sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Mahtava fiilis!

Ei hassumpi kisapäivä - kaksi luokkaa ja kaksi sijoitusta!!

Jep, eli käytiin Vurrin koulukisoissa ja Winski yllätti kaikki olemalla maailman hienoin! Aikuismerkistä tasan 60% ja tuloksena 5. sija sekä HeC luokassa 62% ja risat sijoittuen kakkoseksi. Ei voi muuta kuin olla ylpeä ponista ja tähän oli hyvä päättää tämän vuoden koulukisat.Tarkempaa kisapostausta videoineen tulossa myöhemmin!

15 kommenttia

 1. Ompa kiva, että kisat menivät hyvin! :)

  VastaaPoista
 2. oot tosi hyvä ridaa! liityin lukijaks ;)

  VastaaPoista
 3. Oletko tulossa ensi viikolla kimmonkisoihin? :)

  VastaaPoista
 4. Onnea hyvästä tuloksesta ja sijoituksesta! :) + ihana tää uus ulkoasukin!

  VastaaPoista
 5. Onnittelut ! Olen joskus aiemmin kurkkaillut tätä blogiasi, mutta nyt ajattelin ihan lukijaksi rekisteröityä, kun seuraavan kerran koneelle pääsen :) Oikein kiva blogi ja tykkään sun tavasta kirjottaa !

  VastaaPoista
 6. Onnea hyvin menneistä kisoista, olette hienoja! olen muuten huomannut kuvista, että pääsi on aika usein ratsastaessa vähän kallistunut toiselle sivulle. Oletko itse huomannut tätä? Ja tämä ei ollut mitenkään pahalla, korjaa vaan jos olen väärässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja joo, monesti olen huomannut ja se johtuu osittain siitä, että istun sen verran vinossa. Kun istuisin suorassa keskellä satulaa, myös pää pysyisi suorassa enkä kenottaisi. Osittain johtuu myös siitä, että mulle on muodostunut, yksin kun paljon ratsastan, paha tapa tuijottaa hevosen niskaa joka myös johtaa tuohon vinouteen.

   Poista
  2. Hyvä kun olet kuitenkin itse tiedostanut asian. Niinhän se usein on, että yksin ratsastaessa istunta ja asento helposti muuttuu, ja huonompaan suuntaan. Toivottavasti saat istunnan kuntoon, sitten teidän meno näyttää oikein superilta kun nyt menee jo noin hyvin!

   Poista