torstai 18. syyskuuta 2014

Muutamalla sanalla

Meinasin kirjotella pitkästä aikaa jotain erikoispostauksen tynkää, mutten saanut millään päähäni mitään sellasta ideaa jonka olisin halunnut toteuttaa. Päätin sit ihan nopeasti tulla höpisemään vähän kuluneesta viikosta, tulevasta viikonlopusta ja ensi viikosta. Eli ihan ympäripyöreitä illanvietoksi tässä samalla Harry Potteria katellessa :D


Ihan alkuun pitääkin muuten muistaa kysäistä! Kaverini etsii täältä Varkauden alueelta edullista tallipaikkaa ja pyysi mua kysymään tätä kautta, jos joku sattuisi tietämään. Ihan pikkutallitkin myös käy, kun vaan käytössä on kenttä ja maastoja sekä hevoselle viihtyisät ja turvalliset tilat. Jos siis joku sattuisi tietämään jotain tallipaikkaa Varkaudesta tai lähettyviltä, laitatko mulle vaikka kommenttia tai sähköpostia (aino.huupponen@hotmail.com) niin saan tiedon eteenpäin!

Tää viikkohan on lähtenyt käyntiin melko heikosti. Tiistaisen laskeutumisen jälkeen on kaikki tekeminen ollut taas ihan yhtä h*lvettiä. Istuminen sattuu, kyykistely sattuu, ratsastus SATTUU. Autolla ajaminen on ihan yhtä tuskaa ja voitte vaan kuvitella oliko hyvä idea käydä tänään iskän kanssa moottoripyöräilemässä - ei ollut. 


Kalle on saanut tarha-arestinsa päätökseen ja on päässyt laiduntamaan vielä. Kahden karkurireissun takia Kalle joutui jäämään aamuisin tarhaan yksinään muiden mennessä laitumelle ihan vaan siksi, että vältyttäisiin näiltä välikohtauksilta. Onneksi se osasi ottaa hyvin rauhallisesti yksinään ollessaan ja jäi aamuisin aina onnellisena syömään aamuheiniä. Nyt kuitenkin päätin vielä laskea ruunan laiduntamaan niinä päivinä, kun oon ite tulossa puolilta päivin ottamaan sen tarhaan. Homma on toiminut tällein erinomaisesti ja näin jatketaankin laidunkauden loppuun.

No mutta, eilen otettiin vähän hyppyjä omalla kentällä ihan vaan hakien parempaa mieltä edellispäivän katastrofin vuoksi. Tehtiin Elinan kanssa 10 "hypyn" jumppis puomeista, kavaleteista ja kahdesta pikkupystystä. Ootin ihan kauhulla mitä hommasta tulee mutta ihanaksi helpotukseksi Kalle ei ollut ollenkaan samanlainen kuin tiistaina! Huh, oli kyllä niin helpottava olo kun pukittelua tai riekkumista ei ollut ollenkaan. Ainut mikä vähän latisti oloa, niin se että jouduin kököttämään satulassa ihan järjettömässä asennossa jotta persaukseen ei sattuisi tai vaihtoehtoisesti olemaan kevyessä istunnassa..


Tänään kipu onkin vaan pahentunut ja ratsastuksen ajatteleminenkin ihan yököttää. Eipä vaan auttanut, sillä Elina lähti tänään reissuun ja mulla on Bellan ja Zipen hoitoa tässä viikon aikana useempana päivänä ja tänään olikin heti vuorossa Zipen ratsastus. Kallen juoksuttelin kevyesti kentällä ja voi että se oli kiltisti <3 Z kanssa lähdettiin maastoilemaan ja tehtiin tosi kevyt lenkki sisältäen kevyttä ravia ja laukkaa. Ja oli muuten kivaa! Vaikken voinut takamusta satulaan laskea niin Sipetti oli kyllä huisin mukava ja sen kanssa oli ilo käydä maastoilemassa.

Sipetin iltapuuhat........ <3

Huomenna jatketaan Zipen kanssa ja Kallelle tuleekin lainakuski tuuppailemaan :) Hih jännää! Huomenna otetaankin Roosan kanssa irtiottoa arjesta ja lähdetään pienelle roadtripille. Ajellaan huomisiltana Tampereelle jossa ollaan hotellissa yö ja sitten launtaina mennään Niinisaloon kisaturisteiksi kenttäkisoihin! En oo ikinä ollut kattomassa kenttäkisoja joten nyt ajateltiin ottaa ja lähteä paikanpäälle kattomaan meininkejä. 

Lauantaina Roosa voisi köpötellä Kallen kanssa, kun mulla on taas Zipen ajelua, ja sunnuntaina K saa vapaan. Toivottavasti maanantaina olis oma olotila jo sellainen, että pääsen itse ratsastamaan kunnolla.. Ensi viikollahan meillä sit onkin jo kisat! Hui kamala että mua jännittää, nyt varsinkin kun tiistai meni miten meni niin vähän kauhulla odotan. Onneksi mennään lauantaina sinne harkkakisoihin ja luokkana on 60-70cm eikä tartte lähteä suoriltaan kasikymppiin. Mutta saapa nähdä miten menee.. 


Semmosta kaikkea luvassa! Nyt me jatketaan pikkuveljen kanssa HP tuijottamista (en uskalla kattoo yksin niin piti saada joku tueksi ja turvaksi..) ja aamulla sit aikaisin aamutallin tekoon.. Me tosiaan reissataan huomenna ja lauantaina ja koitetaan saada jotain vähän erikoisempaa materiaalia reissulta aikaiseksi! 

6 kommenttia

  1. eikö maasto koe oo vasta sunnuntaina? Vai meettekö kattoo koulua ja esteitä :D

    VastaaPoista
  2. Jos olisit kysynyt tallipaikkaa pari kuukautta sitten, niin olisin tienny yhen hyvän paikan, mutta nyt paikat onkin täynnä pitkästä aikaa.

    Timolassahan on se yks isompi yksityistalli suht hyvillä puitteilla, mutta en tiedä onko siellä jo paikat täynnä. Täälläpäin on muutenkin pienia kotitalleja, mutta en tiiä ottaako ne ketään.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaaa höh! Voi hitsi.. :D

      ja siellä on mun mielestä paikat täynnä. Ja jep, niitähän on joka sormelle muttei niihinkään taideta ottaa :/

      Poista
  3. HÖ, tottakai Niinisalossa on silloin kaikki katsomassa kenttäkisoja kun mä en oo paikkakunnalla :D Ois ollu mukava nähdä sut livenä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi hööööh!! :( ois ollu kyllä kiva törmätä :)

      Poista