tiistai 30. heinäkuuta 2013

Hirmuisesti tekemistä ja sairastelua

Palaillaanpa nyt ajan kanssa viime viikkoon ja lätkin teille kasan julkaisemattomia kuvia. Mulla on lähtenyt tää viikko ihan tosi huonosti.. Eilisestä alkaen vatsani on ollut ihan kamalan kipeä, ei ole mitään hyvää asentoa ettei siihen sattuisi koko aikaa ja mikään ei tunnu auttavan. Olo on ihan kurja koko ajan ja töissäkin on tosi vaikea olla. Tänään kävin lääkärissäkin, mutta eri syystä.. Meikäläisen kyynärpäähän tuli viime viikolla jostain ihan pieni haava ja nyt se on vaan levinnyt ja levinnyt, ja nyt ei auttanut muu kuin astella lääkärisedän luokse. Sainkin antibioottikuurin sekä jotain voidetta haavaan ja nyt vaan toivotaan että koko höskä paranee! Onneksi huomenna on vapaapäivä töistä ja katsellaan josko torstaina vatsakipu olisi jo vähän hellittänyt..

Mutta ettei mene ihan voivotteluksi koko postaus, niihin kuulumisiin! Koska postaus venyisi ja paukkuisi jos sen normaalityyliin tekisin, ajattelinkin tehdä tästä ihan kunnon kuvapainotteisen. Muutenkin olo on sen verran tukala, että koitan nyt senkin vuoksi päästä mahdollisimman helpolla, heh...


Keskiviikkona teinkin sen My Day -kuvapostauksen ja silloin käytiin Jensyn ja serkkuni kanssa Vanhiksella tunnilla. Meillä oli ihan normaalikoulutunti ja mulle oli osunut ihana heppavalinta; Leksa <3 Ihana Anne oli meitä aikaisin aamulla jaksanut nousta kuvaamaan, joten kaikista kuvista iiiiso kiitos sinnepäin! :)

Ilmeestä päätellen ainakin mulla oli kivaa!
Tehtiin tunnilla ihan perusjuttuja; siirtymisiä, temmonmuutoksia ja kaikkea normaalia. Leksa oli jälleen aivan huippu. Teki mitä pyysin, liikkui tyytyväisenä ja rentona eteenpäin ja oli ennenkaikkea ihana oma itsensä. Oi kyllä mä vaan niin tykkään tuosta pikkuhepasta! 


Kun illalla oltiin kotiuduttu ja reissusta selvitty, lähdettiin Jennin kanssa Hannuilemaan. Laitettiin pouni kuntoon ja mentiin samantien pellolle. Ilman satulaa oltiin tälläkin kertaa ja Hannu oli huippu! En jaksanut sen kanssa alkaa sen kummempia vääntämään, normi humputtelulla mentiin taas ja oli superhauskaa! Jennille kiitos Hannukuvista.

<3
Myös pikkuserkkuni Luukas pääsi ratsastamaan Hannulla - hauskaa oli kun koko ajan nauratti! :D
Torstaiperjantai meni ihan töissä käydessä ja lauantaiaamu samoin. Lauantaina iltapäivällä lähdettiin veljeni & veljeni kaverin kanssa käymään läheisellä "laguunilla" uimassa, vaikka tosin en itse uinut vaan olin kamera kaulassa mukana. Hauskaa kyllä oli ja ilmakin oli kohdillaan!


Illalla mentiin sitten Jennin kanssa talleilemaan, kun Elina piti tallivapaata viikonloppua olemalla reissussa. Meillä oli siis la-su molempien ruunien ratsastus, tallihommat & iltatallit. Lauantaina siis Jenni olikin jo tehnyt suurimman osan tallihommista ja hakenut hepat sisään mun tullessa tallille. Nopsaan vaan nakattiin poneille varusteet päälle ja lähdettiin maastoon alkuverkkaamaan. Maaston jälkeen mentiin kentälle, jossa huomattiinkin W:n arkovan etukavioita, kun oli kenkänsä irrottanut. Winskin kanssa sitten vaan käveltiin ja seisoskeltiin ja Zipen kanssa tehtiin muutama puomitehtävä.


Zippe oli tosi kiva! Sillä tuntui olevan virtaa oikein tosi kivasti ja kaikki onnistui hirmu hyvin. Jennikin ekaa kertaa Zipen kyydissä olleena tykkäsi ukkelista tosi paljon ja olipa kivaa pitkästä aikaa talleilla yhdessä :) Iltatallin teon jälkeen lähdettiinkin kotiin. Sunnuntaina meillä oli myös talleilua, mutta arvaattekos missä muodossa sunnuntain postaus tulee, jos saatte yhden kuvavihjeen..? ;)


Nyt on oikeasti niin kamala olo, etten jaksa kirjoittaa enää yhtään. Palaillaan mahdollisimman pian, chao siihen asti!

3 kommenttia