keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Linkitä blogisi!

Ajattelin tehdä tällaisen hieman erikoisemman postauksen teidän 215 lukijan kunniaksi! Siihen vielä lisättynä kaikki anonyymit.. Huhhuh, kiitos teille kaikille! Siksipä, tahdon jollain keinoin kiittää kaikkia teitä ja ajattelin järjestää teille mahdollisuuden saada hieman kuuluvuutta omalle blogillenne.

Homma menee siis näin: 

- Kerro parilla sanalla mistä pidät blogissani ja miksi luet sitä. Parannusehdotuksia otetaan vastaan!
- Kommentin perään laita oman blogisi osoite ja pienen pieni kuvaus siitä.
- Huom, vaikka sinulla ei olisikaan omaa blogia, saat toki kertoa mitä parannettavaa blogissani olisi tai miksi pidät juuri minun blogistani!
- Aikaa blogien linkkaamiseen on tämän viikon loppuun saakka, eli sunnuntaihin 2.12 asti.

Käyn kaikki linkitetyt blogit läpi, jonka jälkeen valitsen niistä parhaat, jotka miellyttävät eniten omaa silmääni. Nämä blogit pääsevät arvosteluun täällä minun blogissani ja voi olla, että arvosteltava blogi on juuri sinun! 


ps, huomenna selviää Ship Shapin lempinimi, olkaas siis kuulolla.. ;)

29 kommenttia

 1. Luen blogistasi just kun "tunnen" sut. Blogissas tykkään monipuolisista ja kivasti kirjoitetuista postauksista ja kivoista kuvista.

  http://lolanelamaa.blogspot.fi/
  8-vuotiaan ex-ravuri lvn kanssa kehittymistä ravurista ratsuksi :)

  VastaaPoista
 2. Pidän blogissasi kuvista ja olet todella hyvä kirjoittaja :)

  http://mekellolaiset.blogspot.com/

  Blogini kertoo hoitohevosestani (joka tulee mahdollisesti ylläpitoon minulle) Bellasta, joka on jo 23 vuotta. Blogissa kerron myös ratsastustunneistani shetlanninponiruuna Ooppelilla.

  VastaaPoista
 3. luen blogiasi koska tunnen sinut. Tykkään erityisesti tästä ulkoasusta, ja myös postauksista jotka aina jaksaa lukea :)

  http://diibadaabaaa.blogspot.fi/
  Lämppäritamman kanssa ratsunhommiin tutustumista :)

  VastaaPoista
 4. Löysin blogisi vasta muutama viikko sitten ja siitä asti on tullut lueskeltua postauksia ahkerasti :) Tykkään kivoista postauksista, kuvista ja kokonaisuudesta !

  http://life-withhorses.blogspot.com

  Blogi kertoo 16-vuotiaan tytön elämästä kolmen hevosen parissa. Omaa hevosta en omista, mutta yksivuokrahevonen ja kaksi hoito/liikutettavaa heppasta löytyy :) Niiden kanssa tallilla meneekin yhteensä se 6-7krt/vko. Blogissa välillä esiintyy myös normielämän asioita, mutta enemmän heppailujuttuja kuitenkin !

  VastaaPoista
 5. Luen blogiasi siksi, kun on tarpeeks erilaisia postauksia ja muutenkin kaikinpuolin kiva blogi.

  www.netta-simo.blogspot.fi

  Mun blogi kertoo minusta 11.v ja kahden vuokrahevosen yhteisetä taipaleesta. Välillä blogiini eksyy myös tallin ulkopuolella olevia postauksia.

  VastaaPoista
 6. Luen sun blogia koska tunnen sut, ja on kiva seurailla sun kehitystä ratsastajana, koska oon viimeks nähny sun ratsastusta livenä 2009 :D ja blogissa esiintyvät hevoset on supersulosia :')

  http://once-inawhile.blogspot.fi/

  tiiät varmaakin, mutta blogi kertoo 15-vuotiaan Kouvolalaisen elämästä kuuden hevosen kanssa. Tallilla käyn siis joka päivä, ja omasta laumasta löytyy kuusi täysin erilaista hevosta, vaikka blogi kertookin pääasiassa mun ja Aatun tekemisistä, niin kyllä tulee mainittua muidenkin jutuista :)

  VastaaPoista
 7. Blogissasi parasta on ehdottomasti sujuva kerronta ja monipuolinen materiaali. Kuvia ja videoita tulee usein ja postausvälit ovat aika samankaltaisia. Blogi on aktiivinen ja monipuolinen!=)

  http://alice-onewaytolove.blogspot.fi/

  Blogi kertoo nuoren lv-tamman Alicen kehityksestä ja arjesta. Alicella ei ole ravitaustaa, vaan siitä on alettu kouluttaa ratsua jo alusta asti, kun siitä ei synnynnäisen jännevian takia tullut ravuria. Kuitenkin ratsastus on entisen omistajan kiireiden takia jäänyt vain pariin kertaan vuodessa, kunnes viime syksynä tamman tullessa sitten minulle ja siskolleni ylläpitoon(ja myöhemmin omistukseen) liikunta muuttui vähitellen säännölliseksi.

  Tunneilla tamman kanssa käydään useamman kerran viikossa ja lisäksi valmennuksissa, pikkukisoissa ja kunhan vain välillä otetaan rennosti:) Iloja ja suruja, verta ja hikeä. Kuvia yritetään saada mahdollisimman usein ja monipuolisesti, toisinaan myös videomateriaalia.

  Alicen arjen ja kehityksen lisäksi blogi seuraa ensimmäistä vuotta lukiota käyvän ratsastajan(minun) etenemistä ja kehitystä puoli vuotta kestävässä esteseurantaryhmässä, joka kuuluu ratsastuksenopettajani koulutusohjelmaan.

  VastaaPoista
 8. Kirjoitat tosi hyvin ja kuvia ja videoitakin on usein. :)

  kuldaponi.blogspot.fi

  Blogi kertoo 12-vuotiaan tytön arjesta 10-vuotiaan risteytysponitamman kanssa. Ihan tavallista maastoilua yms. ilman sen kummempia tavoitteita.

  VastaaPoista
 9. Kirjoituksesi ovat kiinnostavia ja videoita on aina kiva katsoa!

  http://sryfpr.blogspot.fi/

  Blogi on 17-vuotiaan lukiolaisen elämästä ratsastuslukiossa; postaukset vaihtelevat lifestyle-tyylisistä aina ratsastuspostauksiin, ja välillä kertoilen nuoresta tilastohevosesta jota käyn viikottain liikuttamassa.

  VastaaPoista
 10. Luen blogiasi, sillä postaukset ovat monipuolisia, tekstiasultaan selkeitä ja antavat lukijalle paljon.

  http://tavoitteenataydellisyys.blogspot.fi/

  Blogi kertoo 15-vuotiaan tytön elämästä oman koiran ja kahden vuokrahevosen(12v pv-ruuna ja 8v lv-tamma) kanssa, painottuen hevosteluun. Ruunan kanssa aloittelemme kilpailemista ja valmentautumista. Lv-tamma on ratsuna alkuvaiheessa oleva ex-ravuri, joka saa myös varsan alkuvuodesta.

  VastaaPoista
 11. Luen blogiasi koska on aina yhtä kiva seurata muidenkin heppatyttöjen blogeja (olen siis itekki heppatyttö :> )! + videot on plussaa !

  http://adelest.blogspot.fi/

  Blogini kertoo mun ja mun hoitoponin Adelin arjesta ja muuten vaan ratsastuksistani yms. heppajutuista! (:

  VastaaPoista
 12. Luen blogiasi koska kirjoitukset ovat monipuolisia ja hyvin kirjoitettuja. Videot ja kuvat plussaa!:)

  http://nopuu-t.blogspot.fi
  Blogi kertoo 14 vuotiaan heppatytön ratsastustunneista, muutamista kisoista ja kehityksestä ratsastajana. Mukana mahdollisimman paljon erikoispostauksia:)

  VastaaPoista
 13. Luen blogiasi koska kirjotat kivalla tyylillä ja postaukset on mielenkiintosia.

  http://dontworrybehappier.blogspot.com
  kohta 14-vuotiaan tytön normaalia arkea, heppailua ja valokuvailua :)

  VastaaPoista
 14. Olen aika tuorre lukija, mutta ihastuin blogissa ulkoasuun. Esittely susta ja hevosista kuullosti mukavalta ja kirjoitat tosi hyvin! Myös selkeät kuvat ja videot on huippuja! :) Otat myös hyvin huomioon lukijat ja vastaat mukavasti kommentteihin :-)


  http://fluorinviri.blogspot.fi

  Kopioin alla olevan tekstin blogista.
  "Olet juuri saapunut seuraamaan kahden yläaste ikäisen tytön ja heidän kahden hevosensa hauskan huoletonta arkea! Jos tavoitteellinen kisaaminen ympäri suomea kiinnostaa niin tämä ei taida olla oikea blogi sinulle. Hevosilla pääasiassa maastoillaan, mutta virkistykseksi myös mennään koulua ja hypitään esteitä. Mukaan mahtuu myös pulkkaratsastusta sekä rekeilyä että kärryilyä ja paljon muuta! :)
  Olemme vastikään muuttanut uuteen ja hienoon ratsastuskouluun ja totuttelemista vielä uuden tallin arkeen on. Kannattaa lukea "Mistä blogi kertoo" sivun, jotte pääset vähän jyvälle missä mennään ja kuka on kuka."

  VastaaPoista
 15. Luen blogiasi koska kirjotoitustyylisi on mukava ja helppo lukea.Kirjoitat asiat kivasti ja laajasti.Postauksesi sisältävät paljon hyvänlaatusia kuvia! :)
  Oman blogin löydä täältä: http://peakhillslady.blogspot.com
  Enempiä en nyt omastani ehdi kirjoittaa...

  VastaaPoista
 16. Tykkään Blogissasi juurikin siitä, että se on selkeää tekstiä, paljln kuvia, postauksia tarpeeksi usein ja tietenkin kiva ulkoasu on asia, miksi luen blogiasi.

  ronskinkanssa.blogspot.com
  Kerron blogissani vuonohevoseni Ronskin kanssa touhuilusta. Mahtuu mukaan myös muutakin asiaa, mutta hevosaiheinen on minun blogini. (blogissa ei ole postausta vähään aikaan tullut oman vamman takia)

  VastaaPoista
 17. En oikeastaan tiedä miksi luen blogiasi :D Vaikuttaa vaan mielen kiintoiselta ja tykkään seurata heppailujasi + blogissa esiintyvät hevoset ainakin näyttää ja vaikuttaa tosi kivalta ! Onnea näin isosta lukijamäärästä :)

  http://noworneverblogi.blogspot.fi/
  Blogini on siis aika uusi olisikohan siellä 5 ( ? ) postausta tehty. Ei yhtään lukijoita, vaikka haluaisin edes vähän.. Blogini siis kertoo minun elämästä, johon kuuluu koulu, kaverit, harrastukset yms. Harrastuksistani löytyy lisää tekstiä "minä" sivulta. Blogini on sellainen lifestyle, hevos, urheilublogien sekametelisoppa:D Pyrin kirjoittamaan mahdollisimman usein blogiin kuulumisia. Ulkoasuni on vielä vähän kesken ja tarvitsisin hienomman bannerin :)

  Tuli vähän sekava teksti mutta blogista saa tarkemman tiedon. Blogi siis vielä hieman huono ja vasta alkuvaiheessa ...

  VastaaPoista
 18. Oot hyvä ridaa ja kisaat paljon. Videoita on aina kiva kattella ja kuvat on hyvä laatuisia! Mahtava blogi :)

  http://alicanheppablogi.blogspot.fi/

  Olen 15v. tyttö espoosta ja omistan oman ponin sekä yllapito hevosen ja ponin, jotka saapuivat vajaa viikko sitte omaan uuteen talliimme. ylläpito ponit tulivat "kuntoutukseen". Käymme myös välillä tunneilla naapuritallilla tai aloitamme nyt käymään useammin siellä!

  VastaaPoista
 19. Blogissasi on tarpeeksi usein postauksia, selkeitä kuvia ja videoita. Myös teksti on sujuvaa ja mukavaa lukea. Otat lukijat huomioon. Itsekin olen melko uusi lukija, mutta pääsin hyvin kärryille esittelysivuilta :)

  hallittualaukkaa.blogspot.fi/

  Kertoo -98 syntyneen tytön ratsastuksesta Oulunsalon Ratsastuskoululla ja Sarin Tallilla. Kisaamisesta blogissani ei kuulu, jos harjoitus- tai leirikisoja ei lasketa. Mukaan mahtuu myös muuta elämää ja haasteita!

  VastaaPoista
 20. Kiinnostuin blogista sen bannerista ja rupesin heti lukemaan aktiivisesti blogiasi. Kivat hepat täällä blogissa. Paljon kuvia ja mielenkiintoisia postauksia sekä aika ajoin jotain erikoisempaa. Kuten sanoin kiva ulkoasu!:)  www.caballossalina.blogspot.com

  Blogia kirjoittelee 17-vuotias tyttö, jonka ratsuna toimii 4-vuotias tuleva kisaheppa. Postauksissa kerrotaan meidän arjesta aina kisoihin asti. Tulevaisuuden suunnitelmissa kenttäratsastuksen kokeilu. Jos kiinnostaa, liity ihmeessä lukijaksi!:)

  VastaaPoista
 21. Aloitin blogisi lukemisen vasta vähän vajaa kaksi viikkoa sitten. Ihastuin ensiksi ulkoasuusi ja kun aloin lukemaan blogia, huomasin että tekstisi on todella mielenkiintoista!
  Olen ryhtynyt nyt myös lukemaan vanhoja postauksiasi, ja huomaan kuinka paljon olet kehittynyt tekstin suhteen. Kuitenkin aiheesi blogissa on mielestäni kiinnostavaa lukea ja kuviakin löytyy. :)

  http://varjoista-tahtiin.blogspot.fi/

  Oma blogini on erittäin tuore ja tänään olisi suunnitelmissa tehdä toinen postaus.
  Blogi on luontevasti hevosaiheinen ja kertoo 16-vuotiaasta tytöstä ja 14-vuotiaasta lv-tammasta, Huurista.
  Jos hieman 'raaka' uusi blogi, lämppäri juttuineen kelpaa luettavaksi ja olet vielä kiinnostunut lukemaan jonkin asteen projekti blogia, tässä olisi sellainen. :)

  VastaaPoista
 22. Luen blogiasi koska kirjoitat hyvin ja selkeästi. Myös kuvia on paljon ja ne ovat hyvä laatusia,kuin myös videot ovat kivoja ja hyvää vaihtelua.


  http://senja-mylife.blogspot.fi/

  Blogini kertoo elämästäni ja on itselleni kuin päiväkirja. Blogi on enemmänkin
  lifestyle-blogi,mutta kyllä sinne tulee hevosistakin joskus kunhan löydän vuokriksen itselleni. Lue jos kiinnostaa!

  VastaaPoista
 23. Kirjoitat mielenkiintoisesti, selkeästi ja usein. Todella kivoja kuvia ja videoita, joita tykkään katsella. Myös kiva ulkoasu ja esittelyt :)

  http://tiianjutut.blogspot.fi/
  Blogia kirjoittelee 15-vuotias tyttö, jonka kaksi vuokraheppaa esiintyy blogissa. Pv-ruuna Late, sekä uusi tuttavuus lv-tamma Peppi. :)

  VastaaPoista
 24. Luen blogiasi koska kirjoitat tarpeeksi usein eikä koskaan ole turhia taukoja. Olet normaali ihminen ja on kiva lukea myös sellaisen elämää eikä aina vain ihmisten jotka ovat raskaana tai omistavat hevosen tai ole muuten vain kauheita kohujen aiheita. Sinuun on aikalailla helppo samaistua ja kirjoitat tekstit mielenkiintoisesti, rehellisesti ja selkeästi. Tykkään ulkoasustasi ja se vaihtuu sopivan usein. Myös vuokrahevosesi ovat niin kiinnostavia, että tätä on tosiaankin kiva lukea:) Tykkään myös siitä, että tete usein videopostauksia ja kuvia on joka postauksessa. Elämäsi ei ole hetkeksikkään tylsää ainakaan lukijan näkökulmasta, kun koko ajan on jonkun hevosen kanssa puuhailtavaa tai jotain muuta. Miinuksena se, että liian harvoin postauksissa näkyy oma naamasi paitsi hevosen selässä. Olisi kiva saada sinustakin välillä kuvia tai sitten niitä kuvia mitä kuvaat kun eikös sulla oo aika kiva järkkäri ja kuvaustaitoja?:)


  http://nippes-life.blogspot.fi/

  Blogini kertoo minusta ja elämästäni 15 vuotiaana. Blogissani kerron aika paljon elämästäni tallilla. Olen nyt tuntiratsastaja Kylmänratsastustallilla jo 8vuotta, mutta vakikävijän roolin myötä pääsee tekemään myös paljon muuta. Tällä hetkellä kisaan/valmennaudun I.P Teema nimisen suokin kanssa. Mutta ensivuodelle tiedossa ehkä kiuruvedelle heppakouluun lähtö ja sitä kautta joko ylläpito tai oma hevonen;) Elämääni kuuluu kuitenkin myös kavereita, juhlia ja kaiken maailman mietteitä. Avara katseisesti vaan selailemaan tekstejä ja liity lukijaksi jos kiinnostut lukemaan enemmänkin itseäsi vähän nuoremman, mutta tavallaan aika samankaltaisen tytön elämästä:)

  VastaaPoista
 25. Tykkään sun blogista, koska sul on aina nii hyvänlaatuset kuvat vaikka onki maneesis otettuja ja tykkään noista videoista :) Jatka samaan malliin!

  http://ruusukerotta.blogspot.fi
  Mun blogi kiteytettynä: 18-vuotiaan lukiota käyvän tytön lifestyle/tyyli/valokuvausblogi =)

  VastaaPoista
 26. Luen blogiasi, koska kerrot monipuolisesti ratsastuksestasi ja sinulla ei tule postauksia liian tiheään eikä liian harvoin! Ja muutenkin tykkään seurailla blogeja, joiden menoa voi seurata muutenkin kun netistä, koska kiertelen samoja kisoja niin näen livenäkin menoasi! :)

  http://suvin-blogi.blogspot.fi/ Tuossa on blogini, missä kerron arjesta poninomistajana, kirjoitan blogiini siihen malliin kun kerkeän, enkä ota stressiä jos en kerkeä kirjoittamaan. Ulkoasu on vielä turhan kesäinen, mutta siihenkin tulossa pian muutosta, vielä vähän työn alla! :)

  VastaaPoista
 27. Tykkään lukea blogiasi, sillä kirjoitat aina mielenkiintoisia päivityksiä ja postauksesi ovat monipuolisia. Kuvat ovat hyvälaatuisia ja videot ovat aina plussaa! Kiertelet paljon täällä "meidän seudulla" (varkaus-kuvansi-pieksämäki) kuvailemassa, joten on ollut mukava oppia tuntemaan sinut blogin kautta:) Kisojen jälkeen on aina pakko käydä katsomassa, oletko jo päivitellyt kuvat sivustoillesi!

  http://essiw.blogspot.fi/

  Olen 14-vuotias tyttö Itä-Suomen alueelta. Ratsastelen Don Fazer-nimisellä puoliveriruunalla, josta lukemalla blogiani tulette tietämään enemmän. Valmentaudun ja kilpailen kaikkien mahdollisuuksien mukaan aktiivisesti, niin koulu, este kuin kenttäpuolellakin. Tällä hetkellä blogi kertoo arjen ihmeistä, poikkimenneen pohjeluun selättämisestä + treenailuun ja kisakauteen palailusta!

  VastaaPoista
 28. Tykkään blogistasi ihan älyttömästi. Kirjoitat selkeästi ja aika monipuolisesti. Olen tyttö Itä-suomesta ja olen vasta aloittanut bloggauksen esim. Kun luin SINUN blogiasi. Ratsastan omalla tinker ruunalla nimeltä Mr. Bagir. Kirjoittelen normaalista heppa-arjesta. Ja jos on kisoja niin myös niistäkin.

  http://ainojabagir.blogspot.fi/  VastaaPoista
 29. En ole kovin kauaa lukenut blogiasi, mutta nyt olen liittynyt lukijaksi ja alkanut lukea blogiasi hieman enemmän. Tää on tosi kiva, kun kirjoitat vielä kaiken lisäksi selkeesti ja monipuolisesti.

  http://bblondethinking.blogspot.fi/

  Blogissani kerron kaikista touhuistani ja lisäksi enemmän hevosaiheisia juttujani. En omista omaa hevosta, koska asun kaupungissa, mutta käyn säännöllisesti tunneilla ja ratsutan välillä kaverini ravuria ja koulutan sitä ratsuksi.

  VastaaPoista