keskiviikko 7. marraskuuta 2012

hox kaikki lukijat

Jaa'a, harmittaa aloittaa postaus tällein valittamalla, mutta mihin on taas lukijoiden aktiivisuus hävinnyt? Kysymyspostaukseen on jätetty _huimat_ 10 kysymystä, kiitoksia vaan sinulle ahkeralle kommentoijalle! :) Mutta te muut, eikö teillä ole mitään kysyttävää/sanottavaa postauksiin vai eikö yksinkertaisesti tämmöiset hieman erilaisemmat postaukset kiinnosta? Muutamalta taholta on kysymyspostaustakin toivottu, mutta sitten kun sellainen järkätään, ei kysymyksiä tulekaan. En osaa tehdä postauksia, mitkä miellyttävät myös teitäkin, jos ette kommentoi mitään. Joten nyt taas, rakkaat armaat seurailijat, jotta mullakin pysyy postausinto korkealla, kommentoikaa ehdottakaa ja kysykää!


Sitten hiukan muita kuulumisia. Tänään olisi ollut pitkästäpitkästä Hannun ratsastus, mutta sekin meni puihin.. Kyytiä en saanutkaan kuten oli sovittu, mutta toivottavasti lauantaina viimein onnistuisi! Äsken kävästiin Roosan kanssa lenkillä, ja oli tosi nätin näköistä kun on lunta satanut kunnolla. Olisin napannut jonkun kuvankin, mutta kännykästä oli akku ihan finito, eikä kamera suostunut toimintaan. Huomenissa pidänkin vapaan töistä ja Unto tulee mulle kaveriksi koko päiväksi. Illalla menen Winskin kanssa maastoilemaan ja iltatallin teen samalla. Miltä muuten kuulostaisi videopostaus sillon?

Lauantaina on vuorossa estetreeni W:n kanssa ja harmittaa ihan kamalasti etten saa ketään kuvaamaan! :( Pitkästä aikaa pääsen pomppimaan kunnolla ja sitten en saakaan mitään materiaalia.. Samalle päivälle olisi myös Hannun ratsastelu, ja toivottavasti saisin sinne kaverin mukaan kuvailemaan. Lauantaina luultavasti pääsee myös uusi tuttavuus esittelyyn täällä blogissakin, mutta katsellaan katsellaan! Illalla vietelläänkin meiän pikku-Lauran 18-wee synttäreitä tyttöporukalla ja hauska ilta on varmasti tulossa!


Mitään uutta kuvamateriaalia ei olekaan, koska kamera on pysynyt aika visusti laukussaan. Ei ole ollut mitään ideoita ja inspiraatiota kuvaamiseen, mutta ajattelin huomenna ottaa kamun kauniiseen käteeni ja napsia parit kuvat tännekin!

12 kommenttia

 1. Videopostaus olisi tosi kiva!:D

  Winskin ja Sissin ruokinta olisi kiva ja vaikkapa Winskin (ja Sissinkin) varustepostaus, jos mahdollista ja jos et ole tehnyt jo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen ruokintapostaus onkin suunnitteilla, varusteita voisin joskus ajan kanssa myös esitellä. :)

   Poista
 2. Oon kyllä superlaiska kommentoimaan sun blogiin vaikka noita nappeja aina painankin. Oon myös tosi surkea keksimään mitään kysymyksiä kysymyspostauksiin :D Mutta joo se on kyllä kieltämättä aika tylsää kun lukijat ei kommentoi, omasta kokemuksesta tiedän että siinä menee postausinto :( Koitan tästä lähtien olla aktiivisempi! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep, meinaa aina tuntua, ettei ketään kiinnosta mitä tänne kirjoittelee vaikka lukijoiden kannalta koitan pitää blogin mahdollisimman monipuolisena. Mutta kiitos sulle! :)

   Poista
 3. joo videopostaus ois tosi jees ! ja mullaki oli toi sissin ja winskin varusteet ideana, ois tietty tosi kiva jos senki sais videona, niinku sun omista varusteist oot tehny. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pitää katsella ja suunnitella sitä varustepostausta :)

   Poista
 4. ehdottomasti videopostaus!

  VastaaPoista
 5. mullaki on tosi sama et postausinto laskee hirveesti ku ei oo kommentteja eikä mitää muuta, mut videopostaus ois kiva, ja kysymykspostaukseen en vaa keksi mitää :D

  VastaaPoista
 6. HEIIII saaat mut kuvaamaaa sillo la, en jaksa mennä töihi...... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! päiväni pelastus<3

   Poista
 7. Ilmeisesti maastoilet myös aika paljon, niin kysytäänpä tälläistä, että miten tavallaan ratsastat maastossa, siis teetkö jotain "tehtäviä" vai meetkö vaan rennosti "humputellen"? Ja jos voisit kertoa jotain vinkkejä, kun itse melkeenpä vaan köpöttelee eikä osaa vaatia tai keksiä miten menisi niinkuin kentällä..
  Tosi kiva blogi :)

  VastaaPoista