tiistai 2. syyskuuta 2014

Uutta ilmettä!

Viime viikon puolella kysyin Siiriltä (LINKKI Siirin blogin!) olisko hänellä aikaa ja intoa tehdä mun blogiin uutta banneria ja kyllä vaan! Tänään blogi oli hetkisen aikaa piilotettuna kun koitin kikkailla ulkoasusta siedettävännäköistä ja banneriin sopivaa. Lisäksi välilehdet on nyt päivitelty joten eiköhän tällä sitten pärjäillä hyvin talveen asti! 

Taustasta en oo ihan varma oonko tyytyväinen vai en, toinenkin vaihtoehto mulla on olemassa jos tää alkaa tuntumaan pahalta. Mitään järin suuria muutoksia en lähtenyt hakemaankaan, vaan pyrin jatkamaan aika samalla linjalla kuin edellinenkin ulkoasu. Mutta mitäpä te lukijat ootte mieltä? Tykkäättekö bannerista ja jätetäänkö tämä tausta vai laitanko heti vaihtoon?


16 kommenttia

 1. tykkään ihan hirmusesti tästä bannerista, mut mulla noi kaikki kuvat näyttää jotenki aika epäselviltä :o eipä se tosin haittaa yhtää ku tää on muuten niin kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiva että tykkäät! :) Joo mun pitäs vaihtaa toi vielä parempaan versioon jotta olis parempilaatuinen, muutosta siis tulossa!

   Poista
 2. Banneri on aivan mahtava! Valehtelematta hienompia mitä täällä näkynyt :)
  Tausta taas on omaan silmääni liian keltainen ja jotenkin kovin 60-luvun henkinen tapetti tulee mieleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! Hei mulle tuli ihan sama!! :D Siks mä vähän pohdinkin tätä taustaa jätänkö, vai onko liian tapettia.. Ehkä mä muutan tän vielä...

   Poista
 3. Banneri on huippuhieno, mutta tää tausta kyllä särähtää vähän omaan silmään. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mäkin tykkään! Ja joo, tota vähän mietinkin onko liian silmiin pistävä, joten eiköhän mee jossain vaiheessa vaihtoon :)

   Poista
 4. Tosi kiva ulkoas!! Musta ois kiva jos tekisit joskus postauksen, että miten muokkaat ulkoasua? Olisi kiva tietää! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Jaa no pitää kattoo sit seuraavan kerran kun muokkaan saisinko jonkinlaista tehtyä.

   Poista
 5. Tää on hieno ulkoasu:)

  VastaaPoista
 6. On kyllä ihanan syksyinen ja onnistunut ulkoasu, tykkään ♥:)

  VastaaPoista