perjantai 19. heinäkuuta 2013

Kisoja, sairastelua ja maastoilua

Heissuli vei, tänään palaillaankin muutamien kuulumisten kanssa kun niitä en ole vähään aikaan kertoillutkaan. En jaksa alkaa muistelemaann ihan kaikkea mitä tässä ajassa on kaikkea tapahtunut, joten käydäänpä läpi vain näitä hieman merkityksellisempiä juttuja kuluneilta viikoilta.

Elikkäs, palataan heti alkuun heinäkuun ekaan viikonloppuun, jolloin Savonlinnassa järjestettiin Opera Gamesit. Siellä kilpasilla olivat molemmat ukkelit, Winski vieraan ratsastajan kanssa perjantaina ja Zippe Elinan kanssa lauantaina. Winskihän meni siis erään virolaisen ammattiratsastajan kanssa 120cm & 130cm sillon perjantaina. Winski oli ollut tosi hieno, molemmissa luokissa taisi tulla yhdet pudotukset, mutta poni oli ollut tosi kiva! Ratsastaja olikin sanonut, että W olisi valmis heti jo vaikka 140 cm luokkiin, on se vaan niiin upee! Lauantaina Elina lähti sitten Zipen kanssa sinne, luokkana 125cm. Zippe oli ollut muuten ihan ok, mutta jotenkin oli onnistunut nappaamaan kolme puomia mukaan? 


Opera Games vklp jälkeen olikin Winskin raspaus maanantaina ja kävin sen kanssa sillon kevyesti hölkkäilemässä. Tiistaina jäinkin sitten sairaslomalle ja loppuviikko menikin aika hyvin sairastellessa.. Viikonloppuna kuitenkin olin tarpeeksi terve ja lähdinkin kuvailemaan Emmiä ja Pojua. On se vaan välillä niin kivata tuollaisella oikeasti hyvällä ja laadukkaalla kameralla, mutta kyllä sitä omaakin ikävöi siinä samalla. 

Sadepäivän kuvailuja kipeenä ollessa...
Perjantai-iltana lähdettiinkin kaveriporukan kanssa Suonenjoelle Mansikkakarnevaaleille pyörähtämään. Itse olin kuskina ja oli oikeasti kyllä kiva ilta! En paljoa jaksanut siellä kuvailla, mutta muutamia kuvia tuli otettua. Illan pääesiintyjä oli Frederik ja ei huhhuh kuinka tulikaan naurettua siellä.. :D

Herkullista hattaraaa!

Lauantaina oli Pieksämäellä ne alue-estekisat, jonne lähdettiin Emmin kanssa kuvaamaan. Kuvasin jokaisen ratsukon luokista 80, 90 & 100 cm, jonka jälkeen lähdettiin n. 900 kuvan kanssa kotiin. Oli kivaa päästä ptkästä aikaa vaan kuvaamaan koko päivä ja kuvat on kyllä tulossa nettiin heti kun ehdin ne loput muokata! Luokan 2 kuvat on jo muokattu ja ne olenkin jo nettiin ladannut, mutta 90 & 100cm luokkien kuvia en oo kerinnyt vielä käsitellä, joten niitä tulee sinne ajallaan. Tuossa hieman esimakua.


Sunnuntaina olikin Elinalla kisat Zipen kanssa Korpilahdella ja ennen sinne lähtöä ratsastelin Winskin. Taidettiin kevyesti maastossa köpötellä, kun itse olin vielä sen verran kipeä etten olisi muuta juuri jaksanut. Korpilahdelle lähdettiin ajelemaan siinä kymmenen aikoihin ja perillä oltiin puolen päivän jälkeen. Elina meni siis 120 sekä ensimmäisen 130cm startin Zipen kanssa.


Kahdessakympissä tuli yksi puomi mukaan, Elinan sanoin ihan oma moka. Luokkien välissä seisoskeltiin vaan ponin kanssa viileässä varjossa ja kastelin sitä vähän sienellä ettei se ihan läkähtyisi. Kohta olikin jo vuorossa seuraava luokka, missä Elina starttasi neljäntenä. Radalla Zippe näytti oikein kivalta, se eteni hyvin ja vaikka kolauttelikin melkein joka esteeseen, puomeja ei tullut alas kuin yksi. Hieno Z! Jännitettiin molemmat Elinan kanssa ihan kamalasti miten se menee, mutta hienostihan se meni :)



Kotiin päästiin vasta myöhään illalla ja olin kyllä ihan rätti. Lähdettiin vielä illalla Jennin kanssa hakemaan pikkuveljeni serkkumme luota ja haettiin samalla Kuopion Subwaylta subit iltapalaksi. Uni maistuikin hyvin illalla ja aamulla olikin sitten taas työpäivä. Tällä viikolla olen käynyt maastoilemassa Winnien kanssa tiistaina, eilen ja tänään. Se on ollut viime viikosta asti vähän kevyemmällä, joten virtaa piisasi turhankin paljon ja hallinta on ollut ties minkälaista. Melkein itku on päässyt, kun on ollut sellainen olo etten osaa tehdä yhtään mitään. Tänään menin sillä hackamoreilla ja viimein poni tuntui jo ihan omalta ihanalta itseltään :)


Tällä viikolla mulla oli tiistaina ja keskiviikkona myös autokoulun syventävä vaiheen arvioivat ajot, jotka meni oikein hyvin. Tänään olikin vuorossa sitten liukkaan radan ajo, ja nyt voin sanoa hyvillä mielin, että autokoulu on vihdoin ohi! Oli hauskaa olla siellö radalla omalla autolla, liukasti tosi hyvin varsinkin mun renkaat on niin totaalisen huonot, ettei niissä ole pitoa ollenkaan :D No, liukkaan ajon jälkeen lähdettiin Roosan kanssa Mikkeliin vähän shoppailemaan ja sainkin ihan kiitettävästi rahaa palamaan.. Pari mainitsemisen arvoista ostosta lähti mukaan, kun löysin itselleni asun lauantaille! Siitäpä kuitenkin myöhemmin enemmän.. ;)


Taas on koittanut ihana vklp kun porukat lähti Viroon loppuviikoksi ja saan olla ihan yksin kotona <3 Mulla onkin hyvin hommaa, kun huomisesta sunnuntaihin hoidan tuttujemme koiraa Lucaa ja eilisestä asti olen käynyt vahtimassa ja ruokkimassa perhetuttujen kissoja. Huomenna ja lauantaina on kiireiset päivät, mutta toivottavasti ehdin tulla vähän postaamaankin. Mutta nyt lähdenkin suihkun kautta nukkumaan jotta jaksan huomenna olla virkeänä menossa!


13 kommenttia

  1. kiva blogi ja ihana kissa! :D onko toi sun vai? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) ei oo mun kissa, tuttujen jota olin hoitamassa.

      Poista
  2. Olit varmaan lauantaina karneilla jos oli Frederik esiintyjänä? :D

    VastaaPoista
  3. Onko sulla kuvasivuja? :) Jos on niin voisitko linkittää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu on, löytyy tuolta "linkit" välilehdeltä :)

      Poista
  4. Todella hienot Z & W!! Ja tuo kissa! Ihana <3

    VastaaPoista
  5. ai vitsit sulla on hienot hevoset käytettävissä, yks kade tääl huutelee ;)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, niinhän mulla on! :) Ostat W:n kun sun ponivuodet loppuu niin pääset kunnolla sen kanssa touhuumaa ;)

      Poista
  6. Mää kyl voisin ostaa W:n,mutta äiti ei kyllä varmaan tykkäis. :D

    VastaaPoista