keskiviikko 15. elokuuta 2012

Minun tallini

Minun tallini

Itsellänihän ei omaa tallia siis ole, mutta ajattelin tehdä tämän niin, että esittelen hieman tallia jossa Winski ja Sissi asuvat. Varmasti jokainen lukija ymmärtää, etten ihan henkilökohtaisuuksiin voi mennä, mutta pintapuolisin voin tallia hyvin esitelläkin. Olen kerran aiemmin tälläisen jo tehnyt ja käytän samoja kuviakin, koska uudempia ei ole ja sen vuoksi joissakin noissa esiintyy Lara :D


Talli on Kuvansissa sijaitseva viidellä karsinapaikalla (+1 ponikarsina) oleva yksityistalli, jonka omistaa samalla tontilla asuva vanhempi mies. Tallissa on viisi isompaa karsinaa ja yksi pieni ponikarsina, joka toimii tällä hetkellä rehuvarastona. Yksi viidestä karsinasta on varastokarsina jossa on muutamia ruokasäkkejä sun muuta ylimääräistä tavaraa. joille ei ns. virallista paikkaa ole. Lisäksi tallissa on pesukarsina, satulahuone, loimihuone sekä heinä- & puruvarasto.



Tallialueeseen kuuluu pienehkö kenttä, joka sijaitsee lantalan vieressä joka taas on tallin ovea vastapäätä. Kenttä on ihan sopivan kokoinen perusratsastukseen ja jos haluaa päästä kunnolla treenaamaan, on n. 1,5 km päässä Kimmon talli hyvine puitteineen. Omaan kalustoomme kuuluu ihan sopiva estekalusto sisältäen tolppia, puomeja ja kavaletteja, sekä muutaman erikoisesteenkin. Tarhoja on yhteensä neljä, jonka vuoksi tallissa ei neljää hevosta useampaa asukkia majoitetakaan. Tarhat ovat suuria ja ne sijaitsevat ihan tallin pihassa. Tallin lähistössä on myös mukavia maastoja, mm. tallialueen kiertävä lenkki, peltolenkki, hiittisuora sekä muutama hiekkatie. Jos haluaa lähteä hieman kauemmaksi, löytää myös helposti hyviä maastoja, tosin ne ovat parempia talvisin. Kesäisin hevoset pääsevät pellon toisella puolella olevalle laitumelle.



Tallin asukkaita ovat siis: pv-r. Winski, xx-t. Sissi, sh-t. Hilutella sekä pv-r. Pesto. Winski ja Sissi ovat siis Elinan omistamia ja Hilutellalla sekä Pestolla on omat omistajansa. Laura vuokrailee Pestoa pari kertaa viikossa ja Hilutellalla on myös vuokraaja. Tässä tälläinen pieni pintaraapaisu kotitalliimme, kysyä saa jos mietyttämään jotain jäi!

2 kommenttia