Larpan takaisin. No ehkä se ei sitä halua, mutta liittyy joko hevosiin tai miehiin, i guess;)

    VastaaPoista
  7. mä luulen tietäväni ton muutoksen? jos se siis enää on ollu puheissakaan koko asia :-)

    VastaaPoista
  8. Otat hevosen ylläpitoon

    VastaaPoista
  9. Mulla saattas olla vaikka aavistus mitä tulee tapahtumaan.. (;

    VastaaPoista