lauantai 24. marraskuuta 2012

Viikon kuulumisia.

Hei! En olekaan koko viikonloppuna edes avannut konetta, kauhea huiske on ollut päällä koko ajan mutta nyt päätin tulla vähän höpöttelemään kuluneesta viikosta! Torstaina oltiin siis maneesilla estetreenissä ja se sujuikin oikein kivasti, joten nyt voidaan lähteä hyvillä mielin kisaamaan. Tehtiin ensin muutama helppo tehtävä, ennen kun nostettiin esteitä ja alettiin hyppäämään rataa. Winski oli melko hyvä, mutta normaali tasaisuus uupui. Hypyt sujui kivasti ja jäi tosi kiva mieli treeneistä. Enempää en kuitenkaan jaksa selittää, koska nytkin on hieman kiire ja siksi, että kukaan ei ollut kuvaamassa --> ei mitään materiaalia.


Eilen vietettiinkin hauskanhauska päivä tyttöjen kanssa Kuopion Matkuksessa. Kaikkea kivaa olisin voinut ottaa mukaani, mutta kaikille(?) tuttu rahapula iski. Mukaan kuitenkin tarttui Subwaylta ihana patonki, Jungle Juice Barista appelsiinimehu, Spice Icestä jätski sekä Gina Tricotista mustat farkut. Myöhemmin varmaan teen jonkinlaista epämääräistä videota reissusta, jos vaan jaksan/muistan/teitä edes kiinnostaa :D


Illalla sitten menin Sissin kanssa vielä maneesille kouluilemaan. Alkuun Kiisseli oli aika jäykkä ja venkasi jonkin verran vastaan. Sain tehdä paljon siirtymisiä, ympyröitä sekä hieman liioiteltuja taivutuksia, että poni alkoi vertymään. Käveltiin aina väleissä paljon Sissin ollessa vielä hieman potilas. Jalat kuitenkin ovat parantuneet niin hyvin, että päästään hieman jo treenailemaan! Loppua kohden Sissi alkoikin liikkumaan paremmin ja paremmin, ja pian se liikkuikin tosi kevyesti omalla moottorilla eteen. Sain keskittyä vain oman istuntani parantelemiseen, kun ponski kulki siinä tosi kivasti. En muistanutkaan miten kiva Sissillä on ratsastaa, mutta on se vaan hieno!

Kuva juuri ennen saikkua.

Tänään sitten mentiin päivällä Elinan kanssa yhdessä käymään maastossa. Maastoilun jälkeen tehtiin tallihommat sekä järkkäiltiin vähän tallissa asioita kondikseen. Mulla onkin tulossa suurensuuri ylläri tänne blogiinkin huomenna/alkuviikosta.. :) Huomisen suunnitelmat ovat hieman muuttuneet. Elina ei pääse kisoihin mukaan ollenkaan sattuneista syistä, joten olen ihan omillani. Menen myös kasikympin siihen ysikympin alle, ja voitte uskoa että jännittää hieman lisää kun Elina ei olekaan mukana.. Huhhuh, no ehkä siellä selvitään. Nyt kuitenkin vielä Larppasen kanssa kaupunkiin pyörähtämään sekä tekemään iltatalli. Sitten nukkumaan ja aamulla virkeänä kisoihin! Tähän loppuun vielä tämän vuoden erittäin hieno koulukuvani..... (not).


16 kommenttia

 1. Voi kuinka nätti ootkaan! (:
  Nuo vaaleat kohdat hiuksissa näyttää miltei platinan värisiltä, ihanat..!

  VastaaPoista
 2. Ei toi kuva nyt niin paha oo, mä taas epäonnistuin niissä ihan täydellisesti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, en varmaa oo koskaa ollu tyytyväinen mun koulukuviin :D

   Poista
 3. Tosi kiva postaus!:-) ja ihana tää ulkoasu.

  VastaaPoista
 4. Oot ihan sika kaunis ja sulla on kivat hiukset! :)

  VastaaPoista
 5. Vähä oot nätti + tosi kivat hiukset!

  VastaaPoista
 6. sul sopis kokopää blondiks! :)

  VastaaPoista