lauantai 20. heinäkuuta 2013

Myynnissä hieno kansallisen tason esteruuna

Ruuna muutti uuteen kotiin 1.5. Tämä postaus saa jäädä silti tänne, ihan vaikka muistoksi ja lisää aiheeseen liittyen voitte lukea tästä postauksesta.

Jep, eli tällainen hieman ikävämpi uutinen tänään. 

Myytävänä 10-vuotias, noin 170cm korkea puoliveri ruuna Winnie de Pooh G. eli Winski. Tällä kaudella kilpailtu alue- & kansallisella tasolla 110 ja 120 cm luokkia sijoittuen ja on valmis kilpahevonen jo vähän osaavammalle ratsastajalle  Hypätessa erittäin varovainen jaloistaan ja ponnua riittää varmasti sekä sietää ratsastajan virheet hyvin. Winskillä on todella suuri itseluottamus esteillä, ja se hyppää helposti läheltä ja kaukaa, eikä kieltele. Winski oli kuukausi sitten ammattisen (Kullo Kender) arvioitavana, ja hyppäsivät 140-150cm esteitä ja radanpätkiä ongelmitta. Kullon arvion mukaan Winski on kykenevä jo tällä kaudella 140-luokkiin. Osaava ja kiva ratsastaa myös koulua, valmis kilpailemaan heti heA-luokkia, tällä kaudella startattu muutama heB-rata.

Todella helppo käsitellä; kengitys, kuljetus yms. ei tuota mitään ongelmaa ja maastoillessakin varma. Ei ongelmia terveyden kanssa, vaan on täysin terve, jalat kuivat ja vahvat. Koko vuosti treenattu kovasti ja on huippukunnossa!

Tästä hieno, kiltti, super ja ihana kisaheppa kokeneelle ratsastajalle isoihin luokkiin. Luonteeltaan hyvin sosiaalinen, kiltti ja sydän ihan puhdasta kultaa ja varmasti antaa monia upeita hetkiä, niinkuin olen minäkin Winskin kanssa saanut. Joka tilanteessa todella fiksukäytöksinen ja mitä parasta, ihana ystävä.

Elina siis myy Winskin. Mulle ehkä taas maailman kamalin uutinen, mutta minkäs sille mahtaa kun Winski ei omani ole eikä minulla ole juuri nyt mahdollisuutta sitä ostaa, vaikka miten kovasti sitä haluaisinkin. Winski ei vaan ole Elinalle sopiva hevonen, ja siksi etsiikin uutta kisakaveria. Ajateltiin laittaa tänne mun blogiin tämä myynti-ilmoitus jo siksi, että jos täältä kautta sattuisi uusi omistaja löytymään olisi hänellä jo aika paljon tietoa millainen heppa W on.

Tosissaan kiinnostuneet; laittakaa sähköpostia minulle (aino.huupponen@hotmail.com) jota kautta annan Elinan yhteystietoja ja lisätietoa.


Rakastan sinua <3

38 kommenttia

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luitko postausta ollenkaan? Siellä lukee että Aino ei juuri nyt Winskiä pysty ostamaan ;)

   Poista
  2. Jos sillä on hintaa lähes 20 000 niin tuskin kellään lukioikäsellä on varaa noin hienoon hevoseen.. Vaikka Aino varmasti olisikin mainio omistaja sille kun yhteistyö ruunan kanssa näyttää toimivan :)

   Poista
  3. Kuten tekstissä mainitsin, mulla ei oo tällä hetkellä mitään mahdollisuutta ostaa omaa.

   Poista
 2. Voi ei :( Winski on kyllä hieno heppa. Harmi ettet sitä välttämättä enää näe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Winski on <3 Ja saatanhan minä sitä nähdä vaikka se omistajaa vaihtaakin, ei se tarkoita etten sitä enää ikinä näkisi.

   Poista
 3. voi että säähän oot ollu niin rakastunu tähän...! :-( iiso voimahali <3

  VastaaPoista
 4. Voi ei, tosi kurja tilanne :( vieläkö sun ja Elinan yhteistyö kuitenkin jatkuu muiden heppojen merkeissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mua harmittaa ihan hirveesti :( Ja kyllähän se jatkuu, en löytäisi mistään mitään vuokraheppaa näin hyvällä diilillä ja haluan kuitenkin edelleen jollain määrin päästä heppailemaan, vaikkei se sama enää olekaan ilman W:tä :(

   Poista
 5. Voi kamala:(
  Ensin Larppanen ja nyt Winnie.. Eihän tämä kauaa edes kerennyt Elinalla olla? Ja miten se nyt ei tästäkään niin paljoa tykännyt:/ Itku kohta pääsee puolestasi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin ihan kamalaa, ja onhan se ollut kohta 1,5 vuotta. Ja ei se vaan natsaa, Sissi oli Elinalla juuri kuin hanska käteen ja W taas ei ole sinnepäinkään.. :(

   Poista
 6. Mielettömän kurja uutinen :( Pakko myöntää, että järkytyin kun näin otsikon bloggerin lukuluettelossa! Toivottavasti jatkat vielä Elinan heppojen vuokraamista, ensin Lara ja nyt Winski... :C

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, on ehkä taas kurjin koko kesänä :( Ja enköhän mä jatka, en löytäisi kuitenkaan mistään näin kivaa diiliä, ja vaikka W:tä ei enää olisikaan haluun päästä edes jossain määrin heppailemaan.

   Poista
 7. eikä! te olitte niin hyvä pari<3 toivottavasti winski pääsee sitten hyvään kotiin :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :( Ja ei Elina sitä huonoon kotiin myykkään.

   Poista
 8. hööh :(. olitte niin hyvä pari!

  VastaaPoista
 9. Voih... :( Winski on kyllä tosi kivan näkönen polle, toi sen ilme on jotenkin niin mahtavan lempee ja luottavainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. W on, se on just sitä! Mä niin toivoisin että se pääsee jollekin, joka huomaa ton ihan saman, sen luonne on vaan niin mahtava kun sen oppii ihan oikeasti tuntemaan <3

   Poista
 10. Voi ei, olitte niin sopivia toisillinne:)

  VastaaPoista
 11. Voi ei :( tuli oikeen paha mieli sun puoleasta kun ensin Lara ja sitten Winski. Toivottavasti jatkatte yhteistyötä Elinan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :( Kuten ylempänä sanoinkin, haluan jatkaa heppailua edelleen ja Elinan kanssa yhteistyö sujuu niin kivasti etten halua siitä luopua.

   Poista
 12. Voee eeii menetät kokoajan ihania heppoja. :( Ja sulla meni W kanssa TOSI hyvin!

  VastaaPoista
 13. lupailit sun ja roosan kaveripostausta :) millos sellanen?;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti kun ehdin! :D Mulla on tosi paljon postausideoita ja sitäkin enemmän kiireitä, mutta kyllä sen vielä joskus teen :)

   Poista
 14. Ylläpito ei varmaan ole edes mahdollista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Elinan ole järkeä antaa sitä ylläpitoon, vaikka kovasti haluisinkin :(

   Poista
  2. Sitä vähän mietinkin, että melkein koskaan tuollaisia hevosia ei anneta ylläpitoon. Vielä kun kyseessä ei ole esim raskaana oleva henkilö joka ei pysty ratsastamaan tiettyyn aikaan :/

   Poista
 15. Voi ei! Kauheaa menettää rakkaita hevosia.. :( Tiedän miltä se tuntuu sillä itsekkin itken aina illat ja nyt tätä tekstiä kirjottaessakin, sillä talli jossa olen käynyt kaikki vuodet kun olen ratsastanut nii lopetaan koska tallin väki muuttaa. Olen menettänyt sieltä jo kaksi hevosta koska toinen myytiin ja toinen lopetettiin. ;( Ja kaksi tallin hevosista vielä lopetetaan ja neljä otetaan mukaan joista kaksi on jo siellä minne ne muuttaa eikä niistä toinen tule ennen muuttoa takaisin ja en näe sitä enää koskaan, sillä olisi matkaa sinne reilut 600km.. Tallin porukoitten tyttö on minun toiseksi paras kaveri ja sekin lähtee joten sillekin voin sanoa heipat. D; En tiedä sitten miten minun ratsastus uralle käy koska lähin tallini on sitten melkein 50km päässä enkä itse tykkää tallista lainkaan.. Toivottavasti jaksoit lukea. Kiitos! <3

  VastaaPoista
 16. Onko tämä hveonen jo uudessa kodissa vai myynnissä vielä ollenkaan?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On vielä täällä meillä ja edelleen myynnissä :)

   Poista