maanantai 5. marraskuuta 2012

Viikonloppukatsaus

Heippa! Koko viikonloppu meni taas hujauksessa ohi, enkä yhtään kerinnyt postaillakkaan. Tänään sainkin vapaaillan kaikesta ja raskaan työpäivän päätteeksi tulinkin teille viikonlopun kuulumiset päivittelemään. Huom, alussa myös ei-heppa-aiheisia juttuja, skippaa jos ei kiinnosta!

Perjantaina oli siis ne lukion bileet. Mentiin sinne jo hyvissä ajoin ja melkein tappiin asti oltiin. Hauskaa oli kyllä, mutta lauantaina kyllä tuntui ettei nuha ainakaan paremmaksi ollut mennyt.. Se ei haitannut mitään, kun suunnaksi otettiin Kuopio! Laura haettiin myös kyytiin ja matka alkoi. Kun päästiin Matkuksen rampille, ei siitä päästettykkään ketään ylös. Sama juttu Kuopion suunnasta tullessa ja loppujen lopuksi sitten käveltiin semmosen mäen kautta sinne kauppakeskukseen.. Ja olipa muuten eka kerta kun poliisit pysäytti ollessani kävellen liikenteessä! :D


Perille kuitenkin päästiin ja huhhuh sitä ihmisten paljoutta! Kaikkea kivaa olisi tehnyt mieli ostaa ja kokeilla, mutta en tahtonut kulutella kaikkia rahoja ja aikaakaan ei ollut mielettömästi. Jotain kuitenkin mukaan tarttui, ostin nimittäin uudet kengät. Enpä olisi uskonut korkokenkiä ihan hetkeen ostavani, mutta niinpä vaan kävi. Ostin myös Seppälästä sellaiset sormikkaat, missä on etusormissa, peukuissa ja keskareissa sellaiset päät, millä voi käyttää myös kosketusnäyttöistä puhelinta. Ei siis ollenkaan hukkareissu!


Fintelligens oli esiintymässä lauantaina

Olisin halunnu ottaa Hermelle ja Helmille tommosen pötkylän kamuks!

Sunnuntaina sainkin nukkua pitkään ja menin tallille noin 12.30. Hain Sissin ja Winin tarhasta ja harjailin molemmat ihan kunnolla. Kun kumpainenkin oli puunattu korvasta häntään asti, laittelin molemmat valmiiksi ja Elina tuli juuri sopivasti tallille ja päästiin maastoilemaan. Sainkin alleni Winskin, ja suunnitelmissa ihan kevyt maastolenkki. Winski oli koko ajan todella huono ratsastaa; ihan tyhjä oikealle ohjalle, koko ajan kiinni vasemmassa ja väisti koko ajan pohjetta. Ravissa tilanne oli vielä enemmän katastrofi ja päätettiin mennä käymään tallilla ja Elina meni sitten hetken W:llä kentällä kun minä kävelin Sissin kanssa.

Elinan ratsastettua huomattiin W:n suupielessä tosi ilkeän näkönen haava. Se oli ihan pyöreän muotoinen, melkein kuin reikä, ja varmasti ihan todella kipeä. Oltiin toisaalta aika helpottuneita, jos Winskin erittäin huono ratsastettavuus olisikin tuosta johtuen. Suu on varmasti tosi kipeä ja nyt mennäänkin ihan keyesti tämä viikko. Ravasin vielä pojun kanssa suoralla pitkin ohjin Elinan ravaillessa Sissillä (joka on jo muuten paljonpaljon parempi, ontumista ei ole havaittu, mutta takasissa on jäykkyyttä kinnerpattien takia, kuitenkin hyvään suuntaan menossa!) ja loppukäynnit käveltiin vielä metsässä.


Tällä viikolla heppailut menee seuraavasti: tiistaina Sissin kävely, tallihommat (&iltatalli?), torstaina Winskillä kevyesti maastoilua, tallihommat & iltatalli, lauantaina estetreeni Winskillä (jos suu on parantunut) ja sunnuntaina taas maastoilemaan. Nyt vaan toivotaan, että Winskin suu paranee nopeasti jotta päästään taas treenailemaan! Kokeiltiin muuten Sissin koulupenkkiä Winskillekin, ja saattaapa olla että päästään treenaamaan koulua ihan koulupenkin kanssa.. ;)

6 kommenttia

 1. kuvaa ostoksista ja ainakii niistä hanskoista! :D aika kätevä keksintö :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, tosi ihana ku ei tarvii sormia palelluttaa! :D ja joop, heti kun jaksan kuvata... :)

   Poista
  2. ja hei mun blogissa on sulle tommonen liebster blog-haaste, en tiiä oot saattanu jo tehhä semmosen mutku en keksi siihe ketää :D

   Poista
  3. jooop oon tehny, mut kiittii! :)

   Poista
 2. On kyllä hyvä keksintä nuo hanskat! Toivottavasti Winskin suu paranee pian :)

  VastaaPoista