maanantai 11. marraskuuta 2013

Tilannekatsausta

Ohhoh. Nyt on pää ihan sekaisin, ja on varmasti sekava tämäkin postaus. Viime aikoina on sattunut ja tapahtunut vaikka vallan mitä, minkä takia en ole ehtinyt panostaa blogiin ollenkaan. Mulla on ihan kamalan huono omatunto, kun oon näin järkyttävän huono bloggaaja. Nytkin voisin oikeasti panostaa johonkin oikeaan, kunnon postaukseen, mutta ei kun kirjotan vaan jotain täyttä sontaa.

Fakta vaan on se, että mun on pakko vähän selvittää tätä tilannetta. Toivottavasti annatte mulla anteeks tämmöset postaukset, nyt vaan on pakko. 

Aloitetaan siitä, että mä sain töitä! Se onkin hyvä asia pitkiin aikoihin. Pääsin nyt ainakin kahdeksi viikoksi taas töihin ja aloitin tänään. Oli jotenkin ihanaa mennä sinne kaikkien ihanien, tuttujen työkavereitten sekaan kun siellä saa olla ihan oma itsensä ja työkaverit on ihan huippuja!


No, sitten vähän huonompiin uutisiin. Nimittäin Vippiin. Viimeks oon ratsastanut sillä kunnolla maneesilla viikko sitten sunnuntaina kouluvalmennuksessa, josta olenkin kirjoittanut postauksenkin. Maanantaina vaan käveltiin, tiistaina oli vapaa ja keskiviikkona sitten juoksutin sen kevyesti liinassa. Torstaina oli tarkoitus tehdä koulutreeniä omalla kentällä, mutta tallille mennessäni huomasin vasemman etukintun jo kaukaa olevan selvästi turvoksissa. No, otin ponin sisälle ja aloin tsekkailemaan tilannetta. 

Ei näyttänyt hyvältä alkuunsakkaan. Jalka oli ihan tukki ja kaikenlisäksi lämmin. Ei auttanut itku markkinoilla ja poni kevyemmälle liikutukselle. Katottiin Elinan kanssa jalka yhdessä ja nyt ollaankin vaan kävelty. Talutellen tehdään päivittäin 20-40 minuutin mittaisia kävelylenkkejä sekä kylmäillään jalkaa 1-2 kertaa päivässä. Yöksi sillä on välillä villapintelit ja pitää katsella josko alkaisin käyttämään sillä botteja.. 

Huoh. Epätietoisuus on inhottavaa. Nyt jatketaan näin viikko, pari ja katsellaan miltä näyttää. Tänään illalla kun käytiin Lauran kanssa tekemässä iltatalli, oli jalka jo tosi hyvän tuntuinen! Lämpöä oli todella vähän - jos ollenkaan ja turvotuskin oli laskenut tosi paljon, huh! En silti aio kiivetä vielä ainakaan viikkoon selkään (muuten kuin korkeintaan kävelemään) koska haluan olla tasan varma, ettei lämpöä ole ollenkaan kun kyytiin taas kiipeän. 


Sitten vielä koulu. Huhhuh miten paljon aikaa ja energiaa toi koulu vie, luulin tämän jakson olevan tosi helppo ja kevyt mutta mitä vielä! Oon koulussa melkein joka päivä 8-15.30 tai 8-14 ja kyllä muuten tuntuu. Abikurssitkin skippasin ihan suosiolla, kun ne olisi nyt samaan aikaan menossa. En halua istua koulussa joka ilta kuuteen tai seiskaan asti, kun muutakin tekemistä on. Jotain oli karsitttava, ja minä karsin abikurssit. 

Noniin. Jokohan ootte kaikki saanut selville miten pohjamudissa musta tuntuu että elän? Ei tässä ole kuitenkaan kaikki, muuta en viitsi tänne kirjotella. Bloggaaminen on kärsinyt jo tosi paljon tästä, mutta kyllä se vielä tästä. Vaikka blogin puolella on hiljaista, mut voi helposti löytää ask.fm:stä, Instagramista  sekä Facebookista.

Tällä aikaa kun mä koitan järjestää aikaa bloggaamiselle, olis kiva kuulla teidän 600 lukijan mietteitä ja ajatuksia tästä blogista? Ootte meinaan olleet tosi hiljaisia jo jonkin aikaa ja musta olis ihana kuulla teistä välillä jotain! Olisko teillä esimerkiksi jotain erikoispostausideoita? Millaisia "normipostauksia" tykkäätte lukea? Nyt pitää painua nukkumaan, koitan päästä taas näppäimistölle mahdollisimman pian! :)

Itse herra maailman ihanin :3

17 kommenttia

 1. Kirjoittele ihan normipostauksia, niin se riittää :)

  VastaaPoista
 2. Tuo Vipin jalka näyttää ilmiselvältä impparilta (jalka on kauttaaltaan turvonnut ja lämmin, turvotus painuu yleensä jalan alaosaan) -> Betadine haudetta (tarvittaessa el.lääkäriltä antibiootti) ja liikutusta. Jos ei onnu, ihan normaaliin reeniin vaan, niin se turvotus sieltä lähtee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Impparia ollaankin tässä pohdittu, mutta katsellaan lähteekö laskemaan. Normaaliin reeniin palataan vasta kun lämpöä ei ole :)

   Poista
 3. Sulla on hyvä blogi ja mulle kelpaa ihan kaikki postaukset ! :)

  VastaaPoista
 4. Kirjoita ihan tämmösii ''normipostauksii''

  VastaaPoista
 5. Tää on hyvä blogi ja normipostauksetkin kivoja lukea! :)
  Mutta erikoispostausidea, kun noiden huippukilpahevosten kanssa oot pyöriny:
  Onko/voiko kilparatsun elämä olla lainkaan luonnollista?

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti turvotus laskee! Kannattaa just letkuttaa turvotusta ja laittaa vaikka linimenttiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linimenttiä ei oikein voi käyttää kun jalassa on haavoja :/

   Poista
 7. Hyvä blogi näin. :) Odotan kyllä innolla Vipin kanssa treenailusta lukemista, sillä ratsastan itse aika samantasoisella hevosella ( jolla on vielä ratsuna opeteltavaa) ja tykkään lukea tavoista joilla opetat Vippiä mm. laukkaa. Erikoispostauksena voisit kertoa vaikka joitain asioita itsestäsi, joita kaikki lukijat eivät varmasti vielä tiedä (Tätä et vielä tiennyt minusta tms.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin jo oottelen että päästäs pikkuhiljaa treenailemaan.. kiitos ideoista! :)

   Poista
 8. Voi harmi tuo Vipin jalka... :( Oon täällä sormet ja varpaat pystyssä, että ei oo mitään vakavampaa ja pääsette taas "normaaliin arkeen" !

  Postausideoita oon aina tosi huono antamaan, kun meinaavat iteltäkin loppua, mutta mun puolesta voit jatkaa ihan samaan malliin ja kirjoitella silloin kun tuntuu hyvältä ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :/ kiitti, toivotaan että lähtisi paranemaan..

   Poista
 9. Liityin lukijaksi, ihana blogi :) !

  http://tiiajamaistro.blogspot.fi/

  VastaaPoista