lauantai 17. marraskuuta 2012

Uusi ulkoasu!

Heips, tänään blogi oli hetken aikaa vain kutsuttujen  lukijoiden näkyvissä, sillä muutin ulkoasun syksyisestä tällaiseen talviseen malliin. Ulkoasun on tehnyt Ninnu, suuret kiitokset! :) Antakaas kaikki palautetta, mitä mieltä uudesta ulkoasusta olette. Sivupalkissa on myös kysely ja parannusehdotuksia otetaan kommenttikentässä vastaan. Itse ainakin tykkään tästä tosi paljon!


Huomenna onkin meillä Winnien kanssa harjoituskoulukisat Vurrilla, jossa mennään aikuismerkki sekä helppo C siihen perään. Vasta nyt tässä illalla on alkanut vähän jännittämään, mutta ei onneksi kamalasti. Anne tulikin eilen meille yöksi ja lähtee tänään myöhään takaisin Suonenjoelle kotiinsa. Ei mulla nyt muuta, palaillaan huomenna kisapostauksen parissa! (:


7 kommenttia

 1. Ulkoasu on upea! Onnea kisoihin :)

  VastaaPoista
 2. Hei! Teen blogiini postausta, johon kokoan pohdiskelua harrasteratsun ja kilparatsun treenaamisen eroista. Tarvitsisin tähän sinun kommenttiasi! Postauksessa en nimeä ketään. Jos sinua kiinnostaa osallistua tähän, täytä alla oleviin kysymyksiin vastaukset, ja lähetä ne kommenttina blogiini tavoitteenataydellisyys.blogspot.fi
  1. Onko hevosesi harrasteratsu vai kilparatsu?
  2. Painottuen esteille vai kouluun?
  3. Kuinka usein kilpailette? (Keskimäärin)
  4. Teidän tämänhetkinen liikutuslista (suunnilleen)(Merkitse näin: estetreeni, koulutreeni, kevyt treeni, vapaa, maastakäsin/juoksutus jne)
  Ma:
  Ti:
  Ke:
  To:
  Pe:
  La:
  Su:

  - kiitos ajastasi! :)

  VastaaPoista
 3. banneri on kyllä tosi kiva ja muutenkin ulkoasu! :)

  VastaaPoista
 4. Upee ja selkee ulkoasu, tykkään :)

  VastaaPoista