keskiviikko 22. elokuuta 2012

Lempihevoseni (kuvapostaus)

Wautsi, pakko hehkuttaa tähän alkuun että olen todella yllättynyt iloisesti tästä "pikku" lukijajoukosta!! Teitä on kertynyt jo huimat 143 kappaletta, ja olen tosi iloinen, että niinkin moni on tiensä tänne löytänyt :)

Lempihevoseni

Teenkin tämän päivän postauksen kuvapostauksena, eli vähän vähemmän tekstiä ja sitäkin enemmän kuvia! Tällä hetkellä voisin sanoa, että minulla on neljä lempihevosta. Ensimmäinen on tietysti Lara, elämäni hevonen, jos näin voisi sanoa. Toisena tulee Hannu. Hannun kanssa sain kokea melko lyhyessä ajassa niin hurjan paljon asioita, että se ehdottomasti lukeutuu lemppareihini. Loput kaksi ovat Sissi ja Winski. Sissistä olen ajan myötä oppinut tykkäämään enemmän ja enemmän, kun olen itse oppinut hevosen tuntemaan ja sillä ratsastamaan. Winskistä on kovaa vauhtia tulossa ehdoton suosikkiheppa! Ruunalla on mitä upein luonne, mahtava hyppykyky sekä myös kapasiteettia joillekin helpoille koululuokkiin. Saapa nähdä mitä estetreeneistä tulee, sellaiset mahdollisesti aloitellaan jo parin kuukauden sisällä, sillä jo lokakuussa on tähtäimessä ekat alue-esteet! Nyt kuvien pariin, koitin valita monipuolisesti ja ennen julkaisemattomia.2 kommenttia

  1. oot kyllä ihan tosi onnekas ku oot saanut noin hienot hevoset vuokrattaviksi:) Ja arvaa miten kateellinen oonkaa istunnalles..

    VastaaPoista