torstai 25. heinäkuuta 2013

My Day -kuvapostaus

Hox!! Postaus on kirjoitettu eilen keskiviikkona, siksi hassu aikamuoto. Netti pätki illalla sen verran pahasti, että pääsi julkaisemaan sen vasta nyt töistä päästyäni.

Hirmuinen hulinapäivä takana ja oli kyllä aivan mielettömän kiva päivä kokonaan! Sain viettää koko päivän huippuseurassa ja suunnittelinkin kuvaavani pitkästä aikaa MyDay -kuvapostauksen. Ne on ollut ennenkin (tämätämä & tämä) melko tykättyjä, joten ajattelin nyt olevan taas aika sellaisellekin! En kuvaillut nyt ihan perusjuttuja, koska muuten kuvia olisi tullut aivan liikaa, mutta katsellaan miltä tällainen näyttäisi!


Aamulla heräsin ilman herätyskelloa siinä vaille kahdeksan. Lueskelin blogit, selasin facebookin & räpläsin kännykkää vielä jonkun aikaa ennen kun jaksoin nousta ylös.


Kun jaksoin nousta, puin vaatteet päälle ja menin syömään aamupalaa. Söin yhden paahtoleivän, ihanaa pikapuuroa (omena-kaneli, semmosesta pussista) ja selasin ht.nettiä samalla. Mun aamu ei nykyisin lähde ollenkaan käyntiin jos en saa aamupuuroa, oonkohan tulossa vanhaks?


Syömisen jälkeen pakkailin tavarat, meikkasin & laittelin hiukset ja olinkin kohtapuoliin valmis.


Jensy tuli hakemaan mua ysin maissa ja käytiin nappaamassa serkkuni Jenni (eli Hannun omistaja) mukaan. Käytiin tankkaamassa auto ja nostamassa rahaa ja vartin yli yhdeksän päästiin starttaamaan meidän reissu.


Automatka sujuikin hyvin tablettia näplätessä ja Jennin kännykällä pelatessa Logo Quizia. 


Saavuttiin kymmenen aikoihin määränpäähän, jokohan arvaatte mihin oltiin menossa? ;)


Heh, kyllä vain! Vanhamäellehän sitä saavuttiin ja koska kaikkien meidän hepat oli edellisellä tunnilla, mentiin kattomaan & kuvaamaan sitä, maastoesteitä kun hyppäsivät.


Ja kappas vaan kuka se siellä mun ratsuna olikaan <3 Leksa tietty! Oltiin varattu pienryhmäkoulutunti meille kolmelle ja mä sain Leksan, uih kun sitä oli ikävä! Tunti meni kivasti, siitä kirjoittelen lisää kuvien kera toiseen postaukseen. Nähtiin myös iihania kavereita pitkästä aikaa ja oli hirmuisen kivaa käydä taas Vanhiksella. Olisin voinut jäädä vaikka koko illaksi, huippuihmisiä!


Rankan tunnin jälkeen napattiin Iina mukaan ja lähdettiin Pizzalle. 


Ah namnam miten ihanaa pizzaa oli! 


Siinä puoli kahden jälkeen päästiin starttaamaan kotimatka, joka menikin kaikkien osalta aika väsyneissä tunnelmissa. Oltiin ihan hiljaa miltei koko matka, ja mullakin oli ihan vähällä etten nukahtanut..


Kun päästiin meille kotiin, ei Jenni olltukaan saanut tarpeeksi heppailusta.. Vähän piti käydä vielä puuhepsulla kiituroimassa :)


Vaille kolme lähdettiin meiltä ajelemaan Jennin luokse Lillin luokse, joka oli ollut mummin hoidossa koko päivän.


Jenni hoitelikin Lilliä ja mä pelailin jotain Jenskin kännykällä. Todellista koomailua vaan, hyvä etten taas nukahtanut tossa istuskellessa.. 


Huiiii, kattokaa nyt miten pitkät mun hiukset on! Ne on viimein siinä pituudessa missä niitten pitääkin olla <3 


Uskalsi tyby istua munkin sylissä, vaikka olinkin hirmu hassunnäköinen täti.


Jennin taidekuvailut vasemmalla ylhäällä.. Jennikkä paisto pulliaaaa! Lilli hiimaili samalla tossa lattialla ja me leikittii tabletilla & kameralla.


Puoli seiskan aikaan lähdettiin Jennin luota, heitettiin Lilli mummolaan ja kävin kotona vaihtamassa vaatteet. Sitten jatkettiin taas tienpäälle ja matkaan lähdettiinkin varttia vaille seittämän. 


Matkaeväinä mitäpä muutakaan kuin Cokista ... <3


Perille päästiin, nimittäin Hannuilemaanhan me mentiin! Hannu ei suostunut poseeraamaan mun kanssa, joten poni pääsikin mun kanssa kuvaan. Se on vaan niiin söpö ja pieni, että ei sitä voi uskoa edes.


Mun oli tarkotus ottaa päivän jokaisesta asusta "asukuvaa" mutta loppujen lopuksi muistin vaan tästä tallityylistä.. :D Todellinen tallivarustus!


Hannu laitettiin valmiiksi ja mentiin pellolle. Menin aika paljon ihan perustyöskentelyä sileällä ja lopuksi otettiin muutama kuva, missä menin ilman kypärää. En siis ratsastanut kuin ehkä korkeintaan 5min ilman, muuten potta pysyi visusti päässä. Hannuilustakin lisää juttua kuvineen tulee myöhemmin!


Kotiinpäin lähdettiin ajelemaan parikyt yli kahdeksan. Jennin auton mittari taitaa olla vähän sekaisin, kun luulee että tammikuussa olisi 20 astetta lämmintä. 


Kun pääsin kotiin, oli kello vaille yhdeksän. Kirjoittelin tätä postausta, lueskelin fb:tä & blogeja, selasin nettiä ympäriinsä, kattelin telkkua ja kaikkea ihan turhaa hönäilyä.


Iltapalaksi söin viilin ja join lasin vettä. Syödessä pelailin tabletilla slice iceä ja logo quizia. 


Iltapalan  jälkeen kävin suihkussa ja pesin hampaat.


Sitten kello olikin jo hassusti venähtänyt puoli yhteen kun pääsin nukkumaan. Joo, mun digiboksin kello on just tasan 12h myöhässä / edellä, enkä oo jaksanu muuttaa sitä aikaa :D


Nopeet nettiselailut kännykällä + pelit tabletilla ja eikun unille!

Tässäpä tämä tällä kertaa! Mitä tykkäsitte? Mitä parannettavaa? Nyt ääntä kuuluville ja kaikki kertomaan mielipiteenne :)

30 kommenttia

  1. Tää oli tosi kiva! Tee joskus ihan vain Tallipäivä kuvina-postaus, missä kuvaat kaikki hoitotoimenpiteetkin mitä teit ynnä muut tämmöset (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiittti! Joo, toi voiski olla hyvä idea. Koitan toteuttaa! :)

      Poista
  2. ehkä nukun ehkä en XD ihanaaa ♥

    oot paras bloggaaja♥

    VastaaPoista
  3. Mä arvasin että pistät ton kuvan musta hahah..:D mutta kiva oli nähhä pitkästä aikaa!<3
    www.drivetomysunset.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Kiva postaus! Näit lisäää:)

    VastaaPoista
  5. Kiva postaus! Mistä oot muuten ostanu nuo shortsit? On tosi kivan näköset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja ne on muistaakseni Seppälästä poikien osastolta :D

      Poista
  6. Minkä niminen heppa tossa maastoestekuvassa? :)

    VastaaPoista
  7. Ihana aino söit iltapalaks viilin ja sit tuo kuva sen alla XDD

    VastaaPoista
  8. Kiva postaus ei parannettavaa !==)))

    VastaaPoista
  9. Kaikkea säki kerkeet yhden vuorokauden aikana :)
    Hyvin tehty postaus, kuvia just sopivasti ;)

    VastaaPoista
  10. hyvin toteutettu postaus !:)

    VastaaPoista
  11. Nukutko tommonen juttu silmillä?:D Mä kai kursitusin ja ripset varmaa hankautus pois..

    VastaaPoista
  12. Sika kiva!:) lisää:)

    VastaaPoista
  13. rakastan sun my day postauksia ja hiukanko sun hiukset on kasvanut siitä kun viimeks kävin täällä sun blogissa :o ♥ täytyy taas alkaa lukea ahkerammin! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, ihanaa kuulla :) Ja jep, niin ne on kasvanut tosi paljon!

      Poista