tiistai 20. marraskuuta 2012

Hurjaa kyytiä!

Heip! Mulla olis yksi videopostaus viime viikolta julkaisua vaille valmis, mutta saatte sitä vielä hetken odotella. Nyt on taas sellainen kausi, että olisi vaikka mitä kirjoiteltavaa ja muutama haastekin olisi jemmassa. Parempi kuitenkin näin päin, pysyy ainakin postaustahti erittäin reippaana. Mutta nyt eilisiin kuulumisiin. Menin suoraan töistä ratsastelemaan Hannun ja kaappasin Roosan taas mukaan kameramieheksi (suuret kiitokset muuten Roosaliinille, olet korvaamaton apurini!<3). Lukion tunnit oli peruttu, joten päästiin jo valoisan aikaan talleilemaan.


Jennin luokse päästessämme vaihdettiin ensin vaatteet ja mentiin sitten hetkeksi kuvailemaan heppoja. Kuvaussessioiden jälkeen kaapattiin molemmat mukaan, eikä Hannukaan edes yrittänyt piilotella puiden takana. Vietiin kumpainenkin talliin ja minun hoidellessa Hannua, Roosa laitteli Prinsessaa kuntoon. Harjattiin molemmat oikein kunnolla ja pian Jenni tulikin laittelemaan Ponille ajovermeet niskaan ja minä laitoin Hannulle ainoastaan suitset, kun pitkään aikaan en ilman satulaa ollutkaan ratsastellut. Ponille kärryt perään, minä Hannun selkään ja matka alkoi. Oltiin varmaan tosi nätti näky, kun seurueeseemme kuului ratsukko ilman satulaa, poni vetämässä kärryjä, Roosa kävelemässä kameran kanssa ja Jennin kaveri työnteli Luukaksen (pikkuserkkuni) vaunuja :D


Mentiin samalle pellolle missä oltiin viimeksikin ratsastelemassa. Tällä kertaa oli hieman helpompi erottaa, missä koko pelto menee kun näki nokkaansa pidemmälle. Otettiin ensin Hannun kanssa vähän ravia ja alkuun pari laukkaspurttia. Ponny oli ihan pinkeenä! Laukkasi kuin hullu, eikä olisi halunnut millään jarruttaa ja laukassa koko ajan teki ihme pomppuja.. Laukkaamisen jälkeen ravattiin koitettiin ravata nätisti ja rauhassa, mutta ei Hannu jaksanut keskittyä ollenkaan kouluvääntämiseen. En viitsinyt sitten sen kummemmin mitään väännellä, vaan tehtiin kaikkea hassua sen kanssa. Olin mm. seisaallani sen selässä, ratsastin väärinpäin, tehtiin spurttailuja ja otettiin lähtöjä Prinsessan kanssa. Koko reissu oli kyllä ihan mahtava, tuli naurettua ihan hirveästi ja kyllä tuli Hannullekin kunnon hiki pintaan. (ja silti olisi voinut juosta koko kotimatkan..)


Tallilla takaisin ollessa sitten otettiin ponilta kärryt pois ja käväistiin vielä metsässä pieni kävelylenkki. Sen jälkeen hoideltiin molemmat oikein kunnolla ja Jenni siivoili karsinat. Kohta Roosan isä tulikin hakemaan ja lähdettiin kotiin. Toivottavasti taas pääsen pian käymään, oli tosi kivaa! Lumet kun tulee, niin suunniteltiin Jennin kanssa heti kokeilevamme hiihtoratsastusta ja kaikkea mahdollista mitä hangessa voi tehdä. Tuohon alle vielä pari kuvaa eiliseltä sekä video, enjoy!


12 kommenttia

 1. Onks sulla toosi hyvä ja vakaa istunta vai onks hannulla noin pehmeet ja tasaset askeleet ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, omasta mielestä Hannulla on tosi tasaiset askeleet, mutta niinhän mä sanon Larankin ravista.. :) Mutta on se joo aika kiva istua, ainakin oon tottunut siihen niin on tosi helppo.

   Poista
 2. Toi shettis <3 sydän sulaa :') ihana karvapallero!!

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva, kun oli niin paljon kuvia! Häiritsee vaan tekstissä se, että fontti on kamalan iso ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, varmaan pitää vaihtaa fontti pienempään kun moni on sanonut samaa :D

   Poista
 4. Kiva, kun tuli videoo Hannuilusta! Hienoja kuvia ja Hannu menee sulla hienosti :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa vauhdin huumaa :) Tekisi itsekin mennä pellolle päästelemään, harmi vaan ku ei oo nyt mahdollista.

  VastaaPoista